Evinize geldiğinde çocuklarına sahip çıkmayan arkadaşlarınıza karşı tavrınız nedir?

Kendi evinde de çocuklarınözgür bırakan bir arkadaşım var bu beni tabii ilgilendirmiyor ama benim evimde de sınır veya kural koymuyor. Mesela o çocukları çok seviyordum ama annelerinin şımartması yüzünden çok soğudum çocuklardan da geçen evime geldiler ortada bayram çikolatası vardı kaldırmadım çocuk aldı hepsini koltuklara halıya sürdü yemedi çocuğunu açtı açtı attı yerlere bir kere ramazmda çocuk aç dedi patates kızarttık biz oruçtuk çocuğu saldı salona yağlarını her yere sürdü çocuk. Birisi bebek burnu akıyor ağzına kadar gelmiş bende sildim o silinmesini sevmiyor diyor bana hoşuma gitmedi rahatsız oldu bebeğinin burnunu silmeden. Bebek pat pat tvye vuruyor mesela bir şey demiyor. Çocuktan soğudum resmen. Mesela bebek olan kız 2 yaşında böyle vuruyor yüzümü çiziyor filan annesi bir şey demiyor çok agresif neden bilmiyorum bir de sürekli bana bırakıyor işi varsa eğer kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş derler ya sürekli resim atıyor ne tatlı diye
Evinize geldiğinde çocuklarına sahip çıkmayan arkadaşlarınıza karşı tavrınız nedir?