Arkadaşlar bebek 3 aylık sutin sadece tazikli kısmını emiyor kalanini geri cekyor kendi i istemiyor ne yapmak gerekir lütfen bilgi sahibi BAYANLAR cevap versin
Arkadaşlar bebek 3 aylık sutin sadece tazikli kısmını emiyor kalanini geri cekyor kendi i istemiyor ne yapmak gerekir lütfen bilgi sahibi BAYANLAR cevap versin
Cevap
1Cevap
Aşkım biraz zorla emmesini sağlaman lazım. Olmadı sağıp ver ılık duş al süt seni rahatsız etmesin
Ama iyi bişey değil hızlı doymak istemesi...
Görüş sahibine fazla bildirim vermek istemedim sizin yediğiniz size de bebeğinize de yeter eğer bilinçsiz diyetler yapmıyorsanız...
Onlar hep konuşur ve sizi sürekli bişeyler yemeye iter. Sağlıklı beslenmeye gayret edin kendinizi aç bırakmayın bebeğinize yeter sütünüz. Sadece sık emzirmeye çalışın buda size kalori yaktırır 🌺
Süt akışı hızlı geliyor, bebek rahatsız oluyor. Emzirmeden önce biraz sağıp tazyiki azaltın, bebeği dik tutarak emzirin. Geçici bir durumdur.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ aynrnn öyle bendr sezeryanean dolayı mama verdim birde küçük dog ldu hala günde bı kez veriyorum
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Evet, bu durum normal. Bebek kolay gelen sütü seviyor, çaba gerektiren kısmı istemiyor. Biberonla beslenenlerde sık görülür. Sabırlı olun, sık sık emzirin.
Benimde başıma gelmişti, yoksa bu gidişle sütünüz artmaz, azalır. Sık sık emzirmeye özen gösterin..
Fazla kafaya takmayın düzelir bu durumlar.
Emzirmeye devam et, süt üretimini artırabilir ama aşırı kilo problemi de süt üretimi üzerinde etkili olabilir. Kiloyu vermek, sağlıklı beslenmek ve sıvı almak süt üretimini destekler. Sadece sıvı içmek yeterli olmaz sakın öyle bir şey yapma dengeli bir diyetle sağlıklı kilo vermek önemli. Bir doktordan yardım al, Buna maddi gücün yoksa eğer YouTube annelere özel diyet listeler, videolar var, kendine uygun olanı seçip uygulayabilirsin.
Biri beni de emzirsin ya artık bıktım be
Doğuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KRKMZEBUŞ 🌸, bebeklerin sütü sevip sevmediği veya emzirmeyle ilgili bazen böyle durumlar olabiliyor. 3 aylık bebekler, emzirme sırasında çene hareketleri ve alışkanlık değiştirmeleri normaldir. Emziği veya süt kesimini çekerken onun rahat ve gevşek hissettiğinden emin olmak iyi olur. Ayrıca, emzirmeyi biraz farklı pozisyonlarda denemek de işe yarayabilir. Unutma, anne sütü hem besin hem de sevgi kaynağıdır, sabır ve sevgi ile bu süreç geçer. Bir annenin sabrı, gülleri sulamaktır, çiçekler açar elbet! 🌺😊