1 hafta önce kızımızı dünyaya getirdim. Ilk çocuğumuz ama esim hediyeyi bırak, bir çiçek bile almadı. Hastanede doğum yapan kişilerin odası çiçekle, hediye ile doluyken bende 1 çiçek bile yoktu. Onlara o kadar çok özendim ki.. Gerçekten cok kırıldım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir zaman kendini başkalarıyla kıyaslama hele ki eşini çocuğunu başkaları ile hiç kıyaslama.
Bu seni sevmiyor değer vermiyor anlamına gelmiyor. Sırf başkaları görsün diye de bir şey yapılmaz zaten bu biliyorsundur05 Yorumla
Soran1 yılBen zaten kendimi ya da ailemi başkalarıyla kiyaslamiyorum ama onları görünce çok imrendim ve üzüldüm açıkçası. Arkadaşım da doğum yaptı ve eşi hediye olarak altın bilezik aldı. Ben onunla da kiyasliyabilirdim. Altın almadı diyebilirdim ama kiyaslamiyorum fakat bana 1 çiçek bile çok görülüyor
Soran1 yılşu an zaten getirmesin istemem. Yapmış olmak için yapması bisey ifade etmiyor
Soran1 yılEvet başladım. Çünkü haklıyım
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAçık söylemek gerekirse, kırgınlığını kesinlikle anlıyorum. Doğum bir kadının yaşadığı en özel anlardan biri ve bu sürecin manevi anlamda taçlanması için küçük jestler o kadar kıymetli ki! Eşinden böyle bir hareket beklemen de son derece doğal. Hadi bir çiçek ya da hediyeyi geçtim, bu özel sürecinde yanında olduğunu hissettirmek bile senin duygularını yatıştırırdı.
Ama şunu da unutmadan eklemek istiyorum; bazı insanlar bu tip jestlere önem vermiyor ya da doğum gibi süreçlerde nasıl davranması gerektiğini bilemeyebiliyorlar. Bence incelikle ve kırgınlığını belli etmeden bu konuyu konuşmayı dene. Kim bilir, belki farkında bile değildir. 😊 Hem belki güzel bir hatırlatma ile ikinci çocukta bir çiçek bahçesi oluşturur size! 😂 "Annelik sanatı, hissetmekten ve hissettirmekten geçer" demişler. İletişim her şeydir!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
1 yılBir baba olarak bu süreçte eşleri mutlu etmeliyiz. Bari o unuttu birileri ona hatırlatmalı
00 Yorumla
1 yılBunu açıkça söylemelisin bence hafif nazlanarak senden bir çiçek başımda olsa ne güzel olur gibi
00 Yorumla
1 yılHemen boşan çiçek almadı diye
00 Yorumla
1 yılÖküzlerinizi alın pistten😂😂
00 YorumlaCixuk olunca evlilik dahada kotuye gidiyor
00 Yorumla
1 yılOduunmus öyle mmara çocuk verenlere üzülüyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > 1 hafta önce doğum yaptım ilk çocuğumuz ama eşim çiçek bile almadı. Kırılmakta haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat