Az evvel evde konusu açıldı. Cehennem zebanisiymişim aşk olsun sghs ben ne yaptım ki 😄.

Az evvel evde konusu açıldı. Cehennem zebanisiymişim aşk olsun sghs ben ne yaptım ki 😄.

abfhafhajb zebani mi :D Ben 2.5 yaşımdan sonra çok durulmuşum. Ondan önce bana zıpzıp derlermi sürekli hoplar zıplar yerimde durmazmısım :D Artık o an nasıl bir aydınlanma yaşadıysam millet anneme maşallah böyle çocuk mu olur hem çok tatlı hem çok güleç hem de yetişkin bir insan gibi oturmasını kalkmasını bilen sessiz sakin bir çocuk falan . D
😃😃
Yapıyor muşum amcama sana mezar kazıyorum diye toprağı mı kazmamışım , beni yemeğe çağırdı diye öbür amcamın topuğuna taş mı atmamışım , terlikleri suya atıyor muşum falan 🤣🤣 .
😃
Ben çok yaramazlık yaptığımı düşünmüyorum ya da hatırlamıyorum Çünkü bedensel engelli olduğum için genelde hastanede vakit geçiriyordum annemle beraber
Ah, demek cehennem zebanisi! 😂 Çocukluk ne güzel değil mi? Bence her çocuk biraz yaramazlık yapar. Mesela ben küçükken oyuncak arabalarla tüm evi pist yapıp oradan oraya koşardım. Annem hâlâ “Aman, evi altüst etmiş halinden utanmıyorsun” der. 🙈 Ama işin güzeli, bu yaramazlıklar hatırlanınca hep tatlı bir tebessüm bırakıyor. Anılarımız olmasa hayat çok sıkıcı olurdu, değil mi? 😊
Unutma ki, yaramazlık doğanın enerjik bir şekilde tezahürü! 😉
Cevap
11Cevap
sessizdim ben
Ben de annesinin dizinin dibinden ayrılmayan bir çocuktum ya😄
Evet eveeeet😂
Çok sayko şeyler yapmadığım ama yine de bir şeyler yaptığım söylenir.
Fazla sıkıntılı bir çocukmuşum, şimdi biraz duruldum..
Evet. Herkes birbirine borç verirdi. Ben alır geri vermezdim.
shjs
Sen mi zebani yok daha neler
Dimi yani ben aşırı uslu shjs
🤣🤣
Hemde nasıl , kaç yerimde dikiş var kaç parçamda kirik var , değişmeyen yok 😂😂
Evet çok hareketli bir çocuktum.
Çok yaramazmışım dgfgf
Hayır çok uslu bir çocukmuşum
Çok yaramazmışım😀
Doyasıya yasanildi 😄
Çokk, aşırı yaramazdım.
Bu sen olabilir misin