İsteyerek hamile kaldım ama şu an istemiyorum?

Kimse yargilamasin önce okusun. bir buçuk yıllık evliyim. genel olarak hiç anne olmak istemedim fakat eşim hep istiyordu. zmnla bende bu duruma sıcak bakmaya başladım ve heves ettim kendimi hazır hissetmeyi bekledim ve hazır olunca Allah nasip etti. Fakat eşim sanki hamileligime sevinmedi gibi ve bana ilgisi tamamen azaldı benden çok o istiyordu oysaki. ben uyurken evden çıkıyor yemeği işte yiyor gece geliyor 1 2 gibi yani sabah çıkıyor gece giriyor. yatip uyuyoruz haliyle sabah aynı döngü 3 aydır böyle bu düzen kendi isi. Yaklaşık iki aylık hamileyim çevrem fazla yok evde sürekli tek basimayim iştahım tamamen kapandı bulantılarım ve ciddi kafa dönmelerim var. surekli uyuyorum ev toplicak halim yok bayilcak gibi hissediyorum hep eşim ise bunları bilmesine ramen tamamen benden uzaklaştı yardımcı olmuyor evde durmuyor mesela bu gün pazar eskiden her pazar gezmeye götürüyordu şu an tek başına dışarıda yani iş olmasa da benle değil artık durum böyle olunca aylardir sessiz bı odanın içinde yarı uyku yarı normal yasyarak tek başıma kalıyorum kendimi bu süreçte tek kalmış hissediyorum ağır kaldirlalarda olsun vs başka riskli durumlarda eşim hiç dikkat etmiyor sarılırken el kol şakası yaparken söylememe ramen umursamıyor bebeği aldiralim dedim fakat onu da kabul etmiyor ama ben bu süreçte sıkışıp kaldım yanlizlik bulantı halsizlik uyuma dongulerim birbirine karıştı eşim adete benden nefret ediyor gibi sebebi ne olabilir
İsteyerek hamile kaldım ama şu an istemiyorum?