Babalar en çok kızlarını mı sever?
Babam beni sanki az seviyor gibi :(
Babam beni sanki az seviyor gibi :(
babalar en çok kızlarını sever çünkü kız çocukları babaya çok bağlı oluyorlar ama benim babam mesela beni çok sever ama sevgisini göstermez ablamlara gösterir ve hep ablamla çene döktürür benimle iki kelimeyi bir arada kullanmaz.. hep benimle alay eder neymiş efendim gözlerimi şaşı yapıyormuşum.. sinir birşey hep taklitimi yapıyor..
Haha çok şekerler :)
Bizim gibi ^-^
ahaha çok iyi ya :D
Evet bayıldım :")
Bazen belli etmezler ama çok severler. Yanındayken hala ona dokunabiliyorken kıymetini bil kaybedince geri gelmiyor kimse de yerini tutmuyor. Emin ol bir kızı hiçbir erkek babası gibi babası kadar sevmez.
:) inş öyledir ^^
evet.. yani benim ki öyle en azından.. babam ne isterse yaparım ve tek kız olmamdan kaynaklı birşey heralde :D
Havanı sevsinler :)
ya soruyu tam okumadım babanın seni sevmediğini yazmışsın ama sakın öyle düşünme olur mu öyle şey babalar tüm evlatlarını eşit sever ama kimi insanlar yapısal özelliklerden dolayı belli etmezler ha benim babam belli ediyor senki etmiyor olabilir ama mutlaka seviyordur.. hava falanda atmadım yanlış anlama :))
peki inandım şimdilik
Cevap
16Cevap
Baba - Kız düşkünlüğü ile Ana - Oğul düşkünlüğü yaratılışla alakalı olduğunu düşünüyorum.. İstisnalar olabilir.. Baba kızına düşkündür ama bazıları pek belli etmek istemez aksi takdirde ipin ucunu kaçırmaktan korkar.. Seninde Baba - Kız ilişkin bu şekildedir.
babalar çocuklarını eşit düzeyde severler ayrım yapmazlar lakin babalar bazen sevgilerini abartarak çocuğu şımartmak istemezler bu demek değilki seni sevmiyor ben ce fazlasıyla seviyor ama bunu belli etmeyebilir
Kızlar Kendilerini Koruyamaz Baba Kızlarını Erkeklerden Korumaya Çalışır Ve Buda Sevgi Gibi Gözükür Tabikide Seviyordur Erkekler Kendını Koruyup Kollar Ama Kızlar Malesef :)
Değişik
Babalar yapısı gereği canım cicimli davranmazlar ama aslında çok severler.
Gerçekten mi?
Tabii ki ya. Öyle düşünme. Belli etmezler sadece.
Belli etmez bazen babalar onlara layik kiz olanlara ne mutlu:)
What? :)
bence evet bir gün baba olursam bende kız çocuklarım olsun isterim
Her baba evladını aynı sever ama kızlarına ayrı bir davranır çnkü prensesleriyiz biz onların 😍🙏
Ivettt üle (:
3 kiz kardesiz en büyük oldugum icin beni daha cok seviyormuss :))
Iyisin :)
:)))
Kızlarını daha çok sever ve erkekleri iyi bildiği için kızını daha fazla koruma kollama ihtiyacı duyar
adam gibi adamsa baba hiç bir çocuğunu diğerinden ayırmaz
29 harfle anlatılamayıp 3 harfle yazılan bir duygudur kardiş :)
pardon kardiş yanlış soruya yazdım. aslında babalr kızlara daha çok üzülür ve sever.
aileler en çok kız çocuklarını sever ve bunun hikayesi bile var
seviyordur be. canından bir parçasın sonuçta
:) bilmem belli etmiyor
sever sever. git sor bak :D
Gitmek mi :)
Evet. Anne olarak ben bile kıskanıyorum
Babalar eşit sever evlat ayrımı yapmaz..
Yapsa keşke :(
Okay dinlicem, yapcam en kısa vade'de :)
bkz babam benı hıc sevmez :D
Odunsundur belki :)
ögüzüm biraz dogrudur :D
Hihi :)
babaya göre değişir aslında
Kız, erkek evlatsın işte
Ama kızların ilk aşkı babaları olduğu gibi, Babalarda en çok kızlarını severmiş (:
Hayır kızlarını hiç sevmezler
Evet sevdikleri icin ustune düşerler
Her insan farklıdır
Hmm
aynen :D
evet öyle...
Banada soğuk babam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar