Artık mutsuzum ne yapsam?

2 yıllık evliyim

6 ay görüştük 6 ay nişanlı kaldık ve

6 aylık evliyken hamile kaldım

Bir yılı geçmişken bebeğim doğdu

Bebeğimiz doğana kadar her şey çok güzeldi eşimin bana tavrı sevgisi saygısı tartışsak bile asla bağırmazdı sonra barışırdık geçer giderdi

Ama bebek doğduktan sonra daha bebeğim 7 günlükken gece Bebek için uyanmıştık bişey oldu bana bağırdı gecenin bi saati

Annem bizimle kalıyordu

Eşim işten geliyodu yemek yiyip direk gidip yatıyordu bebeğim ağlıyo ağlıyo susmuyodu susturamıyoruz diye kızıyordu

Annem 50 gün kaldı bizde benim ilk bebeğim zaten eşim işe gittiği için ona bi sıkıntı olmuyordu yani annem bişey demez bişey yapmaz

Annemin gittiği gün ben ne yaptım hatırlamıyorum yemek yiyordum yemek yerken birşeyler izliyordum çocuk da ondaydı sonra kalktı geldi yine bağırdı

Çocuk doğdukmadan önce evi bile süpürürdü çocuk doğdu daha bir haftalık evdeyim evi süpürüyordu yine kızdı ben yapmıyorum artık kendin nasıl yapıyosan yap karışmıyorum dedi benim en ihtiyacım olan zamanda bu tavır..

Çocuk doğmadan önce yumuşacık merhametli olan adam gitti odun gibi biri geldi

Her kızdığında bana bağırıyor

Yoruldum artık

Bu tavırları beni soğuttu

Mesela işten geliyor yemek yiyoruz mutfak toplanacak çocuğu tutar mısın diyorum yorgunum ben işten geldim diyo

O zaman kendime and içmiştim sabahtan akşama kadar çocukla evde teksin yapıyosun hallediyosun o geldiğinde yemeğini ver hiç gelmemiş gibi görmezden gel..

Önceden seviyorum ama sıkıntılarımız var diyordum artık içimde o sevgi de kalmadı

Hayatı sorguluyorum

Ço yoruldum ne yapayım

Artık mutsuzum ne yapsam?