AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
kız dünyasını anlayamıyorum. bu evinde balık besleyen biri aksam yemeğinde niye barbekü sosu döker hamburgerine demek gibi. araba ayrı bişey baba olmak ayrı yani.
Yoo araba var opel corsa 2000 model otomatik klimalı üstüne motorda var kenarda rks 125 salcano ng650 dag bisikleti var birde 😉 baba olabilirim yeee
Ya herkes anne baba olmak isteyebilir bunun için ekonomik bir şart yok. Fakir aileler yok mu var? Ha bana kalırsa doğru mu benim açımdan doğru bulmuyorum. Senin zorluklarla perişan şekilde yaşadığın hayata çocuk neden mahkum olsun? O seçmiyor üstelik doğmayı.
Arabası olupta baba olmamış sadece sperm aracı olmuş herifler var o adamin çok parası arabasi değilde yavrusuna sonsuza kadar sevmesi kalbine kirmamasi önemli
Arabası yok, evi yok muhabbetleri ne kadar boş.
O yaşa kadar emin ol 10 araba parası kazanmıştır. Bazılarının hayat hikayesini bilemezsin
Dünyadaki tek vasfı babasının kredi kartıyla yemeksepetinden ve trendyoldan sipariş vermek olan canlı kriterlerini belirtti hsjsjs
aq senden kim çocuk sahibi olmak istesin
Prada calvin klein beymen varken trendyol mu. d
Senin modeller hep öylede artık kim bilir hangi enayilere aldırdı o enayilere ne verdi de aldılar sen daha iyi bilirsin hkghg
Keşke ammın olsaydı
Olsada sağa sola vermezdim @ms. lak
Verirdin belli
Seni tcvz eden bile haklıdır 😅
Ya sırf araban yok diye bi kadına bunu diyebiliyorsun ya ne diyeyim ki ben sana.
Yok çok şükür genlerde k@s@rlık yok sendeki ve annendeki gibi
Arabam var bu arada sadece düşünce tarzın yanlış
Var ya da yok. Tecavüzü hak gören iğren birisin
Sende insanları sadece para pul ve mülküne göre değerlendirip mal yerine koyuyosun benden daha Çok kötüsün emin ol
Fakir insanlar ürememeli. Aferin bana
Bak kısmen katılıyorum buna bende fakir olsam üremem kesinlikle ama arabası olmayan üremesib demek aşalayıcı bir ifade belki çoluğuna çocuğuba bakabilmek için sattı belki dolandırıcılığa maruz kaldı
Önceki cümlemden dolayı özür dilerim bir an sinirlendim sadece
meslegi olmayan kadin neden ilsikiye hevesli ise ondan..
Mesleğim olmadığını ya da ilişkiye hevesli olduğumu nerden cıkardın
uzerine neden alindin..
Kadınlar atanmadan evlenmeyi bile tercih etmiykr ki
Ya... rağamı haklısın! dünyaya, hayata, insana dair hiçbir şey bilmeyen, sadece paraya, maddeye tapan milyonlarca karı müsfettesinden birisin sadece...
Cocugun hastalandiginda gorurum
Ya hala konuşuyorsun. Taksi diye bir şey var, zaten hayati bir durumda ambulans diye bir şey var!
Araç kiralama da var
Hanımefendi Gazzede anne olabilirdin Şu an . Çocuğunun israil bombaları altında parçalanmış cesedini taşiyor olabilirdin. Hala araba ile çocuk hastalandiginda hastaneye gitmekten bahsediyorsun. Zorluk insanı olgunlaştırır ve sen cok hamsın
@ege625 Hepsi var da kendini paraya satmaya hazır olan hatunlara hiçbirini anlatamazsın birader!
Gazzede gazze
Cocugun oldugunda kendini gazzeyle kiyaslamaz kendine bakar
Ayni zaman da insanlıktan da nasibin yok inşallah evlenip birinin başını yakmazsin
Senin neyin var? Sen niye anne olmaya heveslisin?
Sahip olduklarımı saymayacağimda hevesliyim demedm
Anne olmaya hevesli değilsen bırak hevesli olanlar düşünsün. Seni ilgilendiren bir durum yok demek ki...
Sizler anne olmaya layık insanlarmısınızda birilerinin baba olma hevesını sahıp olduklarına baglıyorsuunuz?
Peki senin ne mal mülkün var sen anne olarak vadediyorsun o çocuğa
Araba olmasi evet kolaylik sağlar ama sırf yok diye bu şekilde bir erkegi küçümsemek acınası
Önemli olan iyi baba olması
Ona iyi bir hayat sunmayacaksam doğurmam merak etme
ya arabayı geç gelecekteki çocuğuna iyi baba olabilecek mi özellikle de kız çocuğuna karşı?
Baba olmak isteyen kim? Anti-natalistiz biz..
Iyi
Maddi durumu yeterli olmayan desen anlarım da arabası bile olmayan nedir ya 😂
Bu arada senin arabanın markası ne?
Senin neyin var anne olmak istiyorsun? Ona baksan dünyada bir çok insanın evi arabası yok. Onlar da üremesin mi, ebeveyn olmasın mı?
Hem cinslerin bile sana hak vermemiş ben ne desem boş beybii
Emin misin
İlgi çekme postu.
Boş geç.
Görüş; - Siz baba değil, yontacak, somurecek koca aradığınız için olabilir.
Ama şu da var baba evinde rahatı iyi olan kendi çalışıp kendine yettiren kadın kendi hayatını daha aşağı çekecek maddi yönden daha düşük şartlarda yaşatacak adamla tabi evlenmez haklı da bunun çocuğu kirası geçim derdi var yapamayacak adam baştan kendini belli etmeli hayat zor şartlarda öyle erkeklerde evlenmek bu yükün altına girmek zorunda değil çok meraklı değilse ne kendi hayatını ne kadını aşağı çeksin herkes kendine yetsin bence dengiyle evlensin düşüncesindeyim
Zorluk çekmesin kimse evlenecem ayağına sonra da boşanırlar zaten
Maddiyat önemli
Maddiyattan daha önemli bir şey var o da insanlık, olgunluk ve toplumsal hayata uyumluluk.
Kadınlar pek çok detay ve kritere girerken önünde süslü detaylara aldanıp kalan kriterleri çöpe atıp nasıl olsa yontarim kafasıyla gidince sonucu senin bu paragraflara siraladigin tedirginlik ve tereddütlük oluyor.
Evliligin esası neydi? Evlilik yuva kurmaktı. Sıfırdan bir hayat inşa etmek. Eş olmak, eş edinmek. İçinde bulunduğun hayatı sana uyumlu birisiyle devam ettirmek.
Şu toplumsal çürümenin olduğu dönemde iyi birisini bulursanız kaçırmayın derim, şu an maddiyattan daha önemli bir şey varsa kişinin karakteri, aklı ve potansiyeli daha önemli artık. Dönem bu seviyeye gidiyor şu an.
Ülke böyle giderse bundan 15 sene sonra kadınlar dediklerini değil, bambaşka şeyleri konuşuyor olacak.
Evet haklısınız önce insanlık ama hayat o kadar zorlaştı ki insanlar bunu ikinci plana atıyor kadında erkekte meslek sahibi ekonomisi iyi biri istiyor çünkü hayat zor türkiyede enflasyon yüksek zina kolay eblilik zor haliyle insanlar cinsellik konuşuyor takılıyor hemen ekonomi yüzünden yüzük nişan atan boşanan çok insan var bu da önemli bir kriter geçinmek falan çünkü pahalı şartlar bunu da düşünmek zorundayız… herkesin tahamül seviyesi yerlerde memnuniyetsizken iç dünyaya bakan insan sayısı çok az maalesef ki
Problemimiz burada değil mi zaten?
Zor...
Ya zor dediğin her koşul, her standart, her ideal de var olan bir şey
Çoğunluk daima kolayı tercih eder
Zorluktan nereye kadar kacilabilir ki? Eğer önünde asilmasi gereken bir zorluk varsa, olası bir beklentiye yanıt olasılığı mümkünse, bu kovalanmali.
Zor veya kolay diye ayırt edilmemeli pek çok şey
Hedef, istikamet ve o istikameti belirleyen materyaller dusunulmeli
Bu benim düşüncem
Yuva kurarsin, ailen olur, çocuğun olur, çocuğun eline tablet verip eve uğramayan adam olur, cocugunla çocuk olacak adam olur. Bunu böyle düşün.
Geneli bosverecegiz, bir kişi olarak bile bireysel anlamda kendimizi ve neslimizi yetistirirsek ne mutlu
Dediğiniz gibi ben hiçbir şey istemedim beklentimi düşürdüm ailenle yaşarım altına fazla gerek yok borçsuz düğün yap dedim ilk vazgeçilen ben oldum yani…..
Tek ornek üzerinden harcamayın insanları
Tekil örnekler üzerinden ön yargı yapmayın.
Bir veya bir kaç nankör size hayal kırıklığı yaşattı diye var olana buz gibi duvarlar orerseniz, o vakit, olanlar da yozlasmak zorunda kalır.
Sana denk gelen o kişi de sana eş olamayacak kadar da kutukmus diyecek bir şey bulamıyorum
Kimler baba olmamalı biliyor musun? Korkaklar. İster zengin ister fakir olsun ama korkak da milyarderse olsa Baba olmamalı.
Onların baba olmaya hakkı yok mu şimdi yoksa bile ilerde olur babanın sen doğduğunda arabası var mıydı
Hayatında birisi umarım yoktur çünkü varsa onun adına çok üzülürüm senin gibi beyin sahibi olmayan bir varlıkla olduğu için yazık sana
Kendince haklı olabilirsin de genelleme yapmadan soru sor bu düşüncelerini çevrene söz etme daha konuşacak insanlar bulamazsın
Her insanın bunu istemeye hakkı var. Özellikle manevi duygusu olan şeyleri istemek heves etmek için maddi değeri olan şeylere sahip olmaya gerek yok.
Araba niyetine sana binsin işte fena mı?
Sonunda şirazemi kaydırdınız ha yeter be.
Arabası olmayan erkeği istemeyen hor gören kadından olur mu acaba?
Senden olsa olsa ya neyse valla asabımı bozdu artık böyle sorular
Belki adamın durumu iyidir evlendikten sonra araba alır ya da eşinin doğumuna az zaman kala alır arabayı illa bekarken almazı şart değilki
Araba=kendine yetmek😂 pekiii😂
Elbette çocuğuna iyi bir gelecek sunamayacak seviyeye ulaşılamadıysa çocuk yapmak iyi değil bana göre. Tabi bu seviye maddi olduğu kadad manevilik konusunda da önemli bence
Sen dışarıda bir bebek görünce hiç istemiyor musun? Ben istiyorum
Yok bakamam ben
niye ki?
işte onlara bunu anlatamıyoruz bırakın baba olmayı baba olmak bir araba parası at escrta 500tl gör hesabını oohhhh
Merak etme böyle diyen kadınlar her zaman kazanıyor. Alçak gönüllü, destekçi, nazik, iyi huylu kadınlar kaybeder. Erkekler iyi kızları sevmez. 😂
Hayır alakası bile yok
@jeezzyyy öyle diyorsunuz ama evlenirken en iyisini isteyen kızlarla evleniyorsunuz 😂
Buna söylenecek çok şey var ama neyse sadece yazık diyorum o kadar cahil bir kesim var ki
Bence de bir erkek aylık 10.000 dolar en az, kazanmadan evlenmemeli
Böyle söyleyince kırıcı gelmiş… en güzeli herkes dengiyle en az dengiyle…
Evim, arabam, param var ama ne evlenmeye ne de baba olmaya hevesim var 😄.
yorumdakiler tepki göstermiş fakat şöyle bir gerçekte var ki erkeğin kızın önemli değil iki kişi evliyse bi arabaları olmalı maddi durumları iyi olmalı ortalama demiyorum ortalamanın üstü olmalı çünkü olan o çocuğa olur
Bizim babamızın da arabası yoktu evi de yoktu. Fakirdik eğitim hayatım boyunca resmi kurumlar yardım etti okudum şimdi çalışıyorum param var rahatım boş konuşmayın.
Belkide anlamadıkları arabayı çocuk doğduğunda ona alabilmek için
Bebek Arabası
Annen çok seyahat yapan birisiydi galiba evlere servis yapıyormuş
Bence boş bir soru soruyorsun arabayla ne ilgisi var arabam var evet ama bununla alakası yok
Soru mu soruyorsun yargı mı dağıtıyorsun? Madem haklı olduğundan eminsin neden soru sorarsın?
Beyni olmayan birisi neden evlenmeye hevesli
cocuk sahibi olmak icin arabaya gerek yok herkes bebis isterr
İkici el kadınlar niye anne olmaya hevesliyse o yüzden
Evi arabası olmayan kızlar neden evlenmek istiyorsa aynı sebepten.
Baba olmakla araba sahibi olmanın ilişkisini çözemedim
Babanın arabası varmiydi seni yaptığında meraktan soruyorum
Arabam olmasına kısmetse az kaldı da bu tek başına baba olmam için yeterli bir şey değil
Arabası olmayan erkek bile ne demek ya abi siz kimsiniz kendinizi ne sanıyorsunuz kimsiniz ya siz kim
Z kuşağı kızlara kalan erkeklerin çoğu evde kalacak
İşimiz arabaya kaldıysa ayvayı yedik
Siz erkeklere ne vereceksiniz vajinadan başka
Bana ver demedim cocuga ver dedim
Çocuk yapmazsın olur biter
Sanki arabayı sen kullanmayacaksın
Önce ekonomik özgürlüklerini sağlamalılar
👏👏
arabası yok he senin neyine insanları yargılamak artık zorbalamak istemiyorum senin gibi sünpeler beni sasırtabiliyo anan. 1.60 baban. 175 araban yok fakir sünepesin niye cocun olsın?
nah haklısın
Arabam var hemde şahsi anne babamin boyuda o kadar degil😃
daha kısalar demi😀
Aynen aynen
aynen mahalle kenarlarında süet✧・゚: *✧・゚:*
Seninde karakterin yok anne olabilecek acıklamandan belli.
Karakterim yok
Tek olmayan şey karakterin gibi görünmüyor ayrıca paragöz olduğun da anlasılıyor
Paragözüm
Bu gidişle sevilmezsin sen dostum kullanılıp atılırsın senin için diyorum
Kullanıp atılırım
Birazda kıtsın galiba dediklerimi tekrarlayıp duruyorsun seni kim ne yapsın
bizden daha duygusal bir ponçik yatıyor içlerinde onların
Erkekler kızlara her n'apıyorsanız ciddi savaş ilan etmiş durumdalar geçmiş olsun size bu da geçer 😂😂
Böyle diyenlerin çoğunun ailesinin durumu düşük ve fakir ailenin kızı sen nesin ilk önce bunu düşün herkesin maddi durumu iyi olacak diye bir sey yok ha cok istiyorsan git sen araba al
Evet ben çok fakirim babamım arabası yoktu bu yüzden arabasız büyüdüm o yüzden hakkı yok böyle erkeklerin baba olmaya
Bir erkeğin cebine bakacağına çalış çabala en iyisi senin olsun her seyi karşı taraftan beklemek lazim.
Beklememek olacakti
Kimseden bi sey beklemedim
arabadan kastın :)? 200 bine de araba var, 1-3 milyon +10 milyona da. araba da var.
Farketmez. Araba
maddi durumu kastettiğin için çok farkeder. 200 bin tl lik arabaya sahip adam yetersiz kalırken 5 yaşından küçük +3 milyon tl lik arabaya sahip adamın maddi durumu yeterlidir denilebilir.
Hayır arabayı kastettim
bence dediğimi bir daha oku :D
Okudum.
çok değişik :D araba olsun ne olursa olsun diyorsun :)
Ne kadar mantıklı bir soru! Eşine şiddet uygulayacak küfür edecek el kaldıracak ama arabası var önemi olan o.
Sakatsın galiba. Çocuk yaparken araba şartı mı var?
Metrolarda mı süründüreceksin
Ev desen tamam diyeceğim ama araba diyorsun. Kirada sürün.
Kirada sürünüyorum
Esenlikler dilerim
Çok haklısın birde o erkekler çalışmayan kadın istemiyorlar onlar çalışmayan kadın istemiyorsa bizde evsiz arabasız erkek istemiyoruz her koşulda
Valla böyle tepeden tepeden konuşursan en aşağıladığın durumdan daha aşağısına düşersin. Demedi deme. Söz uçar yazı kalır. Bize gizlisin ama Evrene ve Yaradana değil.
Sperm çıkarken araban var mı diye sormuyor ama siz soruyorsunuz. Sizi mikeninde aklını dikiyim
Sizin gibiler haklı olsun da iyi insanlar sizinle iletişim kurmasın inşallah