Bosandim aile evine dondum. Erkek kardesim bana cok kotu davraniyor, ama cocuklarima cok iyi. Detaya gore ne tavsiye edersiniz?

Babam yillar oldu vefat edeli. Ben bosandim eve geldim. 1erkek kardesim var, surekli bana bagiriyor, hakaret ediyir. resmen elim ayagim tutmuyor, sesi gur ve yapili. Yapma diyorum, yapiyor. 4 senedir evdeyim, resmen cöktum. Yani 55 kilodan 70 kiloya ciktim, hayattan keyif alamaz hale geldim. Eve geldim, surekli sozel anlamda hakareter, bagirmalar. Ama cocuklara harika davraniyor, yani kendi cocugu olsa ancak bu kadar sevebilir. Herseyleriyle ilgileniyor, babalari yapmiyor bu kadar babalik. ayri eve cikacak durum yok Şu an , ama tavsiye istiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Derdi şu; evlenmiyor. Anneme, evlendigim kisi hadi iyi cikmazsa ve onlara kotu davranirsa zarar verirse demis. Farkli sehirlerde is teklifleri geliyor , 2 kadin yapamazsiniz cocuklarla kim koruyacak diye, teklifi reddetti. Basimizds bekliyor ve bence bu da nefret yapiyor onda. Yani benim yuzmden yuva kuramiyor ve beni sucluyor.. ama ben evlen, git baska sehire diyorum, o bize guvenemiyor
Bosandim aile evine dondum. Erkek kardesim bana cok kotu davraniyor, ama cocuklarima cok iyi. Detaya gore ne tavsiye edersiniz?