Kocamdan kaçarak dünyanın öbür ucuna geldim?

Arkadaşlar merhaba ben Meksikada oralı biriyle evlendim 3 yıl cok mutluyduk fakat bu eylül ayında kız kardeşleri ile olan bir tartışmada benim değil onların yanında oldu ve bana çok kötü şeyler yaşattı seni türkiyeye geri göndercem diye tehdit etti. Bunun dışında hiç kavgamız olmazdı iyi yanlarını gördüm tabi sonra barıştık ve hersey yine çok güzel gidiyordu ve Ocak ayında ben hamile kaldım. Ama bebeğim 4 aylıkken bunu görüntülü aradılar kız kardeşleri sonra benim yüzümü inceledi somurtuyormuyum diye yüzüm gayet güleçti ama neymiş kız kardeşleri nasıl aormamısım diye bana trip attı bende çıldırdım yine kardeşlerin yüzünden kavgamı edicez diye busefer alttan aldı ama bana sarıldı gece ertesi sabah 3 gün boyunca ama ben sakinleşemedim ve türkiyeye bilet aldım. Uçagıma son 2 gün kala moralen bitik olduğum için ona doya doya sarıldım sevdim cok güzel 2 gun geçirdim ama o dışarı çıktıgı ara önceden hazırladıgım bavulumla direk kaçtım. Onu heryerden engelledim banada ulaşamasın diye. Meksikada yaşadıgımız için guvenlik sebebiyle lokasyondan birbirimizi takip ediyorduk onuda kapattım. Birde yastıgın altına 3 sayfa neden onu terkettiğime dair elveda mektubu bıraktım. Ama görmedi tabi. Once kardeşime yazmıs eve gelip beni göremeyince beni kacırdılar sanmıs. Sonra binanın kamera kayıtlarını izleyince elimde bavul cantalar kosarak cıktıgımı gormus ve biriyle kaçtım diye düşünmüş bu seferde. Çok sinirlenmiş. Bende uçak tam kalkarken engelini açıp yastıgın altında mektuba bak dedim yine engelledim. Ertesi gün Türkiyeye vardığımda bir baktım oda beni engellemiş! Ben bunu aslında ailesi ve benim aramda dengeyi kursun diye yapmıştım fakat o arkamdan yazıp arayacagına beni engelledi! şu an 1 ay oldu hala engelliyim ve benim bütün ailemide engellemiş! Bu yaptıgı normal mi? Ben peki bu durumda ne yapmalıyım çocugum babasıyla büyüsün istiyorum ben sadece gözdağı vermek istemiştim lütfen erkek arkadaslarım bana yardımcı olur musunuz? Çok üzgün hamileyim ve bana akıl verecek çevremde hiç bir erkek yok😢

Güncellemeler
1 yıl
Yokmu akıl verecek erkekler
Kocamdan kaçarak dünyanın öbür ucuna geldim?