Lütfen soruma cevap verin sızce oglum otizmli mi?

Oğlum ıkı yasında doğduğundan berı hep cızgı fılm ızledı bılmıyordum böyle olacağını yasım küçüktü tek büyüttüm oğlum dedıgım bazı komutları yapıyor bunu al çöpe at dedıgımde yapıyor bunu dolaba koy çekmeceye koy dedıyımde yapıyor çak dedıgımde çak yapıyor tokat at dedıgımde yanagıma tokat atıyor vur dedıgımde vuruyor kızdıgımda anlıyor benimle zıplıyor saklambaç oynuyor ben gülünce oda gülüyor komık hareketler yaptıgımda gülüyor sıcak bıseye dokunduğunda bıdaha dokunmuyor bılıyorkı yanıcak ayakkabısını gıymeye calısıyot ama tam gıyemıyor bısey ıstedıgınde dolaptan çıkarıp gelıp bana verıyor açmam ıcın ona yemek verdıgımde gelıp sandalyede oturuyor kasık olmadıgı zaman gıdıp çekmecede kasık getırıyor ısıgı aç dedıgımde ısıgı ısaret edıyor kapıyı kapatiyor dedıgımde kapatıyot aç dedıgımde acıyor ısare parmağını kullanamazdı çok üstüne dustüm ogrettım ısaret edıyor iki aydır ellınden bısey alındıgında aglıyor gerı almaya çalışıyor burnuma dokun dedıgımde burnuma dokunuyor ısmıne az dönüyor ve göz teması az 4 ay önce bunların hıc bırını yapamıyordu hepsını şu an yapıyor cızgı fılmı kesıp ılgılendıkten sonra çok se degıstı 4 ay önce doktor dedıkı otızm belirtileri var 3ay gözlemle tekrar getır daha sonra bır ay doldu tekrar bırıne götürdük oda otızm var dedı ama tam otızm dıyemem uyaran eksıklıgıde olabılır dedı şu an egıtıme basladık okulla gıdıcek ordakı bır öğretmende 5 dk ıcınde bakıp hafıf otızm belırtısı var dedı ıyı bır egıtımle düzelir dedı çok bunalımdayım sızce otızm mı düzelir mi çok kötü bır durumdayım😭😭

Lütfen soruma cevap verin sızce oglum otizmli mi?