Gizli Üye(30-35)1 yılBoyle erkekler hicbir seyi haketmiyor. Birine yol verdim. Tekrar evlendim. Simdiki esim parayi dahi sorun etmiyor. Kendime bakıyorum, susleniyorum, guzellik merkezlerine gidiyorum, guzel gecelikler vs aliyorum. Ben kadinmisim yahu.
Erkek maddi manevi destek olmazsa yaninda tas gibi hatun beklemesin. Hem ozguvenim yerine geldi, hem esimde beni begeniyor, parasini da kendim icin guzelce harciyorum. Benim ozguvenim yerine geldigi gibi kocaminda gozu bayram ediyor.
Bu konularda erkek kadindan parayi esirgemeyecek ki, evde biraz destek olacak ki, hele ki cocuk varsa cocugunda bakimini biraz saglayacak ki kadin kendine ceki duzen versin. Hicbir sey yapmayip kenardan kotu gözüküyorsun demesi kolay. Her sey erkekte bitiyor.
Daha atanmadim ogretmenim ama ucretli olarak calistigim okula eski eşim ders doldurmaya geldi, o atanmis ogretmendi, dogum iznine ayrilan bir kadin hocamizin yerine gorev vermisler, buda almis.
Beni bu guzel bakimli halimle gordu, etkilendigini hissettim yalan yok. Kendinin yapmadigini baska bir erkek yapti, simdi o eski kocam degil, yeni kocam tadini cikariyor bu işin. Bu isler boyle.
Birkac defa yanasmaya calisti, yuz vermedim zaten vermem de dogru olmaz. Kendisi afedersiniz ama eş*kti simdiki kocam aslan onun yaninda.
Adam bana yatirim yapmis, guzelligime maddi manevi guzellik katmis. Bu konularda hicbir sehi esirgemedigi gibi beni guzel buldugunu, cekici oldugumu, ne hatunsun ama gibi iltifatlariyla da destekliyor simdiki esim. Bakimli olmanin yaninda psikolojik olarakta iyi hissediyorum, iyi hissettiriyor.
Kadina yatirim yapmayan, sorumluluk almayan, maddi manevi destek olmayan erkek yaninda tas gibi hatun beklemesin. İstiyorlar ki param gitmesin, sorumluluk alip destek olmayayim ama kadin her ne halde olursa olsun, her sekilde yanimda guzel dursun, gozume guzel gozuksun. Hadi ordan. Dunyada hangi sey emek vermeden elde ediliyor da bunlar tas gibi hatunlari durduklari, hicbir sey yapmadiklari yerde elde etsinler?
Iste oyle uzaktan uzaktan baskasinin karisi olmus, kendilerinin yapmadigi, baska erkegin olumlu anlamda donusturdugu kadina uzaktan bakakaliyorlar.
Kadinlara bu imkanlari vermeyip sonra disardaki daha guzel, baskasinin karisi daha guzel diye disari kayiyorlar, bakip duruyorlar. Sen ver bakalim kadina o firsati, o ozguveni, o iltifatlari o kadin ne hale geliyor?
Mesele sadece para da degil. Etkisi var ama kendi parani kazansan da evdeki seni begenmiyorsa o parayi kendin icin kullanasin dahi gelmiyor. Para+karsidan aldigin olumlu bildirimler hepsi bir butun aslinda.
Her anlamda feminen oldugumu, kadin oldugumu simdiki kocamda anladim. Boyle okuzlerle ömür gecmez.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yıl
yeni bir bebekle birlikte hem fiziksel hem de duygusal olarak çok şey yaşıyorsun. kendine zaman ayıramaman kadar doğal bir şey yok. kilo almak ya da kendine bakamamak bu dönemde oldukça normal. her yeni anne, bu tür zorluklarla karşılaşıyor zaten. eşinin söyledikleri gerçekten kırıcı ve duygusal açındanda yaralayıcı. yani bu durumda, belki ona nasıl hissettiğini açıkça ifade etmen iyi olabilir kendi içinde tutmaktansa açıkca dile getirebilirsin. duygularını paylaşmak, belki onun da düşünmesini sağlayabilir. belki oda kendince stres oluyordur belki onunda kendine göre sıkıntıları vardır hemen kötü düşünmemek lazım diyorum ben. kendini çok yıpratmamaya çalış seni iyi hissettirecek şeyler yap kendini üzme sakınn😞💓💓00 Yorumla
Adama çocuk doğuruyorsun karşılığı da bu mu oluyor? Sen ne yap biliyor musun? Sen şimdilik bebeğine odaklan. Anneliğini en güzel şekilde yap. Bu dönemde kimsenin senden güzellik beklememesi gerekir. Bu doğumun doğal süreci.
Ama!
O vücudun zaman içinde toparlanacak ve yine onun aklını almaya başlayacaksın. popon dibinde gezecek. İşte o zaman ona ne yapmak istiyorsan yap ;)
00 Yorumla
Allah aşkına başkasına mı doğum yaptın böyle saçma sapan durumları niye size yansıtırlar anlamış değilim ki adı üstünde doğum karnında büzüşmeler sarkıklar olur en fazla 1 sene içinde eski haline dönüşüyor anlamsız ve değersiz bir esin var kusura bakma
02 Yorumla
Soran1 yılBende anlamıyorum her doğum yapan kadın böyledir. Ki ben daha yeni yaptım sayılır 3 hafta bile değil 2,5 hafta
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle seni kocaman kucaklıyorum! Şu an lohusalığın en hassas dönemindesin, duyguların zaten fırtına gibi. Bir de üzerine eşinin bu tür sözleri eklenince çok normal böyle hissetmen. Kendine lütfen şunu hatırlat: Sen muhteşem bir iş başardın, bir can dünyaya getirdin ve şu an o minik mucizen ile ilgileniyorsun. 🍀
Eşinin bu kadar kırıcı olması asla kabul edilemez. Hele ki senin gibi hassas bir süreçten geçen birine. Onunla sakin bir zamanda oturup bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatman lazım. Belki farkında bile değil seni ne kadar üzdüğünün. Ama kendine haksızlık yapma, bu durum senin suçun değil! Geçici bir süreçte olduğunu unutma, şu an vücudunun toparlanması ve hormon seviyelerinin dengelenmesi zaman alacak.
Süt meselesine gelince de, kafanı bu kadar takmamaya çalış. Stres süt üretimini etkiler, bu yüzden dinlenmeye çalış ve kendine küçük de olsa keyifli anlar yarat. Ufacık bir yürüyüş, sevdiğin bir yemeği yemek ya da güzel bir banyo bile seni rahatlatabilir.
Unutma, doğumdan sonra kilo vermek zaman alır, aynı senin sevgi dolu bir anne olmayı öğrenmen gibi! Sen harikasın, buna inan 💪! "Anne olmak maraton gibidir, kısa sprintlerle değil, sabır ve sevgiyle koşulur." 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılTam sövücem sövemiyorum
İçimden giydirdim istemsizce 💁♀️
Zamanla kendini toparlarsın acele etme odak noktan çocuğun olsun eğer eşinin sütü bozuksa bu süreçte yapacağını yapar. Kendi haline bırak görmezden gel dediğim gibi şu an önceliğin bebeğin ve kendin toparlaman gerek
Sütün için de bol su ve komposto, yeşillik tüket50 Yorumla
1 yılBir kere ağlamayı bırak, sanki kendi Biscolata erkeği, sen ağladıkça bu mala hakimiyet veriyorsun, ona yaklaşma, sadece çocuğun ve kendinle ilgilen, adam olsa çocuğunu doğuran kadına şefkatle yaklaşır , ne yani seni zayıf olunca mı seviyor, şayet öyleyse bu sevgi değil, senin zayıflamanı sadece sağlığın için istemeli, sanki kendisi doğum yaptı ve süt veriyor, kendi doğum yapsa kendisinin de gebelik kiloları olurdu, anne sütü verirken de fazla kilo alınabiliyor homili gırtlak beslenilirse, ayrıca ilk altı ay diyet yapmaman gerekiyor süt verdiğin için, diyet yapmada ekmek yeme, sulu yemek ye, yürüyüş yap bebişinle havalar da güzelleşti, bol su iç, bu şekilde de kilolar gider lakin unlu mamüllerden uzak dur ve sulu yemek ye, böyle yaparsan hem sütün olur hem de kilolar gider.
Ağlamak yerine yavruna sarır, o hayvanda kendi kendine gebersin dursun, trip de atma ilgi de gösterme kocana, karışma, etme, çocuğunun mutluluğuna odaklan, sana böyle davranan birisi için ağlamaya değmez, evin içinde kendi hayatını yaşamayı bil, sana terbiyesizlik yapanın peşinden koşma, kavga da etme, demek ki neymiş sen sevgi dolu davranınca kendini bir b. ok sanıyormuş, o zaman onunla ilgilenme10 Yorumla
1 yılBu soruyu okuyan bayan arkadaşlarımız ibret alsınlar, bir erkeği tam anlamıyla karakterini, kişiliğini tanımadan evlenmeyin. Hadi evlendiniz 1-2 yıl tanıyın/tanımaya çalışın hemen çocuk yapmayın.
Soruna gelince de, durumun gerçekten çok sıkıntı, evlisiniz ve çocuğunuz var. Senin zaten en başında böyle karakterdeki biriyle evlenmemen lazımdı. Bu tür, sonradan net davranış koyan erkekler önceleri bu davranışları yapma sinyali zaten veriyorlar. Karşına alıp konuşmanı ya da karşısına alıp konuşabilecek, bir aile büyüğünden yardım iste. Aynı hareketleri ve davranışları dozu artırarak yapıyorsa, önünde 2 seçenek var, kendini yıllarca yıpratacaksın kocana karşı ya da diğer bir seçenek boşanma durumu. Kendin ve bebeğin için güçlü durmak zorundasın.
20 Yorumla
1 yılBak, ben sana ne diyeyim? O kadar şey geçirdim ki vücudumda, bir de senin laf salatalarına mı takılacağım? Evet, kilo aldım, evet şu an her şey yolunda değil, ama senin bu kadar kırıcı olman kesinlikle daha kabul edilemez. O ‘sen kadın mısın?’ lafın... Hadi oradan, biraz saygı. Benim vücudum senin probleminden çok daha büyük bir iş. İyi de, eğer beni hala beğenmiyorsan, belki biraz kendine bakmalısın. Söz konusu olan ben değilim, bu süreç. Beni böyle kabul edemezsen, o zaman biraz kendi kafanı toparlaman lazım
11 Yorumla- 1 yıl
İyi misin
Gizli Üye(25-29)1 yılYa o kadar sövesim var ki. Ulan şerefffsizzz herif çocuk yapmaya gelince yapıyosun zevkini yaşıyosun ama lohusa karına insan gibi davranamıyosun haysiyetsiz şreffsiz o bebeği leylekler getirmedi o kadın bebegi dünyaya getirmek için kendi vücudundan taviz vererek dünyaya getirdi sen kendi tipine bi bak bakalım bi b*ka benziyo musun kıllı orangutan bi de lohusa karısını begenmiyor takma kuzum sen bu hayvanı sen kendi tipine bak de sende onu küçümse. Sakın o sana yanaşana kadar sen yanaşma. Senin gönlünü alması lazım özür dilemesi lazım yokluğunla cezalandır sakın yüz verme
31 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Allahin cezası herif , nefret ediyorum soyle erkeklerden kendilerine erkek diyip geziyorlar birde, o kadın senin çocuğunu 9 Ay taşıdı uykusuz ağrılı geceler geçirdi o doğum agrisi cekti tabikide bedeni değişecek bir insan dünyaya getirmek kolaymış, böyle adam mutlu evliligide cocuguda hak etmiyor
30 YorumlaEsin baya hayvanmis. Logusa psikolojisi diye bir şey var. Benim eşimde karnımda yırtıklar oldu diye söylenmişti o zaman çok üzülmüştüm ama aslında erkeğin hatası bu kadın değişim yaşıyor zamanla da kilo verirsin. Bol bol emzir sağlıklı şeyler ye kendine bak ama o istediği için değil kendin için yap. Ustune düşme fazla düşünsün biraz kendisi..
21 Yorumla
1 yılKurban olsun o sana sen hem hamile kal çocuğunu doğur hemde böyle muamele gör nankörlük var senin kocanda sana ayrıl diyemem ama ayrılma da diyemem benim bildiğim lohusalik doğumdan sonra kadında olur erkekle değil ama esin lohusa sendromuna girmiş galiba
10 Yorumla
1 yılYasadigin duruma gerçekten çok üzüldüm. Önceden de sen hamile olmadan önce hiç kilonu sorun etmiş miydi yoksa ilk defa mı yapıyor? Bu insanin askinin sevgisinin gercek olduguna emin misin iyice taniyarak mi evlendin? Umarım aldatmamistir seni çünkü sarilacakken itti falan diyosun şüpheli bir durum yani. Seni uzmek istemem ama keske bu adamdan çocuk yapmadan önce düşünseydin olan çocuğa oluyor canım
00 YorumlaTerbiyesiz ahlaksız sen ona evlat vermissin çok biliyorssa o doğursaydi pislik yaa deli oldum bak bende Yeni doğum yaptım çıldırdim valla.. önce sen kendine bak hiç umursama onu keyfine bak bebeğinle ilgilen bol su iç Yemen'e dikkat et.. ağlamayı da bırak bebeğinide hasta edersin öyle sakın ha.. kendini biraz topla sonra ağzının payını verirsi. Üzme Sakin kendini
00 Yorumla
1 yılYaaaa canım kardeşim benimmm üzülme sen üzülmeyi, hak etmiyorsun eşin çok kabalık yapmış şimdi saha fazlasini demek istemiyorum ama öyle şeyler denir mi yani 63 de aşırı bı kilo değil ne olmuş gayette verirrsin, çocuğunu düşün onun beslenmesi sana bağlı. Bence öyle bı bak ki kendine o tekrar seni arzulasın çok ayıp etmiş valla ne desen haklısın senin için dua edicem gönlündeki darlık kaybolsun..
00 Yorumla
1 yılLan bu yeni nesil slak olan erkekleri anlamıyorum ya, lan hem istiyorsun evlenmeyi hem de kadınına saçma sapan laflar söylüyorsun hiç kimseyi üzmeye hakkı yok bu gibi erkeklerin madem diyecektin sen çok yakışıklısın ya evlenmeyecektin ama bunun gibiler de zerre akıl yok bacım kusura bakma ama sinir oldum, hani iyi günde kötü gündeydi ne oldu şimdi? Ben anlamıyorum bu bazı hemcinslerimi 😑
00 Yorumla
1 yılNe yapmalısın? Öncelikle, sana böyle bir şey söyleyen bir adama saygı göstermeyi bırakmalısın! Doğum yapmışsın, bedenin fiziksel olarak değişmiş olabilir, ama bunun senin değerini düşürmesi imkansız. Eşin senin yanında değilse, gerçekten buna ihtiyacın yok. Kendine güven, çünkü her şeyden önce sen kendine değerli olmalısın. Bu kadar yüzeysel ve saygısız bir yaklaşımı kabul etme. Kendi sağlığını, moralini, ve ruh halini toparlamaya bak. Gerisi umursanmaz.
00 YorumlaYazık insan eşine neler söyleyebiliyor, toplumsal bir tehlike resmen. Seni incitmiş, kırmış ve üzmüş. Tam bir Hanzo, insan kalbini bildiği insanı sevmelidir. İstemiyorsa nezaketen söyler. Seninki bildiğin bodoslama gelmiş. Medeniyet uzak değil, çok yakında eşiniz için. Sen 3-4 hafta verme yanına kedi gibi sırnaşır diye düşünüyorum
00 YorumlaKapıyı göster hatta küfür etsen yeridir kusura bakma tek basına mı yaptın bu cocugu sen dogum yapan kadın her şeyin üstesinden gelen kadın adamın cocugunu 9 ay taşı sancı çek miden bulansın adam gelsin sana begenmiyprum desin bi dur yaa kız bı kendıne gelsin zayıflar zaten
01 Yorumla- 1 yıl
Öncelıkle benı yanlış anlama emzirdikce süt artar sen öama verırsın sütün maalesef ki azalacak bunu zaten hemsıre doktorlsr söylüyır. Su durum vsr çocuk biberona alışacak anne memesini pasif emecek bu demek oluyoki sütünü tam boşaltmayacak. İlk gelen sütün yogun hızlı gelıcek içicek sonradı yavaşlıcak ama cocuk biberon agzının hızlı gelmesine alıştıgı ıcın memende caba sarfetmicek bölelıkle sütün daha da azalacak yapma verme mama. Verceksen eds sistemini araştır öyle ver. Buarada ittirmesi ne kadar itici insan lohusalıkta yapılanları unutmaz. 63 obez kategorisinde bı kılo bile degıl ıkı aya 56 olursun zaten emzirdikce veriyorsun önceden nasıl biriydi bu kusura bakma ama böyle adamla evlı kalınmsz
kusura bakma ama kocan tam bir hayvn. gerçi böyle de hayvanlara hakaret oluyor da. sen zaten yeni doğum yapmışsın. ister istemez ödemlerin kiloların olacak. bebeği 9 ay karnında taşıyıp doğurmak kolay değil. beğenmiyorsa kendi doğursaydı. ayrıca sen ona bir evlat vermişken seni baş üstünde taşımalı. bu yaptığı yersiz. hep mi böyleydi yoksa doğumdan sonra mı böyle oldu? bir de dayanamıyorsan resti çek dicem de yeni doğum yapmışsın, ayaklarının üzerinde durman zor olur ama ailen sana destek çıkıyorsa hiç düşünme.
00 YorumlaSen bir odunla evlenmişsin. Üzgünüm. Ama cehaletin bir ilacı yok. Sen bir annesin. Her şeyden önce çocuğunu düşünmek zorundasın. Kocanın söylediklerini dikkate alma. Moralini yüksek tut. Çocuğunu emzirmeye odaklan. Bunu da söyle kocana. Onun senin moralini bozması sütünün azalmasına, hatta kesilmesine yol açar. En az bir yıl emzirmen gerekir. Bu arada yavaş yavaş kilo da verirsin.
00 YorumlaYa canım kıyamam sana gerçekten üzüldüm Allah'a havale ediyorum eşini sende et yazıklar olsun böyle erkeklere böyle bir karakter de olanlar ne diye evlenir ki bide mübarek günde onun günahları ikiye katlanacak bu yaptığın da sana bunu yapmaya hakkı yoktu sen bir annesin herşeyden önce lütfen kendini bırakma
00 Yorumla
1 yılSen bunu eş diye seçip bide üstüne çocuk mu yaptın aman allahim😱. İnsan kendine ila bir yerde beli eder bence hiç mi bekarken farketmedin bu adamın hareketlerinden , yarın bigun seni aldatırsa hiç sasirma senin adına çok üzüldüm Allah yardımcın olsun...
03 Yorumla- 1 yıl
@Belin35 sıkıntılı misin sen? Hade ben bir şey bilmiyorum sen çok mu biliyorsun ya? Profesör mu kesildim başımıza😂kadin bı soru sordu bende cvpladim git başka carla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kocam da öyle ama sinir olunca söyler yoksa benim degisen tarafim yok zayifken ne zayifsin kemik derdi 5 kilo aldım kilo ver derdi dogumdan sonra da öyle dedi sadece sinir etmek için neyse bende artık ona hergüm birsey diyorum artık o bana demeyeyüzü yok öyle bir eziyorum ki kendinden süphe ediyor 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbir insanı tanımak için sevgililik döneminde küçük denemeler yapmak gerekiyor bence bakalım bırakıcak mı her şeye rağmen devam mı edicek bir insan evlendikten sonra kaza geçirebilir sakat kalabilir bunları göz önüne alarak evlenilmiyor mu hastalıkta sağlıkta diye hem yemin edip hem nasıl çiğniyolar sözlerini bunlar anlamıyorum umarım toparlanırsın ne güzel demiş Aysel Gürel güzellik insanı öper gider ama onun da her şey gibi bir bedeli var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbim kocan olacak tip var ya onu s...
Allah kitap demem s...
Sen ona evlat vermişsin 3 hafta olmuş beğenmiyorum diyor. Bak şu o. cocuğuna. o sana ne dediyse kendi annen onun annesi kendi baban onun babası kim varsa söyle. Lohusa dönemi bitsin aç davayı kızım. Tazminat da iste. Bu kardeşim ile ömür geçmez.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbicim boş git baba evine
Cevap sahibi1 yılKardeşim ne ya?
1 yılRahminin toparlaması bile 6 ay sürecek çok kıymetli bi yoldasın sen bebeğine anneliğine odaklan 1 yıl içerisinde kendine gelirsin. Eşin de pi*pisini sallayıp adamım diye gezsin boş ver onu..
20 YorumlaEşin biraz mal ve canımsın. Onun için üzülme, güçlü dur, sen kendini beğen ve değer ver. Sakın onun aptal davranışlarından dolayı öz güvenin gitmesin. Dertleşmek istersen bana yazabilirsin. Bebeğiniz de hayırlı olsun
00 YorumlaEşi için kendi vücudundan vazgeçen koca yürekli bir annesin sen. Eşine bunun farkına varması için ciddi bir konuşma yapabilirsin. Hislerine önem verdiğini düşünmüyorum ama üzüldüğünü de belirtebilirsin.
00 Yorumla
1 yılSeni kadın olarak görmüyor, göremiyor, seni anne olarak görüyor, kutsal Meryem :)) ağladığın zaman küçük kız çocuğu oluyorsun o da senin baban gibi. S.. ç ağzına, noldu derse senle iletişim kurmanın tek yolu bu dersin,
01 Yorumla- 1 yıl
Stokolm sendromu , aşağılayor eziyor , karşılaştırıyor ayricada aldatmaya bahane arıyor , şu an yeni doğum yapmışsın bir kadın olarak değil anne olarak gordugu için senle olamıyorda başkasıyla olmaya yer yapıyor serefssz
Eşiniz bu davranışları ile çok anlayışsız birine benziyor. Buraya yazdıklarınızın aynısını onunla konuşun. Çocuk doğurmanın kolay olmadığını zaten zor bir süreçten geçerken sana destek olması gerekirken köstek olduğunu anlatın.
00 YorumlaYa siz bu insanlarla evlenirken hiç mi karakterine davranışlarına bakmiyorsun E hadi bakmadın çocuk neden yapıyorsun ayrıca kafanda hemen boşanma canları olmasın ve birsey daha diyeyim kocam dediğin insanın hayatında birileri var söyleyeyim net
00 Yorumla
1 yılBirisini bulmuştur sorun sende değil. Böyle karaktersiz insanlar hep varlar değerini bilmiyorsa bitireceksin bu ilişkiyi. Milletten çekinipte devam ettirirsen hem kendine hem çocuğuna bomboş bir gelecek yaşatırsın.
010 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Bu tür bir erkek ezik ve aciz erkektir. Gözü dışarıda bunun karısını beğenmeyen insan elin yosmalari için neler yapıyor var ya , her şeyden önce sen onun çocuğunu dogurmussun 9 ay karnında taşimişsin
Ama bu kafaya takma bebegin ve kendine odaklan hiç kimse önemli değil
Beğenmiyorsa deki o zaman Aliye bi baybay
Doğumdan önce beğeniyordu ahahhahhs Allah muhafaza bu tür mahluklardan10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 553 cevap paylaştı. Ne bekliyordun doğurmak bundan ibaret. Hayatı boyunca çocuğun acı çeksin diye mi doğurdun. Bir Antinatalist (Doğum karşıtı) kadar bilgili olamadınız gitti.
10 YorumlaYok anasını satayım ne öküzler var kendisine çocuk doğuran kadına yaptığı edepsizliğe sayisizlığa bak islak odunla döveceksin böylesinin
01 Yorumla
Soran1 yılDövsen de sövsende yine ayni 😞
Boşan. Ne sana ne de yeni doğmuş guzel bebeginize hic bir faydasi olmicaktir. Eminim sadece guzel oldugun icin evlenmistir cinsel açlığını gecirmek için. Senin yaninda olmasi gerekirken boyle bir sey soylemeye hakki yok daha yeni dogum yapmissin bebeginizle ilgileniyorsun ve kilon alman cok dogal bisi. Bu yuzden onun dediklerini gormezden gel.
00 Yorumla
1 yılAffedersin de eşine sövmemek için zor duruyorum. Eşinden biraz uzak durmayı dene ve bu süreçte bebeğine daha çok vakit ayır. Bunun sonucunda o da hatasını anlayacaktır. Yani inşallah.
00 YorumlaBu çocuk ikinizin çocuğu kucağımdan biraz alırsan bende biraz kendimle ilgilenebilirim diye kendini ifade edebilirsin. Yakının yok mu sana destek olacak o yokken yardım edecek
01 Yorumla- 1 yıl
Bazı erkekler doğumun kolay bir süreç olduğunu çocuğu olunca da her şey günlük güneşlik olacak sanıyor. Bu yaptığı hiç doğru değil sütüm yetmiyor moralsizlikllten demişsin ki bu üzücü bir şey. Keşke yakınında olup sana destek olabilseydim kardeşim. Bir yemeğini yapan banyoya göreceğin sürede çocuğunu tutacak olan yoksa işin biraz daha zor. Yeni bebek doguran sensin senin nazın çekilmeli ama eşin baba olmanın ne demek olduğunun farkında değil gibi duruyor.
Yeni doğum yapmış kadına bunu denir mi mk. zaten 63 kilosun bu gayet normal ne bekliyor senden 40 kilo olmanı mı. buraya küfür ederdim de hesabım kapanmasın şimdi sjsj
00 Yorumla
1 yılbir insan dünyaya getirdin ve vücudun bu süreci yaşadı. Kendine yüklenme, zamanla toparlanacaksın. Eşinin söyledikleri asla kabul edilebilir değil, doğum sonrası destek olacağı yerde seni kırması hiç doğru değil. Bence onunla açıkça konuşup nasıl hissettiğini anlatmalısın. Eğer seni anlamazsa ve bu şekilde davranmaya devam ederse, bu konuda bir destek almayı düşünebilirsin.
00 YorumlaKesinlikle iletişim lazım onunla açık açık konuşun, siz konuşmadıkça o sizin üstünüze gelecek bu yüzden açık ve net buraya yazdıklarınızı ona söyleyin.
00 Yorumla
1 yılEşin tam bir ökkkküüüüzzzz gerçi ökkküzzzlerrrin adına yazık
Maaaalllllll desek cahil desek daha doğru olur
Neden diye sorma
Sebebini biliyorsun00 Yorumla
1 yılDiktirsin girsin g*doş çocuğu yapınca neredeymış o zamanlar iyiydi istediğini aldığı için önce kendinde baksın doğum yapan kadında fiziksel değişiklik ler dert etme kuçu kuçu sana muhtaç
00 Yorumla
1 yılSen lohusa iken sana bunu söyleyen erkek, adam değildir.. o adamın yanında 2 dakıka bile durmamalısın
14 Yorumla- 1 yıl
@Soğukalp bana mı dedin ☺
- 1 yıl
@Soğukalp her şey gönlünüzce olsun, iyi akşamlar 🌹
1 yılEn iyisi duâ etmek. Rabbim eşinle aranızdaki bağı kuvvetlendirsin sizi her halinizle sevip fazlasıyla da değer versin🤗
10 Yorumla
1 yılKonuşarak bir b. k anlamaz gibi geldi bana... bebeğine odaklan olmadı s... tir çekersin
20 YorumlaOnun ben ya derdim de neyse sozmek günah nasıl ayıp nasıl günah ya
02 Yorumla
Soran1 yılNeredeyse hergun lohusa kadını ağlatıyor işte. Ne diyim ki Allah bildiği gibi yapsin
1 yılÖyle bir insanla daha fazla bir hayat sürdüremezsin boşan al nafakani ve her şeyi bırak kalsın donuyla sende yaşa kraliçeler gibi
00 Yorumlamkkkk pi…iç üremeyi biliyor ama böyle öküzleri nerden buluyorsunuz gönül veriyorsunuz yazık gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa gerçek mi bu. Gerçekse dağ ayısı bi kocan var. Bu karakterde biriyle hayatını mahvetme. Evlenmeden hiç mi anlamadın ayı oldugunu.
Keşke bebek okmasaydı daha kolay ayrılırdın ama arkanda ailen varsa hiç çekme derim
00 Yorumlaite bak ya. Bacım sen harıka bi annesin lutfen itin hırıltısına kulak verme
027 Yorumla
Soran1 yılArtık yoruldum cevap vermektende tartismaktan da. evden gitmeyi düşünüyorum olmuyor böyle
Soran1 yılKendisi de zaten dün açık açık afedersin s. ktir ol git dedi bıktım yani
Soran1 yılPsikolojik olarak hiç iyi değilim. Bi yandan bebekle uğraşıyorum gözüme uyku girmiyor yeterince yoruluyorum zaten bi yandan da böyle bir adam var yanımda. Nasıl yaparım bilmiyorum..
Soran1 yılDiyetisyenlik bir durumum yok ki. 63 kiloyum. Zaten daha yeni doğum yaptım sayılır. Bi kaç kiloyu kendimde veririm zaten
Soran1 yılOnu kapının önüne koyamam da ben giderim. Ailem farklı şehirde zaten
Soran1 yıl1.60 boyum
Soran1 yılBen şu an sivastayim ailem bursa da
Soran1 yılBende bilmiyorum derdi ne anlamıyorum. Aynı odada bile durmak istemeyecek kadar ne yaptım ben. Oturma odasına kendimle bebeğe oda yaptım orada duruyoruz. Hiç yanıma bile gelmez biseye ihtiyacın var mı diye
Soran1 yılBilmiyorum. Bazı geceler eve gelmemeye başladı zaten
Soran1 yılAilemin yanına gitmeyi düşünüyorum
Soran1 yılBilmiyorum en kısa zamanda işte
Soran1 yılÖlmek istiyorum ama bebeğim için yaşıyorum
1 yılHamilelik döneminde kilo almak çok normaldir. Çocuğu doğuran sensin. Çeken sensin. Ama erkekler biraz odundur işte. Anla.
00 Yorumlaaklı başında hiçbir erkek eşine ve bebeğinin annesine bunu söylemez
012 Yorumla
Soran1 yılBenim hiçbir tavrım kötü bir davranisim olmadi ki. Dogum yaptim eve geldim hic ilgilenmedi bile benimle. Aynı odada bile kalmak istemiyor. Mesela yanında bebegi emzirsem git başka odaya midemi bulandırıyorsun der. Bunlari gerçekten yasiyorum. Görüntü kirliliğisin istemiyorum bu evde artık der. Dün afedersin s. ktir git dedi açık açık
Soran1 yılAilem farklı şehirde ama gidicem en kisa zamanda
Soran1 yılSütüm kesildi zaten. Gelmiyor doğru düzgünce mama veriyorum 😞
Kayinvalidem yok yillar önce vefat etmiş en iyisi ailemin yanına gitmek olacak
Soran1 yılBu saatten sonra kafamı toparlamam da zor..
Soran1 yılKendimi salmadim ki. Ya beni goren hiç doğum yapmamis gibisin diyor. Yeni doğum yapmışım eve gelmişim abiye mi giyseydim. Zaten bebek var sürekli onunla ilgileniyorum. Ne bekliyor lohusa bir kadından bilmiyorum
Bunda koca olmaz seven destek olur böyle dönemde kolonda yok 63 kilomu ya
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çok kilolu değilim zaten sadece eski kiloma gire biraz kilom var o kadar
1 yılKadin misin çok ağır olmuş psikolojisi bozulmuş onun başına vurmuş belli aldatmayan çek kendine özür dilemesi gerektiğini vurgula
00 YorumlaÜzgünüm ama hayatında başkası olabilir. Erkekler aldatmak için lohusalık dönemini çok severler.
00 YorumlaOnun karakterine sicim insan karisina o lafları söyler mi
06 Yorumla
Soran1 yılGidicem zaten yakın zamanda Eşyalarımı toplarım. Daha kalmanın anlamı yok😔
Soran1 yılSivas
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılİkinci çocuğu isterse bu söylediklerini hatırsın.
10 Yorumla Öyle eş olmaz olsun. İşte bu yüzden 40 kere düşün bir kere yap.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhtemelen aklını çelen birisi var. Şu an kanaman vs yoksa tavsiye vereceğim
22 Yorumla
Soran1 yılŞu an var hala kanama durumu
Tavsiye neydi?
Cevap sahibi1 yılBir erkeğin aklını en çok ne çalarsa onu engelleyeceksin. Göz boyayacaksın kısacası. Birebir aynısını yaşadım bende maalesef
O eşine söyle çocuk yapmasaymis bu ne sevgi mi Seni olduğu gibi kabullenmek zorunda
00 Yorumla
1 yılonun ben yedi sülalesini s*keyim karaktersiz oevladı
00 Yorumla
1 yılÇok üzücü senin adına tabiki öncelikle bebeğini dusunmelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası