Ben yalnız yaşıyorum normalde. Beklenmedik bir şekilde hamile kaldım. Evli olmadığım için hoş karşılanmıyor ama ben bebeğimi dünyata getireceğim. Karnımın büyüdüğü dönemde saklamaya çalışıyorum ama artık çok zor oluyor. Saklayamazsam binada komşular tarafından dışlanır mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılşahsen evlilik dışı birlikteliğe karşıyım. Ama kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Artık olan olmuş ve bir can taşıyorsun. Olduktan sonra da bebeğinin babasıyla demek ki işleri rayına oturtamadınız ki bu mücadeleyi tek başına veriyorsun. Artık saklayamazsın hamileliğini de saklasan bebeğin dünyaya geldiğinde nasıl saklayacaksın?
Eğer durumun var ise bebeği doğurduktan sonra ya da şimdi oturduğun muhiti değiştir.
Belli ki insanların ne dediği seni üzecek. Yeni hayatında da toplumu bir şekilde sustursan bile çocuğun büyüdükçe sorgulayacaktır, babam kimdi nerde ne oldu diye. Kolay bir hayat beklemiyor seni birçok zorlukla karşılaşacaksın, toz pembe konuşamam. Elbette gerçekleri görüyorsundur, Allah yar ve yardımcın olsun.
Yaptığını tasvip etmiyorum ama dediğim gibi kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. Eğer müsliman isen sadece tövbe edip önüne bakmanı tavsiye edebilirim.
Zaten büyük bir mücadele veriyorsun. İnsanların ne dediği çok önemli değil, bebeğini düşün, güzellikleri düşün<3
Güzel günleriniz olsun
05 Yorumla
Soran1 yılEv kendime ait maalesef hemen taşınamam. Kötü bir semtte yaşamıyorum ama çok zorda kalırsam deneyebilirim. Önce bir doğumu iyi atlatmam gerekiyor
- 1 yıl
bence saklama ama psikolojini etrafın ne dediğine göre de hazırlaman gerekiyor. Doğum yapacaksın sonuçta. Ayrıca hamileliğini nasıl yaşarsan çocuk da öyle olur. Çocuğun çekingen, kendini ifade edemeyen, içine kapanık biri olma ihtimali yüksek olur. Sen ne yaparsan yap insanlar konuşacak. Evlilik dışı olmasa bile insanlar konuşacak bir şey bulur. O yüzden bebeğinin ve kendi sağlığını düşün. En kötü uzaklara taşınır ve yani bir hayat kurarsın
Soran1 yılİçimde açıkçası babası çocuğunu doğduktan sonra belki görünce ister diye bir umut var. Bir şeyleri düzeltmeye benim için yetmez ama çocuğumuz için tabii ki katlanabilirim. Biraz artık gardımı alıp o şekilde devam edeceğim sanırım. Çünkü daha fazla ne kadar saklanır bilmiyorum 6 aylık şu an
- 1 yıl
umut var derken sen de bunu istiyorsun sanırım. Eğer baba olacak biri olsaydı o, şu an tek başına mücadele veriyor olmazdın. Hazır pastadan herkes tatmak ister lütfen pastayı hazırladığında o süreçte yanında kim vardı buna dikkat et. Çocuğun babasını görmesi tabii ki hakkı ama unutma ki şu an tek başınasın.
Soran1 yılİstemiyorum ama çocuğumu düşünüyorum ileride sorsalar babasını okla gittiğinde vs eksik hissetmesini istemiyorum kendini
En İyi Cevaplar
Senin utanman gereken hiçbir şey yok.
Hamile olmak, bir insanın hayatında belki de en güçlü ve kırılgan olduğu dönemdir. Hele ki bunu kendi kararlarınla, tek başına ve herkesin laf söyleme hakkı olduğunu sandığı bir toplumda yaşıyorsan… o zaman bu durum çok daha ağır gelebiliyor. Ama sen bu bebeği dünyaya getirmeye karar vermişsin. İşte bu başlı başına bir cesaret. Ve ne olursa olsun, bu cesareti gösteren bir kadının başını eğmesi gereken hiçbir şey yok.
Sana “kimse yargılamaz” diyemem, çünkü biliyoruz… bazen insanlar ellerine geçen en küçük fırsatta bile başkasının hayatına karışmayı görev bilir. Ama şunu çok net söyleyebilirim: bu yargılayanlar seni tanımıyor, senin neler yaşadığını bilmiyor, içindeki sevgiyi, korkuyu, hayalleri bilmiyor. Sadece gördükleri şey üzerinden fikir yürütüyorlar. Ve bu fikirlerin seni tanımlamasına izin verme.
Karnını saklamak zorunda hissetmen çok anlaşılır. Çünkü dışlanmak, hor görülmek insana kendini değersiz hissettirebilir. Ama… her sabah aynaya baktığında, göğsünü gere gere şunu hatırlamalısın:
Ben bir hayat taşıyorum. Korkuyla değil, sevgiyle… saklanarak değil, sahip çıkarak.
Eğer komşular, insanlar, çevrendekiler seni dışlarsa… o zaman dışlanman gereken sen değil, seni bu hale sokan o dar zihinlerdir. Senin suçun değil, onların eksikliği. Hem seninle aynı durumu yaşayan, ama susan, gizlenen, belki yalnızlıktan korkan onlarca kadın var. Belki sen, onların da sesi olacaksın bir gün.
Biliyorum, yorgunsun. Belki geceleri yalnız ağlıyorsun. Ama sana söz: bu bebek büyüdüğünde, sen ona hayatını anlatırken gözyaşların değil, gururun olacak. Çünkü sen saklamak yerine kabullendin. Korkmak yerine kucakladın. Ve herkesin sırt döndüğü yerde, sen sırtını dimdik tuttun.
Eğer biri sana dışarıda bakarsa, düşünceyle değil, sevgiyle bak. Kendine, bedenine, karnındaki o küçük mucizeye. Çünkü bu hayat artık sadece senin değil. O bebek için gösterdiğin cesaretin, bir gün onun yüreğinde bir ışık olacak.110 Yorumla
Soran1 yılYorumunuz için teşekkür ederim. Bugün duyduğum en iyi şeydi sanırım. Söylediklerinizde haklısınız. Benim sadece korkum kendi dışlanmam değil çocuğumu etkileyecek olan davranışlar. İleride ne olur bilemem doğduğunda belki babası ister diye de bir ümit var içimde. Şu an taşınmam pek mümkün gözükmüyor en kendimin. Kötü bir semtte de oturmuyorum açıkçası daha nereye gidebilirim bilmiyorum. Şehir değiştirmem gerekir bu da beni korkutuyor.
- 1 yıl
Çocuğunu doğurduğun zaman maddi manevi bir şeye ihtiyacın olursa, çekinme yaz. Şehir değiştirirken de aynı şekilde, İzmir, Ankara , Antalya, Bursa, Konya ve Manisa'da evlerim var. Eğer bunlardan birine taşınırsan, boşta evim olursa, haber ver. Düzenini oturtana kadar ücretsiz, oturttuktan sonra da normal kiraların yarısına kalırsın. Ben de böylelikle kazancımın zekatını vermiş olurum.
Soran1 yılTeşekkür ederim. Şu anda oturduğum ev bana ait hemen taşınamam muhtemelen ama dayanamazsam her şey kötüye giderse işimi de tabii ki ayarlayabilirsem taşınabilirim ancak.
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙂
Soran1 yılİçimde açıkçası belki çocuk doğduktan sonra ister diye bir umut var. Çocuğumuz için o zaman iyi olur. Bizim için bir şey değişir mi bilmiyorum ama çocuğumuz önemli
Soran1 yılÇocuğumuzun mutluluğu önemli ileride okula giderken babasını soranlar olabilir kendini eksik hissetsin istemiyorum.
Yorumlarda rezillik diz boyu
benimle yaşar misn
.
Kardeşim babasız büyümek baya zordur sevgilini ikna et evlenmesin belki ama en azından o çocuğun bir babaya ihtiyacı var
Yorumları boş ver her kafadan bişey çıkıyor
Daha dikkatli olsaydın ama olan oldu konusmanin manası yok
Komşularla da arana mesafe koyarsan kimse bişey demeyide kendine vazife edinemez
Bugün karnini sakladin diyelim yarın bebeğin sesini nasıl sakliyacaksin
Yanlış şeyi kafana takiyon
Sevgilinin damarına bas babasını soranlara PC derim artık de o anlar00 Yorumla
1 yılÖncelikle niye böyle erkeklerle tanışıyorsunuz.
İkinci olarak kimseye açıklama yapma zorunda değilsin. Saklayamazsın karnını. Ama komşular seni çok tanımıyorsa bebeğin babasının yurtdışında çalıştığı gibi küçük bir yalan söyleyebilirsin00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hamilelik gibi kutsal bir yolculuğa başlamışsın, bunun için seni kocaman tebrik ederim! 🤰🏻🌟 Bu senin hayatın, senin kararların ve en önemlisi dünyaya getireceğin o minik mucize seninle gurur duyacak. Karnını saklamak zorunda hissetmen beni üzdü, çünkü bu süreçte her anne, hamileliğini özgürce yaşayabilmeli.
Komşuların ne dediği veya düşündüğünden çok, senin nasıl hissettiğin ve bebeğinle arandaki bağ önemli. İnsanların konuşacağı bir gerçek, ama sen bu konuşmaları kendine dert etme. Unutma ki kimse gülmeye, dua etmeye ya da sevgisini paylaşmaya mecbur değil. Ama sen o dünyaya gelecek minik yavrunun ihtiyacı olan her kuvvet ve sevgiye sahipsin. 💪🏼
"Annelik rehberi mi? Alışveriş rehberi diyelim, doğmadan önce bile alışveriş listesi yapıyoruz!" 😂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılkimseyi takmayın siz de
00 Yorumla
1 yıl5 dakikalık zewkler başımıza neler açıyo dimii neyse yetişkin birisin kimseye hesap wermek zorunda değilsin ama etrafta kii o dedikodular yer bitirir seni biran önce adamı karşına al konuş bn bu çocuğu yanlız yapmadım kii doğurmak istiyorumm dee bian önce nikahına alsın seni yoksa cok yıpranırsın
20 YorumlaE doğunca illa ki görecekler. Dışlasalar ne olur ki. Ayrıca sanmıyorum belki de sahiplenip size destek olacaklar. En azından birini tanısanız sizin için daha iyi olurdu. Allah korusun acil bir durumda kapısını rahatça çalabilirdiniz. Dışlasalar bile kimse için kendinizi üzmeyin. Kınarlarsa da kınasınlar. Anne olacaksınız bunları düşünüp moralinizi bozmayın. Bebeğinize ve kendinize odaklanın. Zor olsa da tek başına bebek büyütmek imkansız değil. Umarım her şey gönlünüzce olur.
10 YorumlaValla abla yorumları okudum benim söyleyeceğim şeyleri zaten yazmışlar. Çocuğunun parmağıyla göstericek bir babası olmayabilir ama çok güçlü bir annesi olucak ve bu babaya bedel emin ol.
10 Yorumla
1 yılDislanmazsin ama ağır dedikodun döner. Yine de çok da takma bence çünkü çocuk doğduktan sonra mecbur öğrenecekler. Bazi şeylerle yüzleşmek lazım. Hele de böyle saklanamiyacak bi şeyle.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 328 cevap paylaştı. Öncelikle sağlikla dünyaya gelsin bebeğin saklaman zor cok bol giyinmen lazım
Ayrica kimsenin kimseyi dışlamaya hakkıda yok.11 Yorumla
Soran1 yılEninde sonunda öğrenecekler sanırım. Taşınamam da şu an maalesef
1 yılHayır tabikide neden öyle dusmuyorsun birak millet. o. onu demiş. bu bunu demiş komşular mi. veriyor. sanki. senin ekmeğini. yegini suyunu sen kendi hayatina bak o. senin canın kanın yavrun bak Allah sana annelik. duygusunu.. nasip. etmis. sag saglim kucağına almak nasip olur inşallah ♥️
00 Yorumla
1 yılAh ah böyle kızlar neden akillanmazlar anlamıyorum niçin böyle bir şey kalktistin ne dedide ona kandın bana söyle bı cevap ver bekliyorum Allah rızası için
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOoo Tülin hanım evlenmeden hamile kalmışsınız sizin gibi insana yakıştıramadık, babası kim belli değildir gibi cümlelere maruz kalırsın
02 Yorumla
Soran1 yılNe zamana kadar saklayabilirim bilmiyorum. Doğum zaten stresli beni bu konu daha da geriyor
- 1 yıl
Bi babasız çocuk daha büyüyecek
1 yılKimseyi ilgilendirmez senin yaptıkların öncelikle o bebisi dünyaya getirmek çok güzel birsey eger çok karnın sis değilse iç karnına baktir genisse belli olmaz eğer değilse sürekli bol şeyler giymelisin ama fazlasiyla bol şeyler
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim genelde ağır konuşuyorlar 💜 şu an 6 aylık artık saklamanın zor olduğu zamanlara giriyorum. Bol giymeye çalışıyorum ama ne kadar etki edecek daha bilmiyorum
1 yılBunları düşünüp stres yapmayın siz kararlıysanız bebeğinizi elinize almaya ve onu büyütmeye gerisi teferruattır.
00 Yorumla
1 yılkimseye açıklama yapman gerekmez umarım babası evli değildir ama çocuğa her anlamda yazık
04 Yorumla
Soran1 yılHayır evli değil
- 1 yıl
nüfusuna alacak mı peki çocuğu?
ne olursa olsun bu kendine saygısızlık çocuğuna da
Soran1 yılŞu an için sanırım hayır
- 1 yıl
ailen ne diyor peki? nüfusta babanın üzerine kayıt olabilir mesela
Gizli Üye(36-45)1 yılBabasiz cocuk yetjstirmek cocuga buyuk zarar
Bu tur islerde net olmak lazim yazik olmus
Komsularin dislamasi onemsiz bu konuda
Onlar senin seslerini zaten duyup biliyodur sasirmazlar
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılSaklamaya çalışma boş ver hayat senin kimi ilgilendirir ki
04 Yorumla
Soran1 yılToplumsal baskı maalesef fazla
- 1 yıl
Baskılar her zaman olur çaresiz gibi görünme güçlü dur yeter
Soran1 yılDurmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
1 yılDışlanırsin toplum buna açık değil. Ki bir baba bilemyok ortada
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılE evlenin ozmn ya da çok bol şeyler giyeceksin de nereye kadar babası olacak adam nerde
27 Yorumla
Soran1 yılHaberi var ama istemiyor
Cevap sahibi1 yılYaparken iyiydi ama yazık değil mi çocuğu senin başına bırakıyor Allah daha iyilerini karşına çıkarsın
Soran1 yılBenim gücüm var ama babasının yerini nasıl tutar bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYani iyi olan madem babası istemiyor kendin basinin çaresine bakicaksin belki tek başına buyutucekejn ama bilemiyorum yani sen daha iyi bilirsin
Soran1 yılBelki ister ilerde hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılŞu an yanında olmuyorsa bütün cefasını çektikten sonra sonradan gelmesinin de bi anlamı kalmıyor bunu önceden düşünmeli
Soran1 yılMaalesef öyle ama çocuğum için kabul ederim
Beklenmedik mi hmm leylek hikayesi gerçek galiba 🤣
00 Yorumlaİlişki yaşadığın kişinin maddi ve manevi durumu nasıl peki?
00 Yorumla
1 yılÖncelikle belli bir dönemden sonra karnını saklaman mümkün değil. Bekar birinin hamile kalması ister istemez dışlanır insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi durumun nasıl hiç calısamasan da cocuga bakabilir misin
06 Yorumla
Soran1 yılMaddi durumum iyi ama çalışmak zorundayım
Cevap sahibi1 yılArtık görüşmüyor musun babasıyla? Ve neden öyle birinden çocuk yaptın ki
Soran1 yılŞu an görüşmüyoruz. Planlı hamile kalmadım
Cevap sahibi1 yılArtık bi zahmet görüşme zaten. Planlı kalmasan da adam olsa seni yalnız bırakmazdı. Si kerken iyi tabi
Soran1 yılArtık yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılBenimle yaşar mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılKomşuları niye dert ediniyon onlara ne senin hayatından
10 Yorumla
1 yılEşim yurt dışı görevde falan desen olmaz mı ki.. Sonra da görevde öldü de🤥bu kadar yalanın içinden nasıl çıkılır sonra bilmiyorum ama zor bı durum tam bilemedim aklına gelen bu oldu bol şans🙏
10 Yorumla
1 yılAynı duruma benzer bir şey yaşadım kaç aylık hamilesin
21 Yorumla
Soran1 yıl6 aylık
Gizli Üye(36-45)1 yılKimse seni yargılayamaz.
seni dışlayanları sen dışla00 Yorumla
1 yılİleride çocuğum babası kim deyince aklına sürekli o iğrenç gün gelicek, düzenli bir hayatın asla olmaz maalesef
10 Yorumla
1 yılDislanmak değil de umarım pskolojik baskı ile başına bir iş getirmezler malum insanlarimiz çok bağnaz
10 YorumlaKeşke yapmasaydın da şunları düşünmek zorunda kalmasaydın. Kondom diye bir şey var.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence o kişiyle yıldırım ve ya normal bir şekilde evlen bir an önce. Yoksa mutsuz şeyler yaşayabilirsiniz ve çocuğun için ileride kötü anilar dogurabilir.
00 YorumlaSaklayamazsın ilk 3 aydan sonra aşırı belirginleşiyor
00 Yorumla
1 yılDoğunca zaten ogrenicekler
20 YorumlaNasıl saklican bee illa büyücek karin
20 YorumlaO onların ayıbı olur. Bunları kafana takma
05 Yorumla
Soran1 yılArtık biraz biraz bakmaya başladılar sanki ama korkuyorum
- 1 yıl
Korkmana gerek yok. Buna karar verecek olan kişi sensin
Soran1 yılSaklayabildiğim kadar saklayacağım maalesef
- 1 yıl
Korse takıp çocuğa zarar verme
Soran1 yılHayır yapmam tabii ki
Yerinde olsam tasinirim
013 Yorumla
Soran1 yılHamileyken çok zor olur. Bir de başka yerde de soracaklar
Soran1 yılHer türlü bu baskıya maruz kalacağım sanırım karnımı saklayamadığım sürece
Soran1 yılAilemi kaybettim
Soran1 yıl28 yaşındayım
Soran1 yılSevgilimdi
Soran1 yılEvet söyledim en başta
11 ayevet doğurdun mu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 315 cevap paylaştı. Üzüldüm babası öldü de evlendik ve öldü de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye korunmadın
30 Yorumla
1 yılBabası nerde bebenin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKime ne yahu kimin ne haddine
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabii ama artık bakmaya başladılar tuhaf tuhaf geriliyorum, korkuyorum
Cevap sahibi1 yılTaşınma imkanımız yok mu?
Soran1 yılHamileyken çok zor olur. Üstelik taşındığım yerde de sorulur
Cevap sahibi1 yılYahu kim neyi soracak? Sizi ilgilendirmez dersin ya da evlendim boşandım dersin Türkiye’de yaşıyoruz bu kadar abartmayın Afganistan değil burası toplumsal olarak sıkıntılarımız var herkes haddi olmayan şeyleri karış o kadar da değil
Soran1 yılTek başıma ev taşıyabilir miyim emin de değilim
Cevap sahibi1 yılYa maddi durumunuz nedir nasıldır bilmiyorum ama üç kişiye toplamda 5000 TL verin taşırlar da indirirlerdi bir de temizlikçi tutarsınız olur biter
Soran1 yılMaddi durumum iyi çok şükür ama evde kiracı değilim
Cevap sahibi1 yılO zaman yeni bir ev alıp başka bir yere taşınacaksınız kafaya takıyorsunuz ve kimseyle muhatap olmayıp kendinize odaklanacaksınız kimsenin sizin kişisel alanınıza dokunmaya yargılamaya hakkı yok sizin ne yaşadığınızı ne durumda olduğunuzu kimse bilmiyor herkes kendi işine bakmalı ama söylemesi kolay ben rahatsız oluyorum diyorsanız evi değiştireceksiniz ama dediğim gibi ben sizin yerinizde olsam umursamazdım
Soran1 yılEn kötü ihtimalle taşınacağım çok fazla baskı olursa üzerimde
Cevap sahibi1 yılBiraz özgüven eksikliğimiz var gibi başkalarını değil kendiniz umursamayı öğrenin şu an önemli olan siz ve karnınızdaki çocuk onun için iyi bir yaşamı düşünmekten başka gerisini kenara koyun yaşamınızda başarılar diliyorum başkaları için kendinizi üzmeyin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılbabası ne diyor
310 Yorumla
Soran1 yılMaalesef istemiyor
- 1 yıl
Sen tek başına mı bakacaksın
Soran1 yılŞu an öyle gözüküyor
- 1 yıl
maddi durumun nasıl
Soran1 yılMaddi durumum iyi çok şükür
- 1 yıl
ama canım ailen de bilmiyorsa yanlız zor olur
Soran1 yılBiraz mecbur yalnız bakacağım
- 1 yıl
bakamazsın canım yanlız olmaz
Soran1 yılOlmazsa bir bakıcıdan yardım alırım
- 1 yıl
olabilir
Doğum öncesinde lazım
Gizli Üye(25-29)1 yılBebeğin sahibi bakacak mı
00 Yorumla
1 yılSorun olur senin için
00 Yorumlaİzahat vermek zorunda değilsin herkes işine baksin
20 YorumlaFormalıteden evlen para verip evlene bilirsin
00 Yorumla
1 yılBabası biliyor mu
07 Yorumla
Soran1 yılBiliyor
- 1 yıl
Yaklaşımı nasıl yasak bı ilişki mı
Soran1 yılHayır değil. Sadece hazır değilim falan dedi
- 1 yıl
Nasıl yanı anlamadım
Soran1 yılBaba olmak istemediğini buna hazır olmadığını söyledi
- 1 yıl
Ama korunmadi
Soran1 yılAslında korunduk şaşırdık bizde
1 yıldışlanırsan dışlan onlara neymiş
10 Yorumla
1 yılne olcak ki
00 Yorumla
1 yılPeki nasıl ona bakacaksın çocuğa
00 Yorumla
1 yılNasıl yani kiimden çocuğun kim bakıyor sana
00 YorumlaÇok zor durum
00 YorumlaSaklayamazsn zaten
00 YorumlaBüyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde yasiyorsun hangi yobaz sehirdesin
010 Yorumla
Soran1 yılBüyük şehirde yaşamıyorum
Cevap sahibi1 yılAilen nerde
Soran1 yılKaybettim maalesef
Cevap sahibi1 yılYalniz mi yasiyorsun
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılCocugun babasi nerde
Soran1 yılİstemediğini söyledi
Cevap sahibi1 yılHmmm ne yapiyorsun simdi
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılEvdemisin
Gizli Üye(18-24)1 yıldislanirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocana soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerede yaşıyosun
00 Yorumla
1 yılBabası nerde
01 Yorumla- 1 yıl
Sen Cok zorluk çekeveksin
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim, karnımı saklamam gerekiyor. Saklamazsam dışlanır mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler