Yaa benim babam dediğim adam söylemediği şey kalmadı işte sen başaramasin işte sen çalışmadın sen ne yapabilrisn kii gibi hoşuma gitmeyen beni üzen cümleler kuruyor annem ben evin içinde şort giydim diye hakretleri soylenmeicek cümleler kuruyor bir an önce aile evinden çekip gitmek istiyorum katlanılmaz hale geldi ve yakın bir süreçte de güvendiğim insandan ayrılık yaşadım hepsi üst üste gelmeyen başladı ve bu durum beni sıkılıyor kimse beni anlamıyor duygularıma ne durumda olduğumu ve nasılsın iyimisin naisl yardımcı olurum diyen Allah'ın kulu yok o kadar yoruldum kii neyle nasıl başa cikicakgimi bilmiyorum ne yapmalıyım sizce he diyip geçemiyorum çünkü 1 değil 2 değil sürekli tekrarlanan şeyler ve artık yoruldum ve çok üzülüyorum bu durum beni rahatız ediyor 😔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sabret kendi evine çık
Ben ve ailem böyle değil daha mütevazı ve olması gereken kişiler
Keşke herkes öyle olsa doğdun ev kaderindir işte cümlesi yalan değill
Sana bi sır vereyim mi
Evet ver
Son 5 yıldır kimse kimseye sormuyor nasılsın yardımcı olscagim. bjsey var mı diye takma o yüzden
Takma deyip geçmek kolay ama , kendi evine çıkana kadar odanda takilsan nası olur
Bilmiyorum yaa bunu sadece çevremi geçtim ailem bile duygularımi önemsemiyor ve nasılsın demiyor kii ve anih diğer kişiler gibi çok gezen felna da değilim oturmasını kalkmasını bilmiyorum dengesiz hareketlerim yok ailem neyimi sevmiyorsa bu kadar ilgisiz kendi odamda oturuyorum zaten ama aynı evdeyim illah ki yüz yüzeyiz olmuyor anladın mii ňe yapıcaksin hep böyle mısın diyorlar ne yapsam hersyelr yorumları var
Bilmiyorum yaa bunu sadece çevremi geçtim ailem bile duygularımı önemsemiyor ve nasılsın demiyor kii ve adıh diğer kişiler gibi çok gezen felan da değilim oturmasını kalkmasını biliyorum dengesiz hareketlerim yok ailem neyimi sevmiyorr da bu kadar ilgisiz kendi odamda oturuyorum zaten ama aynı evdeyim anih ki yüz yüzeyiz olmuyor anladın mii ňe yapıcaksin hep böyle mısın diyorlar ne yapsam hersylere yorumları var
Böyle ailelere en iyi ders çekip gitmektir , o zaman uzakta olsan bile ve hiçbir faydan olmasa bile gözlerinde değerin artar değerin olur
Ama sakına kendi başına ayrı eve çıkma yani seni anlıyorum bende aynı durumda sayılırım o yüzden pek fikir veremiyorum versem zaten kendime faydam olurdu
Ben zaten kendi odamdan çıkmayarak buldum kolayı ne yapayım daha ki
Ayrı ev konusunda kızlarla birlikte çıksan nasıl insanlar bilmiyorsun tek çıksan başına bisey gelse hakkını savunacak hükumetin yok
Evlen desem pat diye evlenilmez nası biri bilmiyorsun ne diyeyim
Zaten çekip gidemem kii nereye gidicem yani zor bir üniversite ye gitmem gerekiyor onun içinde sınava gireceğim umarım gönderim ama zaten annemin amacı beni yollamak istemiyor beni evde
Beni yollamak istiyor zaten
Seni evden yollamak istemiyor demi
Evet nedense evi evladına dar eden aileler asla bi here gitsin istemez evlatları tuhaf varlıklar
Ha yollamak e daha ne istiyorsun
İstersen mesaj atda ordan konuşalım
Yani oturup katanıcagim gibi ama inşallah psikolojim kötü olmaz tek dileğim buu yani sen diyorsun git pari belki uzaktan olsursan değerin artar diye zaten sorun beni evde istememeleri bana diyor kii sen ne Zamana kadar oturacaksin bizimle diyor ve sanki beni kendi yapmamış gibi o kadar üzülüyorum kii
Bak şimdi işin rengi değişti
O aile aslında iyi aile kusura bakma sende
Benim ailem ne zaman burnumu dışarı çıkaracak olsam engel oluyor hele annem
30 yaşıma yaklaştım bankadan sıra alıp işimi görmeyi bilmiyorum , senin ailen (bence iyi bi aile ) ama yine de sen bilirsin
Mesja atamıyorum rojetimi ne yeterli değilmiş sen at ilk belki atabilirim
Benim de x per 1 sen burada yeni misin
Evet yeniyim galipa sende öyle
Sayılır
yok mu instagram filan sahte olsa da olur
İyi diyorsun daa benim duygularımı önemsemiyorlar duygularımı hani söylemedi hakaretler kalmıyor yani söylemedi cümle söylemedi şeyler kalmadı ayaklarımın üstünde durmamı istiyorlar Evet bu iyi benim bir şeyleri görmeme bir şeyler yapmamı ayaklarımın üstünde durmamı istiyorlar mı çok iyi bir şey ama evde benim her şeyime laf ediyorlar söylemedikleri hakaret ne söylemedikleri cümleye kalmıyor söylemedikleri hakaret yok yani normal bir şey otursam kalksam her şeyleri laf bu mu iyi cidden
E kabul et şunu gözlerine batmışsın ( bişey yapmadığın halde )
Yani günah keçisi ilan edilmişsin
Eskiden babam ayağını kanepeye çarpsa beni döverdi sonumda saygısız biri olmaya ittiler beni
Var mı instagram ın
Snp var mıı sende
maalesef ya
İnstagram da sarıyor be aç sahte bi hesap
Açacak misin? Bekleyeyim mi