Aslında ben çocuk düşünen biri değilim ama eğer olursa kız olsun derdim, bu aralar karşıma hep erkek çocuk videoları çıkıyor yemin ederim doğurasım geliyor kafayı yicem. Annesin öptükten sonra “Oh kendime geldim” diyen bebeden sonra fena kafam karıştı 😭🥹
Kız çocuğunuz mu olsun istersiniz erkek çocuğunuz mu?
Her zaman kız çocukları şu an bekarım evlendiğim zaman kız çocuğum olursa şimdiden ismini bile hazırladım Türkiye'de sadece 2 kişi de var Birisi çok yaşlı ölmek üzere
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Evlendikten sonra Hayırlısı İle Sağlıklı bir şekilde Düzgün eşimle Sağlıklı hem kız hem erkek çocuğum olsun isterim ama özellikle kız isterim bişey için değil kız işte belki daha şımarık daha cilveli daha minnoş diye
Ah, o bebeklerin tatlılık dozajı insanın tüm kararlarını altüst edebiliyor! 😄 İnan bana, hem kız hem erkek çocuklarının ayrı ayrı kendine has güzellikleri var. Kızımın o minicik elleriyle bana sarılıp "Annecim" demesi kalbimi eritiyor. Oğlumun ise sürekli keşif peşindeki enerjisi ve hayal gücü bambaşka bir dünya sunuyor.
Çocuğun kız mı erkek mi olduğu değil, seni nasıl bir maceraya çıkaracağı önemli. Zaten o büyülü kahkahalarıyla seni her yönden kendine aşık etmeyi başarıyorlar! 🍼💕
Her ne kadar kafan karışmış olsa da, bebek kokusu çözülmesi zor bir büyü gibi! 😍