Eşimin ikinci benim ilk evliliğim. İlk evliliğinden bir kızı var küçük yaşta.
ilk tanıştığımızda sevgili değilken çocuk sahibi olmak istediğimi söylemiştim. Sonra sevgili olduk ve evlendik. Şimdi çocuk yapalım diyor.
başkası ile evli olsaydım çocuk çoktan yapmıştım. Ama zaten çocuğu olan bir adamdan çocuk yapmak istemiyorum.
eski eşlerin duyguları ortada çocuk varsa asla soğumuyor, çünkü ilişkide ve ayrılıkta birbirlerine çektirdiklerinin acısını alma güdüsünde okuyorlar. İlk eşinde bazen hala o kadar sinir var ki, suçlu taraf olmasına rağmen, çocuk yaparsak sırf inattan çocuğunu en pahalı kurslara göndermekte ısrar eder biliyorum. Çocuğumun hakkının sırf başka kadından kardeşi var diye yenildiği kurban gittiği bir ortama çocuk doğurmak istemiyorum. Ayrıca iki ayrı evde büyüyen çocukları olan bir adamın anca iskele babası olabileceğini düşünüyorum. Birine bir şey yapsa ötekine dert. Siz ne düşünüyorsunuz?
Görüşlerimi daha özet ve kibar ilettim tabi ki eşime , sıcak bakmadığımı söyledim. Ama sen çocuk sahibi olmak isteyen bir kadınsın dedi geçiştirdim. Ben zaten ondan evlilik teklifi aldığımda hiç çocuk sahibi olamayacağım gerçeğiyle yüzleştiğim için o kadar düşünmüştüm. Adam çocukluysa yeni çocuk yapılmaz sonu her anlamda pişmanlıktır nokta.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niye evlendin o zaman bu kadar sinsi planın varsa tsbiki para için evlendin.
Hahahah ben ondan fazla kazanıyorum
Bitmedi şu fakirlerin gold digger ağlaması
Goldunuz yok neden gold digger muhabbeti yapıyorsunuz? Gold digger kadın senin gibi meteliksize uğramaz zaten. Zenginin de çenesini düşürmez. Kapa çeneni o yüzden , git köşede insellik yap sesin çıkmasın hadi bakim
Böyle bir kafa uğramasın zaten boğarım. Kuralcı ve erkeği despotlugu altına almaya çalışan. Bir çıkarın var ki çocuklu bir adamla evlendin. Yoksa niye hayatını skesin.
Mal olduğun için anlatsam da anlamazsın
Çocuk yapmak için evlenen primat 😄
Madem ben çocuk ypmk için evleniyorum sen çocuklu biriyle ne için evleniyorsun idiot. Sonra da kişisel hırslarına yenik düşüp, çocuk yapmamaya karar veriyorsun hem de tek başına bir karar. Sanki kendi kendine çocuk yapıyorsun gibi😁
Senin hic çocuğun yok ve adamin ilk çocuğunun mutluluğunu mu dusunuyosun tatlis sey çok iyi kalplisin, neden eski eşine sınırlı hâlâ kocan
Eski eşi sinirli
Bizimki alttan alıyor, bir şey yazdığında bana soruyor alttan al tamam de falan diyorum
Kızıyla buluşma saatlerini bile son dakika değiştiriyor mesai saati olmasına rağmen uymayınca da çocuk huysuzlandı gelme diyor
Değişik bir kadın
Adamın ilk çocuğunun mutluluğunu düşünmüyorum
Bunu düşünen ve bence iyi ebeveyn olan bir anne bir babası var zaten o çocuğun
7/24 iyiliğini düşünüyorlar
Hee ben yanlış okumus anlamisim sen çocuk yaparsan ilk eş daha cok para ister yarışa girer demişsin haklısın, keske çocuk dışında tüm bağı koparsa eşin
Çocuk sahibi olsaydım yalnızca ve yalnızca kendi çocuğumun iyiliğini düşünürdüm.
Diğer çocuğa ise kötülük etmezdim, beni sevsin diye extra çabalamazdım.
İkinci eşi hiçbir çocuk sevmez. Kadınlar kendini avutur durur bununla alakalı hep. Sevilmediklerini bilip görmezden gelirler sadece.
Başından beri çocuk beni sevsin diye extra çabalamadım. İyi geldiğinde iyi oldum, kötü günündeyse de kendi haline bıraktım babasıyla. Olgun insanların yapması gerektiği gibi
Çocuk kaç yaşındaki
Küçük daha ya ilkokulda
Çocuk yap bence eğer boşanmiycaksan
Boşanmayacağım ama yapmam
Bu şartta çocuk yapmak kafaszlık bana göre
Baba desen baba değil
Çocuk desen ailenin gözdesi değil
Diğer çocuk uzakta ve boşanma mağduru olduğu için sürekli onu el üstünde tutma söz konusu olur. Saçma
Cok farkli bi psikolojiye girmişsin bence o kafadan cikmalisin
Sinsi planlar yapacağım diye kafayı yemiş. Allah evlerden uzak etsin. Çocukları yarıştıracak kendinin ki el üstünde olacak diğer çocuk bir PC gibi köşede duracak. Eğer diyor diğer çocuk el üstünde olursa benim ne Grek var doğurma ma diyor.
Yap kızım o zaman bize ne
Yap gitsin
Yapmam
Yaşlar kaç
33 , eşim 37
Peki iletişiminiz nasıl
Çok iyi
Yalnızca bir konuda, o da bu, benim görüşüm çok net.
Onun dışında su gibi akıp gidiyor ilişki 5 yıldır
Burcun ne
boş ver ne yapacaksın burcu 😄
Merak ettim seni😄