Eşim çocuk istiyor?

Eşimin ikinci benim ilk evliliğim. İlk evliliğinden bir kızı var küçük yaşta.

ilk tanıştığımızda sevgili değilken çocuk sahibi olmak istediğimi söylemiştim. Sonra sevgili olduk ve evlendik. Şimdi çocuk yapalım diyor.

başkası ile evli olsaydım çocuk çoktan yapmıştım. Ama zaten çocuğu olan bir adamdan çocuk yapmak istemiyorum.
eski eşlerin duyguları ortada çocuk varsa asla soğumuyor, çünkü ilişkide ve ayrılıkta birbirlerine çektirdiklerinin acısını alma güdüsünde okuyorlar. İlk eşinde bazen hala o kadar sinir var ki, suçlu taraf olmasına rağmen, çocuk yaparsak sırf inattan çocuğunu en pahalı kurslara göndermekte ısrar eder biliyorum. Çocuğumun hakkının sırf başka kadından kardeşi var diye yenildiği kurban gittiği bir ortama çocuk doğurmak istemiyorum. Ayrıca iki ayrı evde büyüyen çocukları olan bir adamın anca iskele babası olabileceğini düşünüyorum. Birine bir şey yapsa ötekine dert. Siz ne düşünüyorsunuz?

Görüşlerimi daha özet ve kibar ilettim tabi ki eşime , sıcak bakmadığımı söyledim. Ama sen çocuk sahibi olmak isteyen bir kadınsın dedi geçiştirdim. Ben zaten ondan evlilik teklifi aldığımda hiç çocuk sahibi olamayacağım gerçeğiyle yüzleştiğim için o kadar düşünmüştüm. Adam çocukluysa yeni çocuk yapılmaz sonu her anlamda pişmanlıktır nokta.

Eşim çocuk istiyor?