Ben öyleyim bir şey sormak isteyen varsa sorabilir.
Ne zeka ne beyin ne de tip var orangutanım.
- Ben mal tipsizim.
- Bu arada dış görünüş herşeydir.
Ben öyleyim bir şey sormak isteyen varsa sorabilir.
Ne zeka ne beyin ne de tip var orangutanım.
Tip olarak kendini çirkin görüyorsun anladığım kadarıyla, peki dış görüşünüş olarak otizmli olduğun belli oluyor mu?
Zekanı düşük buluyormuşsun, zeka ve akıl birbirinden farklıdır. Zeka geliştirilebilir, gördüğüm kadarıyla aklında bir sorun yok.
Troll olarak sorduğunu düşünüyorum kusuruma bakma ama kendini bu kadar aşağılayan birini daha görmedim. Otizmli olman seni insan dışı bir varlık yapmıyor.
Kendini bu kadar aşağılamanın sebebi nedir o zaman?
Bir şey söylemek istmiyorum
Kimse çirkin değildir pislikliği olan insan pisliktir otizm hastalıgı olan bir kişiyi böyle iğneleyici hadsizlik ne ad koyuyorsun hastayı otizmliler hepimizden zeki herkes bütün canlılar güzel sadece bakım.
Cevap
5Cevap
Bence kendinize güvenin
knk olmuyor denedim ama tipsiz olduğum için olmuyor
Tipsiz değilsin kanka güzelsin bence
Özel eğitim aldın mı?
Herhangi bir uyarıcı sakinleştirici ilaç kullandın mı?
Çamaşır makinasını çalışırken izleme vs. gibi dönen cisimlere bakma takıntın var mı?
Göz teması kurabiliyor musun? Kaç saniye?
Otizm ile zekanın doğrudan ilgisi yok.
ben mal tipsizim kanıt
Araştırmalar, otizmli kişilerin ortalamanın altından ortalamanın üstüne kadar değişen geniş bir yelpazede entelektüel yeteneklere sahip olabileceğini ortaya koymuştur. 24 çalışmanın gözden geçirilmesiyle, otizmli kişilerin ortalama IQ'sunun genel nüfustan daha düşük olmasına rağmen, zekanın spektrum boyunca dağıldığı sonucuna varılmıştır. Bazı otizmli bireyler ortalama ile ortalamanın üstü arasında değişen zihinsel yeteneklere sahiptir.
Mesela Einstein.
Her cümleye mal tipsizim diye niye başlıyorsun. Ayrıca sanki biz çok zekiyiz.
Ulan ya
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?