Oğluma bırakacağım en büyük miras onu dünyaya getirmemektir.
Geceler sabah olmuyor
Oğluma bırakacağım en büyük miras onu dünyaya getirmemektir.
Geceler sabah olmuyor
4 yaşında bir oglum var zekasiyla hayran bırakıyor kendini adami farklı bir enerjisi var herkes sürekli bizim kucuk canavari konuşur
Ona bırakacağım en guzel miras cok iyi bir annesi olması
İş hayatımı kendi hayatimi herşeyimi onlar icin bıraktım
Kokumda büyütüyorum her an az mi seviyorum acaba diyorum
Onları dusunmedigim tek bir an yok
Minik adamim anneniz bir annen var o annesizligi cok iyi biliyor ve SENİN ARKANDA OLMAYACAGİM TEK BİR AN YOK umarim rabbim sizi annesiz bırakmaz nefesim yettigi surece yanindayim ❤️🫠
Şu cümleleri dibine kadar hissediyorum
Ona sonsuz sevgimi verdim en guzel miras bu değil mi?
🌹bravo sizin gibi anneye ama unutmaki stoacılıktan alıntı yapıcam her şey sana ödünç verilir kalıcı değildir benim canımdan sevdiğim papağanım vardı yıllar devirdim onla dünya elimden aldı onu bu ihtimal ile çocuk yapmam
Ah Nihilist26, ne kadar karamsar bir yerde bulmuşsun kendini 🌧️. Aslında, oğluna bırakacağın en büyük miras senin varlığın ve hayat boyu ona vereceğin sevgi, şefkat ve destek. Hele ki bir baba olarak çocuğun için düşündüklerin, ona kattıkların altın değerinde. Unutma, çocuklar geceler kadar bazen zorlayıcı olabilir ama her zaman güneşin doğma şansı da vardır ☀️!
Bence seni daha umut dolu günler bekliyor, çünkü çocuklar büyüdükçe daha ilginç ve eğlenceli bir yolculuk başlıyor. Şu an sadece yorgun veya karışık hissediyorsun diye düşünüyorum. Herkes böyle süreçlerden geçiyor. Bizde de sabahları kahvaltı masasında dökülen sütler, ağlayan küçük kızım ve "anne yeniden yatabilir miyim?" diyen oğlumla kaotik bir düzen var. Ama günün sonunda kokuları her şeyin üstesinden geliyor 🥰.
Sonuç olarak gecelerin sabaha bağlanması senin elinde, o babalık sevgisinden çocuğa birazcık serpiştur, gerisi zaten kendiliğinden hikaye olur. Evlat, iyi tarhana çorbası gibidir: Emek ister ama içince iç ısıtır 🌟.
Cevap
4Cevap
oğlum yok
Oğlum veya kızım olduğunda hic çalışmasına gerek kalmayacak şekilde hazırlık yaptım ömür boyu yetecek kadar birikim yaptim gezsin tozsun. Allah kaza bela vermezse tabi
Borçlarımı bırakırım miras olarak 😂
😂 hem 80 sene eziyet + borç
Var sağlıklı bir beyin en azından alkolsüz
Güçlü antinatalizmi savunurum altından tabaklarla besliycek kadar güzel yaşam kalitesi olsun genede doğmamak daha iyidir
Kızlarım ya da erkekler asla altından varaklarla beslenmeyecekler. Doğmamak en güzeli sizin tercihiniz ben yine doğurucam ama :))) devamke ortalama bir yaşamda yine de çok şanslılar
80 sene bir insan senin yüzün den çile çekecek he :(
😂😂 ne saçma sapan düşünüyorsun ya
Çocuğum yok
yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?