Bebeğimiz emeklemeye başladığında direk ona bir yürüteç alırız evde kendi kendine gezsin diye peki bu aldığımız yürüteçler bebeğimiz için zararlı mı? Bilmeden bebeğimize zarar işliyor olabilir miyiz? Yürütece başlayan bebekler daha mı geç yürümeye başlarlar?
Her kafadan bir ses cikiyor. Bence bir anne neyin dogru oldugunu dusunuyorsa oyle yapmali Ben zarari olabileceğini düşünmedim yürütece koydum 3 yasinda Şu an . Hicte bir problemi yok. Yurumeyede 1 yasinda basladi
Bazı ülkelerde yasak bile olduğunu duymuştum. Kalça ve bacak kemikleri açısından zararlıymış ve çocuklar kendi ağırlığını taşımayı öğrenemedikleri için geç yürüme çapraz bacak gibi sorunlar da çıkıyormuş
Yararlı ya da zararlı demek yanlış. Çünkü her bebekte aynı etkiyi bırakmıyor. Kullanıp memnun olan da var, kullanıp çocuğun çapraz adım attığını da gören kişiler var vs, bu yüzden istemiyorlar diye düşünebilirler.
En İyi Cevaplar