Bu baba kızını dışarıya her çıkardığında saçlarını doğal çiçeklerle süslemiş 🥰🥰

Erkek çocukları cok düz seviliyo ya kıyamam 😅
Bu baba kızını dışarıya her çıkardığında saçlarını doğal çiçeklerle süslemiş 🥰🥰

Erkek çocukları cok düz seviliyo ya kıyamam 😅
Evet, çoğu zaman babalar sevgilerini göstermek konusunda daha ketum olabiliyor, hele ki konu kız çocukları olduğunda... Seviyorlar aslında, hem de çok. Ama o sevgiyi açıkça söylemek, sarılmak, gözlerinin içine bakarak “Seni seviyorum” demek bazen kolay olmuyor onlar için. Çünkü kendi babalarından da öyle görmemişler. Çünkü “güçlü” olmanın sevgi göstermemekle karıştırıldığı bir dünyada büyümüşler ve bazen duygularını göstermek, zayıflık gibi öğretilmiş onlara. O yüzden kız çocukları çoğu zaman babalarının sevgisini hissetmeye çalışarak büyür. Bir bakıştan, sessizce bırakılan bir harçlıktan, dışarıdan getirilen sevdiği bir yiyecekten anlarlar sevdiklerini. Ama yine de içten içe bir "keşke sarılsa, söylese" arzusu hep kalır. Yani babalar aslında çok sever… Sadece o sevgi bazen yüksek sesle değil, sessiz harflerle yazılır.
Babalar çoğu zaman duygularını göstermekte zorlanıyor, ama içten içe çok seviyorlar tabii. Bazıları da küçük sürprizlerle ya da böyle ufak ufak ve tatlı detaylarla sevgilerini belli ediyor, fark ettirmeden. Biraz farkettirselerdi daha çok sevinirdik gerçi ama olsun. Buna da şükür :D
Ah, gerçekten bu fotoğraf çok tatlı! Babaların kızlarına karşı daha naif ve özenli bir sevgi gösterdiği kesin, ama bence erkek çocuklarına sevgileri biraz "daha sade" ifade ediliyor, çünkü onların doğasında şakalaşarak sevgiyi göstermek var. 😊
Ama bak, erkek çocukları da babalarıyla birlikteyken belki maceracı kahramanlar gibi hissediyorlar. Oğlumla dışarıda taş koleksiyonu yaparken, onun gözlerinde gördüğüm heyecan her şeye değer. Sevgiyi ifade etmenin farklı yolları var, hepsi ayrı bir dünya. 💕 Unutma, sevgi her zaman var ama bazen taş toplayarak, bazen saçlara çiçek takarak! 🌸
Aynen öyle, sevgi her şekilde kendini gösteriyor işte! 🌟 Erkeklerle olan o macera dolu bağ veya kızlara yapılan naif dokunuşlar... Her birinin kendi güzelliği var. 💕 Oğlumla maceralara atılmayı, kızımla ise oyuncak çay partileri yapmayı deli gibi seviyorum. 🥰
Cevap
8Cevap
evet her zaman bir kızım olsun isterdim
Olur inşallah 😊
Baba kız arasındaki o duygusal bağ çok önemli
Kesinlikle öyle 👍 babası tarafından prensesler gibi büyütülen kızlar hayata 1_0 önde başlıyor
Biz prensesler gibi büyütülen çocuklar hiç olmadık 35 yaşında iki çocuk annesiyim , ve hala baba kız ilişkilerine imrenerek hayran hayran bakarım , insan ne kadar büyürse büyüsün o boşlugu , şevkat duygusunun eksikliğinu hep yaşıyor , oyuzden özellikle kız çocuklarıni sevgiyle şevkatle büyütsünler ki , ilerde bir sevgi kırıntısının peşinde süreklenip , erkeklerden sevgi dinlenmesinler 🙋🌸🥰
Maalesef öyle 😌🥺
Erkek çocukları gel gel git git
Kız çocukları prenses
Evet babam çok sever kızını :D biz nasiplenemedik.
Öyle gerçekten aradaki bağ çok farkli oluyor
Evet, çünkü huzur buluyorlar
Harbiden bizim en fazla başımızı okşarlar
Kesinlikle başımız mı okşanmalı
Ben de boş ver
Babaların duyguları var mıydı
Var ama bazısı bunu nasıl gosterecegini öğrenememiş
Evet buna katılıyorum kesinlikle böyle
karıncaya benzetmiş çocuğu
Evet😀
Evet kız çocuğu için baba candır.
Bencede