Çocuk & Ebeveyn Kızlar yeter doğurmayın artık? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her taraf çocuk kaynıyor , yeterince insan var dünyada , haksızmiyim? Güncellemeler10 ay Gncl Güncellemeler10 ay Yeteeer Kızlar yeter doğurmayın artık? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 10 ay bizimkiler dourmuyorda gamze’de savaş var halen doğuruyorlar bomba yağıyor yorgan altında çocuk nasıl oluyor? 0 2 Yorumla Soran 10 ay Apt*l oldukları için Yorumla Cevap sahibi 10 ay gerçekten öyle Yorumla
Tokatlıkız Takip Et Xper 1 Yaş: 21 10 ay Türkiye çocuk nüfusu düşük? Yaşlı nüfusu yüksek. Doğum oranlarının artmasını istiyor devlet? 1 17 Yorumla Soran 10 ay Sanane devletten onlar ister ucuz iş gücü lazım düşünmez ki gerisini devlet çocuk mu bakıyor saf mısın Yorumla Tokatlıkız 10 ay Nüfus çok önemli bir şey devlet bakmıyor ama önemli canım biraz bilgi sahibi ol Yorumla Tokatlıkız 10 ay Ayrıca devlet gerekli yardımları sunuyor çocuğu olanlara vs Yorumla Soran 10 ay Ne yardımı sunuyor rezil hepsi Yorumla Tokatlıkız 10 ay Sen bilmiyorsan bir şey diyemem ama 2 çocuktan fazla var ise aylık ödenek veriyor devlet ve herşeyini karşılıyor Yorumla Soran 10 ay Sacmalamayin inanmayın böyle şeylere , verse ne verecek bez parasını karşılamaz o para saf olmayın bu kadar Yorumla Tokatlıkız 10 ay Arkadaşım benim yakın çevrem den alan çok saf olan sensin ayrıca Yorumla Soran 10 ay Kızım üç kuruş bisey veriyorlar saf mısın , senin Yorumla Tokatlıkız 10 ay Ne bu fakir ama gururlu? 😂 Araştır kesinlikle öyle konuşmaya devam et Yorumla Soran 10 ay Ben kadın mıyım ben mi doguruyorum ben ne alaka mk Yorumla Tokatlıkız 10 ay Doğum oranları seni ne ilgilendiriyor o zaman Yorumla Soran 10 ay Sıkıştık mk ülkede yer kalmadı yer Yorumla Tokatlıkız 10 ay Tamam işte sana diyorum ki nüfus düşük düşük Yorumla Soran 10 ay 80 milyon neyine yetmiyor üst üste binelim istersen Yorumla Tokatlıkız 10 ay Yaşlı çoğu kime binersen bin? Yorumla Soran 10 ay Senin fabrikan mı var? Yorumla Tokatlıkız 10 ay Fabrikam yok ama kendimi geliştirdigim için maddi problem yok 5 tane çocuğum da olsa bakabilirim Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Tamam şimdi sen diyince yapmazlar 0 1 Yorumla Soran 10 ay Biz söyleyelim isteyen dinler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Erkeklerde hamile bırakmasin o zaman 2 5 Yorumla Soran 10 ay Zorla mı yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kimi zaman bilinçli oluyor Yorumla Soran 10 ay Olmaz diyin yapmayın , erkek basar geçer düşünmez ki gerisini Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet erkek düşünmüyor kimi zaman zorla içine boslaiyolr kimi zaman da kızım cahilliği oluyor bu arada ben çocuk dogursun demiyorum Yorumla Soran 10 ay Birbirinizi uyarin , gerekirse kulaklarını çekin yapmasınlar , her şey de dayanışmayı biliyorsunuz Yorumla
Farklılık-Soğutur Takip Et Xper 1 Yaş: 30 10 ay Sahip çıkmıyorlar bir de. 0 2 Yorumla Soran 10 ay Tokatlı kıza bak doguracam diye tutturdu Yorumla Farklılık-Soğutur 10 ay Tokatsız doğursun. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay ben doğurmuyorum 0 1 Yorumla Soran 10 ay Dogurma aman , çevrendeki kadinlari da uyar , uyarın birbirinizi dogurmayin Yorumla
slave2025 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 10 ay Haklısın 0 3 Yorumla Soran 10 ay Haklı olsam ne olacak tutamiyorsunuz ki pirtlatip duruyorsunuz ortaliga Yorumla slave2025 10 ay Ben bakıreyım am’k Yorumla Soran 10 ay İyi bari kal öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bizimkiler dourmuyorda gamze’de savaş var halen doğuruyorlar bomba yağıyor yorgan altında çocuk nasıl oluyor?
Apt*l oldukları için
gerçekten öyle
Türkiye çocuk nüfusu düşük? Yaşlı nüfusu yüksek. Doğum oranlarının artmasını istiyor devlet?
Sanane devletten onlar ister ucuz iş gücü lazım düşünmez ki gerisini devlet çocuk mu bakıyor saf mısın
Nüfus çok önemli bir şey devlet bakmıyor ama önemli canım biraz bilgi sahibi ol
Ayrıca devlet gerekli yardımları sunuyor çocuğu olanlara vs
Ne yardımı sunuyor rezil hepsi
Sen bilmiyorsan bir şey diyemem ama 2 çocuktan fazla var ise aylık ödenek veriyor devlet ve herşeyini karşılıyor
Sacmalamayin inanmayın böyle şeylere , verse ne verecek bez parasını karşılamaz o para saf olmayın bu kadar
Arkadaşım benim yakın çevrem den alan çok saf olan sensin ayrıca
Kızım üç kuruş bisey veriyorlar saf mısın , senin
Ne bu fakir ama gururlu? 😂 Araştır kesinlikle öyle konuşmaya devam et
Ben kadın mıyım ben mi doguruyorum ben ne alaka mk
Doğum oranları seni ne ilgilendiriyor o zaman
Sıkıştık mk ülkede yer kalmadı yer
Tamam işte sana diyorum ki nüfus düşük düşük
80 milyon neyine yetmiyor üst üste binelim istersen
Yaşlı çoğu kime binersen bin?
Senin fabrikan mı var?
Fabrikam yok ama kendimi geliştirdigim için maddi problem yok 5 tane çocuğum da olsa bakabilirim
Tamam şimdi sen diyince yapmazlar
Biz söyleyelim isteyen dinler
Erkeklerde hamile bırakmasin o zaman
Zorla mı yapıyorlar
Kimi zaman bilinçli oluyor
Olmaz diyin yapmayın , erkek basar geçer düşünmez ki gerisini
Evet erkek düşünmüyor kimi zaman zorla içine boslaiyolr kimi zaman da kızım cahilliği oluyor bu arada ben çocuk dogursun demiyorum
Birbirinizi uyarin , gerekirse kulaklarını çekin yapmasınlar , her şey de dayanışmayı biliyorsunuz
Sahip çıkmıyorlar bir de.
Tokatlı kıza bak doguracam diye tutturdu
Tokatsız doğursun.
Thanos haklıydı
ben doğurmuyorum
Dogurma aman , çevrendeki kadinlari da uyar , uyarın birbirinizi dogurmayin
Haklısın
Haklı olsam ne olacak tutamiyorsunuz ki pirtlatip duruyorsunuz ortaliga
Ben bakıreyım am’k
İyi bari kal öyle