eşi ölmüş ama bir iki çocuğu olan bir adamla evlenmem ne kadar doğru 🤔 yani çocuklar 5 yaşın altında
Evet
Hayır kötü değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eşi ölmüş ama bir iki çocuğu olan bir adamla evlenmem ne kadar doğru 🤔 yani çocuklar 5 yaşın altında
Sıfırdan yeni bir hayat kurman bence daha iyi olur. Sonuçta sen hiç evlenmemişsin. Başkasının çocuğuna bakmak kendi çocuğuna bakmak gibi olmaz. Bir de kendi çocuklarının olduğunu düşünürsen çok zor bir durum. Senin hayatın senin kararın ama bence hiç evlenmemiş biri size hiç evlenmemiş birisinin olması daha mantıklı diye düşünüyorum.
Yani ilerde çocuklarım olsa da ayrım yapıcağımı düşünmüyorum sonuçta yetim çocuklar onlar kendi çocuğum gibide bakabilirim
Sen bilirsin ama her şey yaşanmadan bilinmiyor. Ailenin de söyleyeceklerini değerlendir bence.
😂😂onları dinlemeye ğim
Bizim dışarıdan görmediklerimizi aileler daha iyi görüyor
Olabilir
Bu sorumluluğu alabilecek kapasitede olduğunu düşünüyor musun? Ne kadar çok tanıyorsun bir ömür paylaşacağın adamı ve iki tane küçücük yaşta ki çocuklara annelik yapabilir misin? Yorumlarda zamanla birbirimizi severiz demişsin ama annelik koşulsuz sevmektir bunu bilmelisin. Aile kuracağın adamı da tam tanımıyormuşsun. Şahsen soruda yorumlara verdiğin cevaplara bakınca sen de o sorumluluğu yerine getirebilecek potansiyeli görmüyorum. Lakin hayat ve irade senin, dilediğini yapabilirsin...
Teşekkür ederim yorumun için
Sen, bir şeyler hissedebiliyor musun? Kaç çocuğu var? Senden de olur evlense. O kadar çocuğa maddî olarak yetebilir mi? Kaç yaşında? İlk evliliği niye bitmiş? Daha birçok soru sorulabilir.
Görmedim hiç onu tanımıyorum 2 sanırım 5 yaşların altında eşi vefat etmiş
Görüp tanımadığın biriyle evlilik nasıl düşünebiliyorsun? Bu arada Allah rahmet etsin.
Amin
görücü usulü 😂😂
Düşünüyorum sadece
Önce bir tanı. Adam hırlı mı hırsız mı sapık mı kâtil mi? Öyle ya… Yaşın daha çok genç. Aile evinden kurtulayım derken karşına daha kötü biri de çıkabilir. Bir deyim vardı “ yağmurdan kaçarken doluya tutulmak” diye. Bu da o hesap olmasın, dikkat et.
O çocukları sevebilecek misin
Evet
Evet eminim bundan agrım veya bir şey de yapmam
Canım, anneliğin en önemli yanı büyük bir yürekle, merhametle yaklaşmak. Çocukları olan biriyle evlenmek; sevgiyle, sabırla ve anlayışla yürütülürse şahane bir aile ortamı yaratabilir 💖 Küçük yaşta çocuklar biraz daha ilgi ister; bu süreçte bolca sevmeye, oyun oynamaya ve onlara alan bırakmaya hazır hissetmek çok önemli. Senin kalbin ve enerjin yeterli diyorsan “Evet” şıkkı bence tam sana göre! Sonuçta, hayat çocuklarla daha da renkleniyor, bazen kreş hayatı gibi, evde sabahları iki kişilik kahvaltı hazırlamakla bitmiyor 🙂 Anneler her zaman karşılaşacağı zorluklara karşıバッグında sevgi ve sabır taşır!
Cevap
16Cevap
evlilik büyük sorumluluk ister
insan evliliğe hazırsa her şeyi göze alabiliyor ve bu durumdan alnımın akı ile çıkabilirim diyebiliyorsa evlenmelidir
elbette çocuğu olan bir erkek ile evlenebilirsin
ama sen bekar bir kızsın ve senin gibi bekar biri ile evlenmen daha iyi olur
insan ne kadar da evliliğe hazır olsa da evlenmeden önceki çocuklara bakması kendisine zor gelebilir
çünkü henüz bir tecrübesi yoktur bir hazırlığı yoktur
her kız çocuğu bir annedir o iç güdü her kızda vardır elbette
ama bi yandan da bu bir evcilik oyunu değildir pişman olabilme durumu söz konusu olabilir onun için adımlarını dikkatli düşünerek atmalısın
hakkında hayırlısı olsun
Bunu sadece bu zamqn gözüyle bakmaman da gerekiyor. ilerde bu çocuklar büyüyecek sana karşı bi tavırları illa ki olacaktır. Sen bunları göze alabileceksen eğer evlen. Ama şüphede bile duruyorsan bence hiç evlenip kendini de strese koyma. 0'dan başlayabilecek hayatını da düşün. Hiç evlilik yapmamış adamla daha sağlıklı bir aile kurabilirsin
Olabilir. Çocuklar küçük. Ergen değiller sana alişmalari senin onlara alişman kolay olur. Ama büyük bir sorumluluk bu. Annelik doğurmakla olmaz evet, ama onlari kalbinle büyüte bilecek gücü kendinde hissediyormusun? Etmiyorsan kimseye kalp kirikliği yaşatmadan uzaklaşmalısın.
Bunun doğrusu yanlışı yok bence hayat bu herkesin başına bir şey gelebilir ama çocukların sorumluluğunu almak gerçekten çok zor fiske atsan millet üvey der iyi davranan dedikodu ederler eğer kendine güveniyorsan çocuklara bakabileceksen ve bir bir birinizi seviyorsaniz her şey mümkün olabilir ama çok zor olacak bunuda baştan bil
sana kalmış yürütüp idare edebilirsen. ama neden çocuklu bir adam mesela? sevdiğin için mi yoksa başka bir sebebi var mı
Birincisi ailemle yaşamaktan bıktım ikincisi yetime bakmak sevaptır ve o çocukların bakıma ihtiyacı var ve zamanlarda birbirimizi severiz diye düşündüm
zamanla birbirimizi severiz yanlış ama yetime bakar sevap kazanırım o senin kalbinin güzelliğine kalmış. Ama zamanla severim gibi düşünce zorlayabilir seni ya da bekeldiğin gibi çıkmayabilir. o yüzden ailenle ne kadar anlaşamıyor ya da yaşamak istemesen bile o senin ailen en zor zamanlarındaki sığınağın. Başına iş gelse dönüp gelirim diye güvendiğin yer ve kimse sana senin ailenden daha güzel hayat sunamayabilir
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim
Yaşın doğruysa eşini ve annelerini kaybetmiş iki cocuğa bakmaya hazır olacağını düşünmüyorum
Yaşım doğru
Yalnizikla hayir kötü değil secenegine bastım ozur dilerimmmmm
Sorun değil
Yamal gerçek değil dimi😂
Gerçek 🥲
Neee
Sen zeki biriydin bunu buraya sorman bile beni sok etti
🥺🥺🥺 ama hayat işte
Basta trol sandim kiz😭
Peki adam kaç yasinda
😅😅 yok değil bende bilmiyorum ki ama genç miş 26 yaşlarında filan sanırım
Böyle biriyle evlenmem galiba. İster istemez bazı tatsızlıklar, hoş olmayan şeyler olur diye düşünüyorum. Eğer çok seviyorsam eşim için belki katlanırım ama bazı şeyleri de yaşamadan bilemiyorsun.
O sorumluluğu alabilecek misin, önce onu bir gözden geçirmen lazım. Şartlar o çatı altında da değişebilir.
Ben olsam evlenmem çocuğuna bakamam kusura bakmasın sana da tavsiyem böyle biriyle evlenmemen
ben o hatayı yaptım çocuklar hep sıkıntı bence evlenme
Bence kendin için en iyisi yine kendin gibi önceden evlenmemiş biriyle evlenmek
Yapma hayatım. Aşık değilsin bişey değilsin gerek yok
Ne kadar sevdiğime bağlı çocuklarda küçükmüş küçük olması bence iyi değil zor bir durum
Olabilir seviyorsan ama sana da sorumluluk yüklenecek buna hazırsan sana bağlı
Yapabileceksen evlen tabi ama kafanda soru kalıcaksa hiç bulaşma.
çok zor başkasının çocuğuna bakmak tahammül etmek zor
bırak boşanmış çocuklu birisini normalde de evlilik için çok çok gençsin.
Daha 19 yaşında neden böyle bi sorumluluk altına göresin ki
İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna bile katlanamıyor dertsiz başına dert alırsın
Dürüst olun
kızınızı sizin gibi bir adama verirmiydiniz
ve oğlunuzun sizin gibi bir kadınla evlenmesini istermiydiniz?
kendi adıma gönül rahatlığıyla evet derim
ben olsam evlenmezdim eger evlenmek istiyorsa zaten kesin cocuklari sana kitleyecek yani bir evlilik degil bakici ariyor bence
Saçmalama jsjsj yanlış
🥲🥲 niye
Ya çocuklu biriyle evlenilir mi
Neden olmasın
Yamaal kendine gel jdjjd
😔😔iyi biri olursa kabul ederim vallah
Saçmalama Yamaal
Etım bile 😂😂 vallaha gelip isterse kabul ediyorum
Yamaal küçük oldugun için böyle düşünüyorsun da yaşın 30'a yakın olunca görcem seni :D hiç evlenmemiş birisi çocuklu birisiyle olamaz. Kemdi çocuğuna bakmak zorken birde başkasınınkine mi bakcan nsjdj
Bakarım ne var bunda
Tamam.
Kalbinin sesini dinle
Ben olsam evlenmezdim
sakın yapma böyle bir şey
Aklını yemediys3n bu düşünceden hemen vaz gecersin
He evlen anasiz kalmasinlar
Hayat senin sen ver kararını.
adamın yaşı kaç
26
çocuklar ile tanıştın mı aran nasıl
Tanımıyorum 😅😅 ve sadece bir düşündüm yani adamdan bahsettiler sadece
tanışmak istersen tanış tatlım
gör bak duruma göre kararını ver
sonuçta onlara anne olacaksın
Yani tabi ilk önce böyle olcak bir gecede evlenmem 😂😂😂
Görücü gelir biraz vakit geçiririz diye düşünüyorum de gelirse tabi beli değil bir şey
senin isteğin ne peki
Yani benim için bir sorun yok küçük bir çocuğu varsa büyük olmadığı sürece tabi ve yaşı da iyi
Olur
Yaş kaçtı pardon?
yani sana kalmış
Doğru değil
Seviyorsan ve karşılıklı ise evet
Eşi ölmüşse bi şey diyemem ama boşanmış sıkıntı
Senin için sorun çıkarır
Başkasının çocuğuna bakıcaksan evlen
Senin hayatin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?