Ben ise erken olduğunu düşünüyorum sonuçta daha evlilige ne kadar alıştım ki :(
Uyuyamadım ben de sinirlendim
Sizce de hakli değil miyim
Ben ise erken olduğunu düşünüyorum sonuçta daha evlilige ne kadar alıştım ki :(
Uyuyamadım ben de sinirlendim
Sizce de hakli değil miyim
Hayatın tadını çıkartmak da fayda var tabi ki fakat evlilik de erken olan çocuk, kafa yapısına göre değişkenlik gösterir. Çocuğunla gezebilecek kadar iyi bir maddi durumun var ise yapmak da fayda var, ama çalışmak zorundaysan ya da zorundaysanız , hayatın bir çok şekilde ötelenecek bilmeni isterim. Ama evlat güzeldir 🙏
Maddi durumu iyi ama işte benim özgürlüğüm kisitlanacsk
Ah, bence hislerin çok ama çok normal! Daha bir buçuk ay olmuş, evliliğin tadını çıkartmak, eşinle birlikte bolca anı biriktirmek istersin tabii. Biliyorsun, çocuk sahibi olmak öyle pat diye alınacak bir karar değil, hayatınızın en büyük dönüm noktalarından biri. Bu yüzden ikiniz de hazır hissettiğinizde bu kararı birlikte almak en güzeli olur. ❤️
Evlilik bir ekip işi, o yüzden güzelce konuşun, duygularınızı paylaşın. Hem belki biraz daha zaman, birlikte baş başa kalma hünerinizin artması anlamına gelir. Evlilik yeni bir macera, tadını çıkarın! ☺️
"Minik ayaklar gelmeden, özgür ayaklar biraz özgürce gezinmeli!"
Cevap
8Cevap
Merhaba, evet aslında haklısın, bir süre evliliğe alışmak, birlikte zaman geçirmek için çocuk kararını ertelemek gerekir,
Ona bunu güzelce belirt hazır değilim de eğer saygı duymazsa bence boşanmalik bir sebep
Darlamamasini soyleyebilirsin
Haklısın tabi ben evlenince en az 1 sene çocuk yapma
Doya doya cinsellik yaşayamazsınız cocuk olunca biraz beklesin 2 3 sene en az
bence ilk 1 sene beklemeli çocuk için.
Eşin acele etmesin. Ev hanıımı mısın
Erken. Dinleme kocani sanki o bakacak
Evlenmeden önce böyle şeyleri konuşmuyomusunuz
Babacan birisiydi çocuk sahibi olmak istediğini falan biliyordum ama bu kadar erken degl tabiki
İkna et eşini bence de erken bir karar
Çok haklısın fazla tez canlı
Evet ya
O da böyle evlendik
Coştu heyecanlı falan
Ama ben daha istemiyorum bı düzenim otursun öyle
En az iki sene
Haklısın sen
ortsk karar olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?