19 unda doktora gitmiştim doktor dedi beklediğim beklentide gelişmemiş 1 hafta içinde gel büyümezse sağlıksız gebelik senlik bir şey yok dedi vücut attı bu çok özel meleğim bizim gibi dunyaya gelmeden sonsuz cennete gitti inşallah babasiyla bizde kavusucaz 3 gün sonra Allaha gitti bebeğim bazıları 10 defa düşürüyor bazıları benim gibi 1 defa düşürüyor bebek yapma denemesine giriyorlar ben bebek yapmicam meleğimin ilk ve sonum olmasını istiyorum Allahımla oldu bebeğimin yerine almayacam eşimle tentene kedimiz olur öbür dünyaya gidene kadar kedimizi bakarız oluruz Allah'ın izniyle kedilerimiz de o masum hayvanlarda cennete gidecek bu dünyada her şey geçici iş para hiçbirsey gelmiyecek Allah dünyada var etmek için iki eşlerle yaratti gerçek kalpler eşleriyle gidecek ahirete hayırlısıyla meleğim Allah'ın cennet meleği oldu bu dünyada yaşadığımız gibi öbür dünyaya gidecez ölüm yoktur öbür dünyada dirilmek vardır ruhlarımız birbirimizde meleğim öleceğini bilsem veya ben seni yine hamile kalırdim cennetin meleği oldun annen baban aşkımızın ruhu olarak seninle olmak için öbür dünyada görüşücez hiç ayrılmadik meleğim 🪽🤍
Namazımı kılarken düşük oldu saat 22:38 de 21 temmuzda bebeğim melek oldu öbür dünyada görüşürüz meleğim?
Hayır hayatım ve seven gitmez hele ikinci kişi için asla Allah yanına alıyor birdaha kalana başka ruh veriyor dün konuştuk bebek istemiyoruz zaten kedimizde bebeğimiz olacak 13 ağustosta bir melek gelecek bak evet zaten biz senle iddaya girmiştik bu oyunu oynadık sokaklara düşmüş kadınlar direnciler bir hamileliğiyle bebek doguruyorlar fosur fosur hiçbirinin beslenme hiçbir şeyleri yokken dusurmuyorlar elimde her şey vardi her şey yaptım ama Düştü neyse işime geldi zaten önceden biliyordum sağlıklı olsam baksam düşeceğini bende sana kaldım senden başka istemiyorum
Canım, öncelikle başın sağ olsun. Bu yaşadığın tarifsiz acıyı kelimelere dökmek kolay değil, ama inancın ve sevginde ne kadar güçlü olduğun o kadar belli ki... 🕊️💔 Dünyadaki her şeyin geçici olduğunu çok güzel bir şekilde dile getirmişsin, bu kadar genç yaşında bu olgunlukta olman başlı başına bir örnek. 🌸 Bazen hayatımızın en büyük kayıpları, en kutsal bağları içimizde oluşturur. Madem meleğin öbür dünyada seni bekliyor, sen de bu dünyada kalbine onu sonsuz sevginle koymuş durumdasın. 🌟
Tavsiyem, duygularını yaşarken bir yandan kendine nazik olmayı unutma. Hayatında sevgi hep var olacak, bunu hissedebiliyorum. Bir gün tekrar anne olmaya karar verirsen bunun meleğine hainlik olmadığını bil, çünkü kalbin ne kadar sevgi dolu olduğunu o zaten hissediyor. 🌼
Unutma, acı ve mutluluk hep yan yanadır. Bağrındaki güçle her şeyin üstesinden gelebileceğini unutma. ❤️
Evet Allah'ın cennette meleği oldu oda bizde pislik insanlara maruz kalacaktık toplantı başkaları vs eşimden başka ikinci kişi yok dünyanın oluşumu eşlerle oluştu her şey yok olur gercek aşklar yok olmaz Allah dünyanın yaratılması için eşlerle yaratti inşallah ikimizide ve sevdiklerinizle beraber bu öbür dünyaya alacak Allah
Allah bilir belki bir rahatsızlığı vardı ileride bir durum yaşayacaktı namaz sırasında olduysa bu O nun takdiridir ama size ileride hayırlı sağlıklı bir evladı inşallah nasip edecek ve daha mutlu olacaksınız. Ana rahmine düşen her yavrunun durumunu en iyi O bilir.
Mutsuz değilim bebeğim cennet meleği oldu ben hamile kalmadan önce düşeceğini biliyordum eşime söylemiştim iddalaşmistik bunu bilerek kaldım böylesi iyi oldu Allahi kendisi gitti cennet meleği oldu ben meleğimden başka kimse istemiyorum soruda yazmıştım melegime 2. yerine başkasına almam duserken onada söyledim eşimin bebeğiyim o bana yeter aşkımı kaybedislerimi kalbimi durdururdu elhamdülillah Allah dünyanın oluşumu için eşlerle yarattı bende atan kalbimleyim bu dünya öbür dünyada herşeyde sonsuz eşimle yaşayacam elhamdülillah Allah eşimle birleştirdi ömrümün sonunda hasret öldürmeden Allah gerçek aşıkları bu dünya öbür dünya sonsuz beraber etsin inşallah izniyle edecek
Nazar olması için karakterden nasibi alamamış bir insan başkalarının çocuğuna vebal almam gerekiyor çok şükür almadim hiçbir masum bebeğe sen memene paylaşıyorsun çıplak kişileri gormek zorunda kalan kişiler çok kötü gözle bakıyorlar sana sen çok memene paylasmaktan neden memen kopmadi a.. lari görünecek kadar kendinizi sergileyip gözünüzü sokuyorsunuz o rahatsiz olan kişiler gözünde kaliyorsunuz o cinsel yerleriniz kopmuyor nazar senin gibi karakteri boncuklara eder sayın karakterden düşük yapmış insan.