2 yasinda kizimla tek basina eve cikabilir miyim gecinebilir miyim? Ne nafaka ve baska bi sey aliyorum guvenlik isine giricsm guvenlil maaslari ne bilmiyorum silahli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bunu iki kardeşimle yaptım. Biri 3, diğeri 11 yaşındayken annem vefat etti. Ben de 18 yaşındaydım. Bir süre babamla yaşadık. Ben o arada üniversiteyi bitirdim. Sonra babam evlendi. Babam kötü biri, karısı da öyleydi. Artık daha fazla katlanmak istemedim onlara. İki kardeşimi de alıp, büyük kardeşimin üniversite okuduğu şehirde ev tuttum. Oraya yerleştik. Bir yıl tek başıma çalışıp hem evi geçindirdim hem de kardeşlerimi okuttum. Babam bize hiçbir şekilde destek olmadı. Dürüst olmak gerekirse hiç kolay olmadı özellikle ilk taşındığımız zamanlar bir çok sıkıntı yaşadık. Hiç birikimimiz olmadan hiç bilmediğimiz bir şehre iki kardeşimle (hem de ikisi de öğrenci) gitmek biraz delilik gibi gelmişti bana başlarda. Birkaç ay maddi açıdan gerçekten zordu. Emlakçı masrafı, abonelikler, depozito derken elimdeki para da hemen bitmişti. Başlarda iş de bulamadım doğru düzgün. Saçma sapan işlerde komik miktarlarda paralara çalıştım. Öğretmendim ama sınavıma bile hazırlanamadım. Bazı geceler aç yattık, bazen de temel ihtiyaçlarımızdan kıstık. Başaramayacağımı düşünüp ağladığım çok oldu. Ama bir şekilde tutundum hayata çünkü mecburdum. Sonra yavaş yavaş işler yoluna girdi. Düzenli bir işe girdim. Sınava elimden geldiğince hazırlandım ve iyi bir puan aldım. Atama bekliyorum. Kardeşim de iyi bir işe girdi. Artık daha rahat geçiniyoruz. Yaşadığım zorlukların tamamını burada anlatmam mümkün değil. Madi anlamda zorlukları bir şekilde atlatabiliyor insan. Ama manevi anlamda bazı boşlukları doldurmak, eksik de olsa bir aile olmaya çalışmak zor. Hâlâ aşamadığım bir çok şey var. Kabullenemediğim durumlar, cevap veremediğim sorular... Hem anne hem de baba olmaya çalışırken yoruluyor insan. Kendine yetişemediğini, kendini ihmal ettiğini fark edemiyorsun çoğu zaman. Farketsen de boşvermek zorunda kalıyorsun. Ben hiç çocuk olamadım, gençliğimi de yaşayamadım. Hayat bana biraz fazla acımasız davrandı. Daha kendim çocukken kardeşlerime anne baba olmak zorunda kaldım. Bu yüzden zor, hem de çok zor. Ama şunu söyleyebilirim ki; evi terk ettikten sonra yaşadığım hiçbir şey babamın evinde yaşadığım şeylerden daha zor değildi.
98 Yorumla- 1 yıl
Bana dönüş yapar mısın
- 1 yıl
Helal
- 1 yıl
Bunun en büyük mükafatı sizi anne yerine koyan kardeşlerinizden nankörlük görmediğiniz de alıyorsunuz. Umarım mutluluk daim olur.
- 1 yıl
Sana sıkı sıkı sarıldım sen çok ne güzel abla olmuşsun... giderken kardeşlerini birakmaman gözlerim doldu.. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına 🌸kardeşlerine cok selamımi iletin lütfen... Her zorlukta bir kolaylık vardır der rabbimiz o kolaylıga bir ajnönce kavuşun Amin
Soran1 yılKonusabilir miyiz proffilini açsan
- 1 yıl
Çok üzüldüm. Tebrik ederim. Umarım her şey bundan sonra çok güzel olur sizin için.
En İyi Cevaplar
1 yılGüvenlik işi iyi oluyor 70 puan ile alım oluyor silahlı olursan kesin alırlar seni ama küçük çocukla ayrı ev kesinlikle zordur bana sorarsan kocan olacak h*yvan ile kal o sana çocuğuna baksın istersen yine güvenlik işine gir şimdi ayrı eve çıkarsan adam nafaka vermez kirası elektrik suyu doğalgazı derdin bitmez birde iki yaş çocuk tüm sorumluluk sana kalır unutma adam kadından boşanınca sanki çocuktan da boşanıyor kendi çocuğu değilmiş gibi arayıp sormuyor bekar hayatına alemlere dalıyor olan ker zaman kadına olur benim tavsiyem Zoe olsada sabretmen gerektiğidir
02 Yorumla- 1 yıl
Bak hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz destek olan yoksa tek zorlanırsın. Öfkeyle kalkıp zararla oturma evi terk etme bnde kavga edip evden çok ayrıldım çocuklar için döndüm sende ne olur akıllıca davran.
Soran1 yılHaklısın aslinda bu yonden çok düşündum ama cekilcek gibi birisi degil adami mafediyor
Evet, zor olabilir ama imkânsız değil. 2 yaşındaki bir çocuk sürekli ilgi ve bakım ister, bu yüzden tek başına tüm sorumluluğu almak hem fiziksel hem de mental olarak yorucu olabilir. Ev işleri, iş hayatı ve çocuğun ihtiyaçlarını dengelemek tek başına daha fazla efor gerektirir. Ancak düzenli bir rutin oluşturabilir, destek alabileceğin bir çevren varsa ve iyi bir plan yaparsan süreci daha yönetilebilir hale getirebilirsin. En önemli şey, kendine de zaman ayırıp tükenmişlik yaşamamak.
10 Yorumla
İnce düşünüp sık dokuman lazım. Alacağın ücret gidelerini masraflarını karşılayacak mı kızını nereye vereceğin önemli aklın onda kalmayacak mesela. Alacağın maaş hep giderini kurtarmalı hemde birikim yaptırmalı. Kirası ucuz bi eve gireyim desen bu kış zorluk çıkarır mı çıkarmaz mı o da var
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama o adam sorumsuz bi adam bana zarari var faydasinsan cok
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar cesur ve güçlü bir karar veriyorsun, bravo sana! 💪🏼 Öncelikle şunu söyleyeyim, tabii ki yapabilirsin! İnsanın, özellikle bir annenin yapamayacağı şey yoktur 💕 Ama atacağın adımları iyice planlaman önemli. Şu an için gelirini net olarak bilmiyorsun gibi görünüyor. Güvenlik işine geçmeden önce maaşları araştırabilir, çevrenden bu konuda bilgi alabilirsin.
Ayrıca harcamalarını göz önüne alıp sakin bir şekilde bir bütçe oluşturman gerek. 2 yaşındaki pamuk prensesin için de günlük masraflarını hesaplamalısın. Nerede yaşayacağını, geçiminin nasıl olacağını planladıktan sonra bu süreç çok daha kolay ve huzurlu ilerler. Kendine olan güvenin, kızının güven dolu bir ortamda büyümesine çok büyük katkı sağlayacak, unutma. ❤️
Annelerin gücü dünyaya bedeldir, ama bir fincan kahvesini ve bir dakika düşünmesini sakın esirgeme! 😉20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
63Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHer şey okey de sen işteyken o kıza kim bakacak onu bakıcıya versen maaşın oraya gidecek
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u 1 yılpara varsa zor olmaz
00 Yorumla
1 yılZorluk tamamen alacağın riske bağlıdır.
Yani ne pahasına neyi göze alıyorsun.. bunu sor lütfen kendine.
Eğer şu an eşinle birlikte ya da bilemiyorum belki de anne babanla birlikte yaşadığın evde
Hiçbir şekilde devam edebilme şansın yoksa
Bulunduğum evden uzaklaşmak
başka bir eve çıkmak
Senin için artık bir zorunluluk haline gelmişse
Evet o zaman her ne olursa olsun
Bu zorluğa katlanmalı ve yeni bir eve çıkmalısın.
Bu elbette kolay olmayacak
Tercih senin
Tekrar ediyorum
Ne için neyden vazgeçeceğini düşün sadece.13 Yorumla
Soran1 yılMecburum evet
- 1 yıl
İyi ama sadece iki kelimeden ne anlayabilirim ki?
Bu mecburiyet seni nasıl zorluyor?
Şu an eşinle mi yoksa anne babanla birlikte mi yaşıyorsun?
Yaşadığın evde ne gibi zorluklara maruz kalıyorsun?
En azından bunları kısaca özetleyebilirsen
Elimden geldiğince fikrimi paylaşabilirim memnuniyetle - 1 yıl
Elbette lütfen
Hangi memlekettesin bilemiyorum. Buyuk sehirlerin goderleri de buyuk olur. Ailenin yaninda kalip calisman daha mantikli olur. Ustelik 2 yasinda bir cocugun var kim bakacak? Bakici tutayim dersen sana ayda 70bin maas bile kit kanaat götürür. Öyle ayri eve niyetlenmek kolay sey değil.
Guvenlik maaslari da asgariden biraz fazladir.
En kotu 15bin kira odesen geriye sana bisey kalmaz.10 Yorumla
1 yılçocuğa birisinin bakması gerekecek benimki 6 yaşında ailemle yaşadığım halde zorlanıyorum. Bir sürü gideri oluyor birisinin çocuğa bakması gerekecek sen çalışırken bunu da aileler istemiyor artık. Kabul etmiyorlar. Tek maaşla eve çıkılacak bir ülkede yaşamıyoruz maalesef öfkeyle karar verip hareket etme
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru
O kadar kızıyorum ki insanları bu hale getirenlere kadın olarak gerçekten hiç mi değerimiz yok yahu ilk evliligimde 4 aylık hamileydim baba evine döndüğümde travestiyle aldatıldım aile evi o kadar sıkıntı ki sanki onlar doğurmadı seni onlar büyütmedi yabancı dan beter oluyorsun. Kızım 3 yaşındayken dedim evlen büşra başka türlü kurtuluşun yok en azından güzel bir yuvan olur adamda ama görmeniz lazım ilk zamanlar öyle merhametli vicdanlı ki kızınada sanada iyi gelir :) neyse evlendik çalışıyordum peçete paketleme makinesi benim sag bilegi aldı götürdü şu an %80 kullanamıyorum adam 5 ay sonra boşanma davası açtı çalışamıyorum diye :) alkolü var iş bulamıyorum çok başvuru yaptım hep red yedim kocam olacak şahsın umrunda degil çıktı işten benimle birlikte evde yatıyor. Neden diye çok soruyorum neden Yani bizim içinde birşeyler kolay olsaydı neolurdu sanki?
05 Yorumla
Soran1 yılİkinci esin mi
Soran1 yılYani ikinci birinciden de kotu cikti
Soran1 yılO zaman evlilik cozum degilmis demek ki
1 yılZor olacak ama yapmalısın. Kızın güçsüz, mutsuz bi anne göreceğine ve öyle bir anneyle büyüyeceğine kendi ayakları üstünde durmuş bir anneyle büyümesi daha sağlıklı. Umarım mutlu olursun. ✨ Ve nafaka neden vermediler artık herkese veriyorlar istenmese bile
20 Yorumla
1 yılNe hırt insanlar var cidden. Seni artık sevmiyor hatta nefret ediyor bile olabilir ama nafaka çocuk için verilen bir şey. İnsan olan mahkeme kararı olmaksızın çocuğuna ve eski karısına bakar.
Soruya gelecek olursak hangi şehirde yaşayacağına bağlı çocuk 18ine gelene kadar rahat idare edilir. Ama en sağlıklısı annenin veyahut yakın akrabalarından birinin olduğu şehirde olman.
00 YorumlaOlmaz diyenlere aldırış falan etme boş konuşuyorlar ben 20 yaşında tek başıma aylık 30 bin tl ile kral gibi yaşıyorum ki benim asla bir birikimim veya tasarrufum yok bu yüzden 1 1 ev tutarsin ki onun da aylik kirasi taş çatlasın 11 bin tl tutsun elektrik su int düze yuvarlayalim 15 alacağınız para da güvenlikçi maaşı da ortalama 25 bin tl yani size kalacak para 10 bin tl bu para ile de ite köpeğe muhtaç olmadan rahat olmasa da yaşanır.
07 Yorumla- 1 yıl
Kadın benim köpeğim yeni doğduğunda siyah poşete koyup yol kenarina atmişlardı olmek uzere buldum onu 1.5 yaşına kadar sağlığı düzelmedi gece gündüz başında durdum geceleri nefessiz kalıyordu ilac vermek zorunda kaliyordum kalkiyordu rastgele kör gibi koşup oraya buraya çarpıyordu ve ben daha 9 yaşındaydım sen ne anlatıyorsun bana? Cebimde 5 kuruş param yoktu komşuların ineğinden süt caliyordum onun bunun tavuğunu caliyordum ben köpeğimi 1.5 yaşına gelene kadar tek başına uyutmadım bile sürekli yanındaydım
1 yılGelirin giderini karşılamaz öyle birseye girme. Alacaksın asgari den biraz fazla maaş onu da kiradir, faturaları dir, zar zor ancak denk gelir. Çocuğun bakımı nasil olacak. Kamu da guvenlik olsan neyde derdim de bu halinle öyle bi imkanın yok. Sonra borçla o isleri yapmak ister kafayı yersin
00 Yorumla
1 yılHem kreşe benzeyeceksin hem ayrı eve çıkacaksın eve kira vereceksin çok zor imkansız kreş fiyatları çok pahalı ha belediyenin kreşlerine verilmişsin bilemem onda da çok uzak gidip gelmesi alması bırakması çok zor olur sonuç olarak bırakman lazım akşam da alman lazım saatlerin ayarlaman lazım uydurman lazım vesaire yani keşke kolay diyebilseydim ama tek bir maaşta hem kreş hem ev çok zor altından kalkamazsın bogulursun
00 Yorumla
1 yılGüvenlik parası iyidir ama şu var dul olduğunu belli etme kullanırlar bir tane yüzük tak ta ki kızın yedi yaşına olana dek o zaman yüzüğü çıkar rahat et ve evinin kapısının önüne bir erkek ayakkabısı koy
29 Yorumla- 1 yıl
😀😀😀
- 1 yıl
@panzerkopfwagen komik bir şey mi var?
- 1 yıl
Sen istemedikten sonra kim kime ne yapabilir..
- 1 yıl
@panzerkopfwagen kadınları koruma kanunları mu var sizin gibi erkek musvetteleriyle dolu her taraf
Soran1 yılAslında haklısın
- 1 yıl
Kocası ölmemiş ne dulu
- 1 yıl
O sözleri aynen size iade ediyorum çünkü söz sahibine yakişir
- 1 yıl
@esratheyargımachine boşanmış sonuçta erkeklerin bazında dul veya boşanmış farketmez açık kapı olarak görülür
- 1 yıl
@panzerkopfwagen yürü git
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 yaşındaki kizinla nasıl yanlız yaşamayı dusunuyorsun misal nerede kalacak? Maaşlar çok düşük kiralar. cok yüksek. Nafaka ne kdar misal bunların hepsini bilmeden biz sana nasıl bilgi verelim? En azından silahlı güvenlik ile ilgili ön maaş bilgin olmalıydı her şey senin için muamma. En azından annen yanında olmalı onun yanında yasamalisin ve ise gidip gelirken yardım almalısın ailenden yoksa çok zor bir bebek var çocuk bile değil
22 Yorumla- 1 yıl
Ne verecekler asgari nin bir tık üstünü verir verse verse hava bankada filan olursa belki 30 u bulabilir haftada 2 gün de tatili olur yani
Cevap sahibi1 yıl@panzerkopfwagen küçük bir ev tutmali iki odalı ancak yaşar
kizina ailenden bakacak biri olmasi lazim var mi? yoksa cok zor sana ihtiyaci oldugu bir donem bekleyebiliyorsan en az 4 e girene kadar bekle ya da baska bir yontem düsun
21 Yorumla- 1 yıl
Zor durum evet
1 yılÇok zorlanırsın çünkü hem bebeğine bakacak kimse olmaz hem çalışıyor olacaksın yetiştiremezsin ne maddi olarak ne manevi olarak bence ailen seni eğer çok sıkmıyorsa belli bir birikim yaptıktan sonra çıkmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
1 yılBence yapabilirsin. Zaten her şeyden önce bunu yapabilir miyim diye düşünmen bike büyük bir cesaret. nafaka niye alamıyorsun bir de onu anlamadım?
02 Yorumla
Soran1 yılVermiyor
Soran1 yılDava devam ediyor
1 yılEvet çok zor olur. Ise gittiğinde çocuğunu yalnız bırakmadığın için kreşe bırakmak zorundasın. ya da bakıcı. Bu da maliyetli olur. Çok zorlanirsin.
00 YorumlaÇocuğa bakacak birileri varsa yani ailen destek oluyorsa zorlanırsın ama olur ancak onun dışında bir seçenek yok gibi. Mümkünse bir süreliğine ailenin yanında kal. Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla
1 yılÜlkenin içinde bulunduğu ekonomik duruma bakarak
kira:minimum 15k
çocuk bakıcısı:min 8k
senin alacağın ücret max 30k
sence tek eve çıkabilir misin?
00 Yorumla
1 yılOrtalama 35alsan 15 kira. 5 fatura ve ulaşım. 15 kalır artan kısım. Her öğlen 200 liraya bir şey yesen 6 gider 9 kalir. Evdede yemek yapacaksın. Birde çocuğa kim bakacak.
00 YorumlaPaylaşımın doğruysa inanılmaz zor bir hayat sizi bekliyor. Çok üzücü! Diyeceğim ama güçlü kadınlar bu sözleri sevmezler! Umarım sende sevmezsin ve bu karanlık döngüden çabucak çıkarsın
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılDişini sık sabret kızını büyüt ondan sonra ayrıl bu süre zarfında hamile kalma.
Şuanda geçinemezsin kızına bakacak biri lazım ev kira faturalar yeme içme çok zor00 Yorumla
1 yılKimseye muhtaç olmamak düşüncesiyle tek başınıza bir hayat sürmek istemeniz çok normal. Ancak hayat artık eskisi gibi değil. Annem de zamanında aynı şeyi yaptı ve ben, küçük kardeşime bakmak için liseyi açıktan okumak zorunda kaldım. Kızınızı işe götürmenizin işveren tarafından hoş karşılanacağını sanmıyorum. Bu yüzden bir bakıcı veya okul şart. Kiralar çok pahalı, maaşların ise 30K’dan başladığını biliyorum.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 674 cevap paylaştı.
s 1 yılSilahlı güvenlik maaşlarını bilmiyorum ama İzmir'de silahsız güvenlik arkadaşım asgari ücret alıyor. Ev kiraysa, çocuğu da kreşe vereceksen çok zor olur
00 Yorumla
1 yılEğer karar verdiysen yaparsın. Sana tavsiyem ; eşyan yoksa eşyalı evlere bak onlar daha uygun olur. Biraz da pazarlık et. Eşinle ayrı olduğunu söyleme. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
1 yılKızın var ve işin yok neden nafaka alamiyosun resmi olarak boşanmadin mi? Ya da neden cikma geregi duyuyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılAile evi cok buyuk problem abim uyusuturucu iciyor
- 1 yıl
Evet sıkıntı ozaman ama tek yaşamak cocukla çok zor
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin mutlu olmadığın bir yerde çocuğun için devam etmemelisin.
Ancak boşanmış bir çocuklu bi kadın olarak söylemek istiyorum ki, kızın okula başlayana kadar bir süre daha sürdürebilirsin, çalışabilmen için kızının okula gidiyor olması seni çok rahatlatacaktır.
Sertifikan var mı alacak mısın?
yeni bir düzen ev kurmak çok zor, ailenden maddi destek alabilecek misin? Boşanma avukatı için yeterli bütçeye sahip misin bunları göz önünde bulundurarak ilerlemeni tavsiye ederim12 Yorumla
Soran1 yılDava suruyor ailemin yaninda kaliyorum ama aile evi cok skntili
Soran1 yılGüvenlik kartım var evet
Çocuğa kim bakacak kadınlar böyle olunca aşırı üzülüyorum ya
12 Yorumla
Soran1 yılKres
- 1 yıl
Yani gözünü korkutmak istemem ama sağlam kreş bulmak da zor
1 yılZor ama önemli olan önce akıl sağlığınızı korumak, mutlu ortamda olmak
20 Yorumla
1 yılAbicim 2 yaş zor. Sana vardiya verirlerse olay her zaman değişir. Tek olsan sorun yok ama çocuk var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAilen var mi? Sen calisinca kizina bakabilcek? O minik yavruyu baska kime güvenip birakabilirsin 😥 ben almanyada yasiyorum Ve cocugum olmuyor türkiyede olsam sana yardim ederdim cok üzüldüm cok
00 Yorumla
1 yılİşin zor olur biraz ben cesaret edemezdim babası napıyor bende güvenliğim ama pek tatmin edici olmuyor maaşlar istersen bi ev arkadaşı bak
00 Yorumla
1 yıl8-10 bin civarında 2 1 ew bulursan asgari ücretle çalışsan çocuğunda fazla masrafı yoksa yeter yaşar gidersin
00 Yorumla
1 yılGüvenlik maaşıyla zor ama nerde yaşadığında önemli hangi il hangi semt
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
İstanbul mu çok zor yaa bence neresi peki düşündüğün yer
1 yılMaddi gelirin iyiyse hayır zor olmaz neden olsun, ama eğer maddi gelir azsa evet bu biraz problem olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece şunu diyebilirim ortalık manyak s*apık dolu. Kimseye güvenip de çocuğunu emanet etme. Sen kadına verir güvenirsin o başkasıyla yalnız bırakır Allah muhafaza. Allah tüm çocukları korusun.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle iğrenç şeyler duyuyorum ki aşağılık ruh hastası mahlukat her cinste var maalesef. Kadınlar bile yapıyor böyle sapkınlıklar. Anmak istemiyorum. Diyeceğim çocuğunu gözünün önünden ayırma.
Asgari ücret verirler ya da biraz üstü ev kirası vermezsen gecinirsin kullanırsan gecinemezsin
02 YorumlaÇok zorlanirsin ama bı kadın isterse yapamicagi şey yoktur bence. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
1 yılSen kararını ver ve uygula gerisi gelir. Umarım ki başarırsın ❤️❤️
10 Yorumla
1 yılŞu an içinde bulunduğun durumun zorlukları nelerdir?
00 Yorumla
1 yılgüvenlik asgari alıyor sanırım max 2 k fazlasıdır arkadaşım güvenlik
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılZor olmaz tek sıkıntı yaşayacağınız semt olabilir ona çok dikkât edin
00 Yorumla Zor olur. yok mu başında sahip çıkcak bi erkek?
00 YorumlaYa şu kadınlafı mağdur eden erkek kılıklı h*yvan evlatları ölsün ya
00 Yorumla
1 yılSen calisirken cocuguna kim bakacak. Ayrıca kiralar vb. cok yüksek.. zorlanabilirsin.
00 Yorumla
1 yılYaşarsın ama çocuğu kreşe falan vermen gerek
00 Yorumla
1 yılMümkün diil kesinlikle evlenmelisin iyi biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGecinilir elbet ama maaş kadar tutulacak evin kirası da önemli.. çocuğa kim bakacak oda önemli yani hepsi bi yerde maddiyata dayanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi süreliğine kızını ailene bırakıp biraz para biriktirip bi de ev tutarsın sonra kızını yanına alırsın
00 YorumlaEşinden ayrıldın mı. Neden destek vermiyor sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüvenlik sertifikanız varsa iyi maaşları var diye biliyorum, Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla
1 yıl2 yaşındaki çocuğu bırakacak birisi varsa güvenilir tabi ki çalış çalışmalısın ki ne kadar erken atılırsan o kadar iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 yaşında oğlumla yaşıyorum, çalışmaya başladım o sırada oğlumu okula yazdırdım, zor oluyor ama alışıyorsun ve bunları yapabilecek gücün sağlığın olduğu için hayatın sana verdiği her şeye şükrediyorsun.
00 Yorumla
1 yılKadınlar İstese Herşeyi Başarır Kendine Güven Ve Biyerden 1 Adım Atarak Başla 32 Veya 28 Milyar Arası Değişiyor
00 YorumlaYaşadığın şehrin pahalılık seviyesine göre değişir.
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul kiralar cok yuksrk
Allah kolaylık versin 🙏
10 YorumlaÇıkarsın ama zorlarsan kendini neden olmasın
25000 35000 arası degisiyor güvenlik maaşları00 YorumlaKreşe verecek paran var mı ailenden birisi varsa kızını ona emanet edersin.
00 Yorumla
1 yılÇocuğuna bakacak biri varsa ve çalışırsan olabilir.
00 YorumlaGuvenlık önerilen meslek değildir geri dönüş yaparsanız özelden nasihat niyetinde konusabiliriz
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem