Namazımı kılarken düşük oldu saat 22:38 de 21 temmuzda bebeğim melek oldu öbür dünyada görüşürüz meleğim?

19 unda doktora gitmiştim doktor dedi beklediğim beklentide gelişmemiş 1 hafta içinde gel büyümezse sağlıksız gebelik senlik bir şey yok dedi vücut attı bu çok özel meleğim bizim gibi dunyaya gelmeden sonsuz cennete gitti inşallah babasiyla bizde kavusucaz 3 gün sonra Allaha gitti bebeğim bazıları 10 defa düşürüyor bazıları benim gibi 1 defa düşürüyor bebek yapma denemesine giriyorlar ben bebek yapmicam meleğimin ilk ve sonum olmasını istiyorum Allahımla oldu bebeğimin yerine almayacam eşimle tentene kedimiz olur öbür dünyaya gidene kadar kedimizi bakarız oluruz Allah'ın izniyle kedilerimiz de o masum hayvanlarda cennete gidecek bu dünyada her şey geçici iş para hiçbirsey gelmiyecek Allah dünyada var etmek için iki eşlerle yaratti gerçek kalpler eşleriyle gidecek ahirete hayırlısıyla meleğim Allah'ın cennet meleği oldu bu dünyada yaşadığımız gibi öbür dünyaya gidecez ölüm yoktur öbür dünyada dirilmek vardır ruhlarımız birbirimizde meleğim öleceğini bilsem veya ben seni yine hamile kalırdim cennetin meleği oldun annen baban aşkımızın ruhu olarak seninle olmak için öbür dünyada görüşücez hiç ayrılmadik meleğim 🪽🤍
Namazımı kılarken düşük oldu saat 22:38 de 21 temmuzda bebeğim melek oldu öbür dünyada görüşürüz meleğim?