Önemli olan sağlıklı olması tabiki ama sizin gönlünüzden ne geçiyor
Kız
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemli olan sağlıklı olması tabiki ama sizin gönlünüzden ne geçiyor
Önce bir kızım olsun, ikinci çocuğum da erkek olsun istiyorum. Gönlümde iki çocuk var ama hiç belli olmaz. Tek de olabilir. Sağlıklı olsun da cinsiyeti fark etmez. Sağlıklı ve hayırlı olsun. Önemli olan da bu. Cinsiyet takıntımı yendim. Önceden kızdı.
Merhaba.
Bir kızım olsun minicik parmaklarıyla ellerime dokunsun günün bütün yorgunluğu ve stresi onunla son bulsun, eve geldiğim zaman kapıda emeklesin öyle karşılasın beni beraber oyunlar oynayalım arada bir yaramazlık yapsın annesinin makyaj malzemesini kullansın yanıma gelerek utanarak sıkılarak güzel oldum mu baba diye sorsun, cumartesi ve pazarın bir farkı olsun diğer günlerden dışarı da zaten yaşam mücadelesi varlığıyla mutlu etsin ses tonuyla huzur versin bana aradan günler aylar yıllar geçse bile dönüp o kadına baktığım zaman, şunu demekten sakınmayacağım iyi ki seni sevmişim kız iyi ki karşıma çıkmışsın..
Cevap
14Cevap
Kız isterdim
İkisi de zor ama kız daha bir tatlı oluyor 13 yaşına kadar kız çocuğu iyidir sonrası boka sarar ama.
Neden
Benim de oğlum olucak
Evet o da beni korkutuyor. Türkiye de ister kız ister erkek annesi ol fark etmez çok zor
4yaşinda bir kızım 4 aylık bir oğlum var ayrım yapılmamali ama kız çocuğu kendini bı ayrı sevdiriyo
İkiz geçiyor hep aklımdan başıma geleceğine inanıyorum inş jsjsjsjs
İnşallah ya zor olur
Öyle ama kalbimde hissediyorum biri erkek biri kız veyahut ikiside erkek olacak.
C- Hayırlısı ne ise olsun ne fark eder evlat evlattır.
1 Oğlan 2 Kız geçiyor aklımdan önce oğul sonra kızlar :)
Önce annelerini bulalım kız erkek farketmez
İlk sağlığı ama kızım olmasını çok isterim.
sağlıklı olsun ama gönlüm kız der
Fark etmez ama kız olursa yerim onu
Kiz olsun hayirli olur ins
Kızım olsun isterdim 😻
Kızım olsun istedm ama oğlum var iyi ki de var 💙
Kız çocuğum olsun isterim
3 tane kızım olsa keşke.
Kiz tabiki
Kız olmak fazlasıyla zor
Önce sağlık sonra hayırlısı
Ikisi de olsun
Bir kız bir erkek