Cidden doktor olan cevap versin?

97 günlük bir bebeğin var. Aşırı gazlı ve huysuz bir bebek ve kolik olarak geçiyor. Günler onada banada ızdırap gibi emmedi anne sütü çok uğraştım almadı. Mama içiyor. Hep aglıyor 3 tane damlası var. Lavman kullanıyoruz kabızlıkta çok çok ağlıyor. Artık bayılacak gibiyim ona tek bakıyorum ve çok yorgunum ruhen ve bedenen. Şimdi de kalça çıkıgı çıktı gittiğinde 83 günlüktü alfa açısı birinde 58 birinde 61 di doktor bir bacak kurtarmış kendini diğer bacak kalmış dedi. Ortapedi doktoruna gittik 1 ayda geçer çift bez kullanın arasına ufak havlu koyun dedi gaz sancıları derken dişlerini kaşımaya ağzından salyalar akmaya başladı. Hayatım o oldu ve ona çok üzülüyorum. Gaz ve diş geçer ama kalça çıkığı büyük sorun geçmezse doktor palvik bandaj takarız dedi benim bebeğim durmuyor uyumuyor diş ve gaz ağrıları ile o bandajla nasıl duracak kendi başıma nasıl bu sorunları halledicem bilmiyorum. Allah evlat acısı vermesin kimseye. Sizce palvik bandaja gerek kalmadan geçer mi ben umutsuzum. Pazartesi kullanalı 3 hafta olacak bir ay olmadı kontrole gıdıcez sizce bacagı geçmiş olur mu?

Cidden doktor olan cevap versin?