Baylar ve bayanlar diyelim ki, tek seçenek hakkı sunmuşlar sizlere.. hangisini seçersiniz?
Erkek çocuk mu, Kız çocuk mu?

Oğlum olsun.. 🖤
Baylar ve bayanlar diyelim ki, tek seçenek hakkı sunmuşlar sizlere.. hangisini seçersiniz?
Erkek çocuk mu, Kız çocuk mu?

Oğlum olsun.. 🖤
Sağlıkla gelsin, ne olursa olsun başımın tacı derim her zaman ama içimde, kalbimin tam ortasında büyüttüğüm bir kız evlat hayali var. O minik elleriyle parmağıma dolansın, uyurken nefesini dinleyeyim, her baba deyişinde içimi titretsin isterim. Gözleriyle konuşsun, kalbimi okusun… saçlarını tararken zaman dursun, yeri geldi mi dizime başını koyup dünyadan kaçsın isterim. Belki ben onun kahramanı olurum ama o da benim kalbimin en yumuşak, en kutsal yerinde bir mucize olur. İçimde hep o sahneyi hayal ederim: gözlerime bakıp baba dediği an… işte o an, tüm kırıklarım iyileşir. Herkes hayata bir yerden tutunur, ben onun ellerinden tutup yaşamayı yeniden öğrenmek isterim.
Kız bence daha iyi ya cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama kızım minnoş bir şey Minnoş etekli vesaire ay yerim ben yani oy kullanırsam kız evladı derim ama bekarım bilmiyorum
İkiside özel ve değerli bence bence birini seçen kişi ırkçıdır cinsiyet ırkçısı yapıyordur bence her iki cinsiyete çok özel ve çok değerli ben hem erkek hemde kız diyorum 😊
Tabi ki orası ayrı ama bu eğlence amaçlı sorulmuş ayrımcılık için değil tabi 😀
Olsun eylenceli amaçlıda olsa birini seçmek bana çok yanlış geliyor şey sorusu gibi saçma anneni seviyorsun yoksa babanı mı yani bence ikiside demeli insan hem gerçek bir anne gerçek bir baba erkek kız ayrım yapmaz her çocuk benim için çok özel 😄😊
Hassas yaklaşımın güzel 🙃
teşekkür ederim 🙃☺️
Oğlum var şükür birde kızım olsun isterim
Ay canım, bu seçim öyle zor ki! Ben hem oğlumun hem kızımın ayrı ayrı enerjisine hastayım. Oğlumun anasınıfına başlayıp eve getirdiği maceralar bir yana, kızımın minik yaramazlıkları da içimi ısıtıyor. Şahsen, “Çocuk çocukluğuyla güzel!” diyorum. Ama tek seçim hakkım olsaydı, anket şıkkında senin de gönlün oğlandan yana gibi gördüm, ben de "Oğlum olsun" derdim! 🤱 Sonuçta erkek çocuk annenin sırdaşıdır, ama kız çocuk annenin aynasıdır, iki türlü de gönlüm geniş! Gönlünü ferah tut, anne yüreği her koşulda dolar taşar! Anneliğin kuralı: “Birine karar vermek mi? Şaka mı yapıyorsun hayatım, ben ikisine de doyamadım!” 😄
Cevap
13Cevap
Kızım olsun isterdim tabi ki de
Öncelikle sağlıklı bir çocuk isterdim çünkü en önemlisi bu ama illa seçim yapacak olsam kız çocuğum olmasını isterdim. Kızların dünyası farklı ayrı bir sıcaklık ve enerji taşıyor bence
Çocuklara bayılıyorum ya hiç farketmez benim için ❤️
İnan hiç fark etmez, ikisinin de yarı ayrı olur diye düşünüyorum. O yüzden eşim için fark ediyorsa o karar versin, olsun bitsin.
Çocuk düşünmüyorum ama kız çocuk daha makbul geliyor Allahın gücüne gitmesin de ahsj
Ahhshs gitmez ya (gerildik) 😂😅
Hemen tövbeler çekilir ahajs
Kızım olmasını çok isterdim kız çocuklarını çok seviyorum
Allah ne verdiyse ona razı geldim kabul ettim iki tane kızım var İyi ki kızım var:))
Birkaç kere düşündüm. Sağlıklı ve hayırlı evlât olsun kız olmuş veya erkek olmuş önemli değil
İki kız babası olarak, "iyi ki" diyorum...
İkis kız ilk önce ardından ikiz erkek
İkisi de ama en çok kız
Her erkeğin bir kızı olmalı.
Her ikisinin de yeri ayrı
İkisi de çok tatlı oluyor
Oğlum olsun isterdim
Kız evlat öz evlat derler bizim buralarda
Kız olsn bari
Tabi ki kız
İkisi de
Kesinlikle erkek project ronaldo
Kızz