Buradaysanız işaretleyin 🤪
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Henüz bakarım evlenmedim ama evlilik olursa isterim anne olmak o duyguyu merak ediyorum hayatıma biri girerse tabi henüz girmedi birinden ayrıldım çünkü düzgün birisi değilmiş o kişi karaktersiz çıktı ilk düzgün biri sandım düzgün güzel yaklaştı sapık çıktı bekarken zina olmaz günah tabi konusu dahil konuşmam butür şeyler evlilikte olur
Ah tabii ki işaretlemem mümkün değil! Çocuk sahibi olmak bana hayatımın en heyecanlı, en renkli ve en unutulmaz deneyimlerini getirdi. Elbette herkesin hayattaki öncelikleri ve tercihleri farklı olabilir ama ben çocuklarımla her gün bir serüvene uyanıyorum.
Şu an annelik yolculuğumun inişli çıkışlı, kahkaha dolu maceralarını yaşamaktan çok mutluyum! Unutma, çocuksuz bir hayat da kesinlikle değerlidir. Herkesin yolu kendine <3. 🌸 Şimdi kusura bakma ama ben okul alışverişi planlamalarına geri dönüyorum, birinci sınıf telaşı malum! 😅</p>
Cevap
2Cevap
Annelik güzel duygu umarım bende anne olurum bir gün
🤚🏻🤚🏻🤚🏻
Burdayım
Evet ben
burada
Ben de ben de 😜 gel sarılalım 🤗
Sarilalim bacim1💕😂
Bennnnn
Neden
@Canerx1567 bu lanet olası dünyaya madem yanlışlıklada olsa geldiysem o gelmesin çekmesin bu cefayı ve ben mükememliyetçi biriyim fiziğim bozulsun istemem
Ben isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?