Boşanmakta tereddüt ediyorum?

5 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Aslında çocuk istemiyordum annelik yapamam bakamam zannediyordum hiç beklemedigimiz bı anda geldi şikayetçi değilim ama eşim çocuk istemesine rağmen pek ilgilenmiyor çocukla. Üstüne üstlük ne benimle ne çocuğumla ilgilenmiyor işten gelince direk ya yatıyor ya da telefonuyla oynayıp öyle yatıyor ben bunu söyleyince kızıp zaten işte yedi yirmi dört ayaktayım zor çalışıyorum yorgunum diyip kenara geçiyor ciddi anlamda çocuğumuzu en fazla 2 dakika kucağında tutmuş ya da tutmamış hiç ilgilenmiyor ben söyleyince ayıptır söylemesi köpek sever gibi başını okşayıp bırakıp telefonla ilgileniyor kızıyor tepki gösteriyor sonrasında. Ailesi desem zaten annesi benden hazetmez her hafta sonu onlardayiz. Kayınvalidemle kavga ettiğim bir gün kaynanam bana pisliginizle geliyorsunuz buraya bırakıp gidiyorsunuz yediğim şeyleri bile sayıyor sonrada yediklerine laf etmiyorum canım ben sadece söylüyorum diyip kenara çekiliyor. Ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum. Psikolojik destek almak istiyorum en başta. Sizce doğru mu yapıyorum.

Boşanmakta tereddüt ediyorum?