Küçük kızımın arkadaşı kızımdan sürekli birşeyler istiyor bu sorunu nasıl çözerim?

Arkadaşlar merhaba 41 yaşındayım evliyim 17 ve 7 yaşında iki tane kız çocuğum var küçük kızımın bir arkadaşı var komşumun kızı aşağıda oyun oynadıkları zaman arkadaşı kızımdan sürekli birşeyler istiyormuş onu getir bunu götür bu eşyan benim olsun dediğimi yapmazsan arkadaşlığımız biter küserim diye tehdit ediyormuş bisikletini izinsiz kullanıyormuş kızım ben onun bisikletini sürmek istediğim zaman bana vermiyor aşağıda benimle ilgilenmiyor diyor başka arkadaşı da yok zamanında büyük kızımda da aynı sorunu yaşadım 10-11 yaşlarındayken bir arkadaşı vardı kız sürekli kızımdan birşeyler istiyordu yapmazsan küserim diyordu kızımda ne dese yapıyordu en son yakın kız arkadaşı kızımı kurtarmıştı beraber ağzının payını verip karşı gelmişlerdi bir daha büyük kızımda böyle bir sorun yaşamadım şu an istemediği şeye hayır demesini biliyor çocuklarımı elimden geldiğince iyi niyetli saygılı özgüvenli terbiyeli yetiştiriyorum belkide yanlış yapıyorum büyük kızım hep kızıyor keşke böyle yetiştirmeseydin diye küçük kızımın bu sorununu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım acaba
Küçük kızımın arkadaşı kızımdan sürekli birşeyler istiyor bu sorunu nasıl çözerim?