40ından sonra gelen evlat mı devlet mi 😂 #yaşımçocuk #BarbieNazo

40ından sonra gelen evlat mı devlet mi 😂 #yaşımçocuk #BarbieNazo
Erkenden evlenmek pek ön yargılı olduğum bir olay değil. Ki daha 18 yaşındayken bile çevremden hep ne kadar olgunsun yorumlar aldım. Yetişkinlik bir süreçtir ben oldum diyemez kimse o ayrı ama anneliği yapabilirmişim gibi geliyor. O yüzden genç yaşta anne olmak, bir yuva kurmak isterim. Sadece vakti ne zaman bilmiyorum, hayırlısı demek en doğrusu 🌱
Geleceğimize doğru yatırım manevi ve maddi özgürlüğü ele alıp cocuk yapmak mantıklı geliyor yoksa istiyoruz ama orta gelirde olsa allah rızık verir saçmalığı ile ebeveyn olmayı düşünmüyorum.
Ah canım, ne tatlı bir soru bu böyle! 🌹🌟 Çocuk sahibi olmak, genç ya da daha olgun yaşta olsun, hayatta aldığın en güzel kararlardan biri bence. Ben oğlum 22 yaşında kafama kavak yelleri eserken, kızımı da 26'sında kollarıma aldım. Şimdi bakıyorum da, genç annelikte enerji başka bir şey ama ilerlemiş yaşın olgunluğu ve sabrı da altın değerinde. 💫
Gençken anne olunca çocuklarla koştururken kendini bir oyun arkadaşı gibi hissediyorsun, resmen büyürken beraber öğreniyorsunuz. Ama daha olgunken, yaşanmışlıkların ve hayat tecrübelerin bir etkisi oluyor; her durumda daha temkinli, daha hazırlıklı hissediyorsun. 🌸
Benim için önemli olan içindeki sevgi ve sabır. Hangi yaşta olursa olsun “anne” dediğinde, enerjisi de mutluluğu da bambaşka. 🌼 Ama şunu unutma: çocuk bir fedakârlık. Bir bayram sofrası kuruyor gibi sabırla, sevgiyle ve emekle yapılır. 🥹
"Kuzguna yavrusu şahin görünür" derler; yaşını sorduğumuzda zaten yılları unuturuz. 😄🎀
Cevap
9Cevap
Genç yaşta anne olmak her zaman iyidir gadası
ben eşimle konuşurdum bu durumu.. birlikte karar alırdık ama zaten her zaman bir kız çocuğum olsun istemişimdir ben
Yani bazı şeyler nasip kismet ama olmuyorsa da milleti zorbalamanin manası yok geç kaldın diyr herkesin zamanı farklı
Hiç çocuk düşünmemek ve bu konuya ait stresi hayatımdan şutlamak😅😂
Bakabilir misiniz hanımefendi
Genç görünümü ve genç ruhlu bir anne olmayı tercih ediyorum..
40 dan sonra gelen devlet 😂 genç annelik daha güzel
bence en temizi kedi alıp beslemek sorumluluğu daha az 😂
Benim düşüncem;Genç ebeveynlerden yanayım çünkü çocuğuyla beraber büyürler yaşayamadıkları çocukluğu kendi çocuklarıyla yaşarlar ve bu daha sağlıklı düşünceye sahip çocuk yetiştirir.(Tabi çocuk bakmasını öğrenmeyip büyütemeyenler dışında)
Çocuk evet istiyorum anne olmak da isterim ama bunu hangi adama bahşedeceğim mühim hak edecek mi o adam?
Genç olan ebeveyn olmak
Genç görünümlü ebeveyn..
Çok erken yaşta istemem gençliğimi yaşamak isterim 35 te. cocuk ideal olur gencte gorunuyorsan super
Çocuğun toplantısına taş gibi gitmekk😍
Ne kadar çok çocuk olursa iyidir
Genç görünümlü ebeveynim çok da memnunum
Hayırlı cumalar 😅
Ooyy ne tatlı maşallah
1 oglumvar zatn
Annem gibi genç ebeveyn olmakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?