AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Sen komple mantıklı bir insan değilsin ki zaten, neyi soruyorsun!
😁
Yani bir film izlemiştim birisi erkek çocuğu olsun istiyordu ama bir türlü olmuyordu olunca da her türlü musibetler onları buluyordu hayırlısı buymuş deyip zorlamamak lazım bence 😏
Yakın tanıdığımız vardı. 7kiz evlada sahiptiler bir erkek çocuk için yedi kız doğurmuştu.
Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin rabbim cocuklarini sana bagislasin
Hiç riske atma, beni evlat edinebilirsin sjsjjhbdrbr şaka bi yana ama bu zamanda kız çocuk gerçekten sıkıntı bence boş ver ev çocuk dolcak yoksa😂
Benim 1 çocuğum var erkek 2. Düşünüyorum ama erkek olursa da 3. Yapmam heralde
Abla bakacak durumun
Onları düzgün bı şekilde yetistirebileceksen neden olmasın
Eğitimi okulu beslenmesi anne baba sevgisi
Bunları 4nede sağlarsan olur bence kötü yorumları takma
istiyorsan 4. yü de yap ama kız diye ısrar etme
O kadar çocuğa ne gerek var, bünyen yazık.
İllaki kız olacak diye bir kural yok, Kız olmaz ise ne olacak.3 çocuk bile çok.
Kendi hayatını yaşa.
0 yaşında 3 çocuk :-)
Bakabilecek psikoloji ve maddi gücün varsa neden olmasın.
Mantıklı değil bence cinsiyet tutkusu yüzünden 😂
Mantıklı cocuk berekettir, kız cocugu gercekten baska, yınede Allah sağlıklı versın
hepsine aynı anda bakabilirim eşit davranırım ayrım yapmam maddi durumumda iyi diyorsan doğur gitsin
Bence konu cocuk istediğin icin 4 cocuk olsun ama asla kiz istediğin icin olmazsin...
Ayy ne gerek var 3 tane olmuş zaten bu hayata çocuk bakmayami geldin olmazssa olmasın kızda 🤦
Ya her doğurdun erkek olursa onuda düşün. Vücudun kaç doğum kaldırabilir? İlle kız çocuk istiyorsan evlat edinebilirsin.
Erkek olursa yine sorun yok ki sirf erkek cıktı diye evladimdan nefret edecek değilim
Sagliginiz yerinde ve yasiniz uyhunsa dayanacak ve bakabilecek gucunuz var ise neden olmasin
bence yeterli maddi durumuna sahipsen tüm çocuklarınada aynı ilgi ve şefkati verebileceğini düşünüyorsan bu partnerin ve sana kalmış bi durum
Maddi durum el veriyorsa ve ilgim azalmaz diğer çocuklara karşı diye kendinize güveniyorsanız neden olmasın
11 e kadar devam :)) genetiğin sağlam heralde
Çat çat yapıyosun?😄
Yaş kaç?
29 32
En son kaç sene önce doğurdun ve diğer aralıklar kaç yıldı?
2 sene önce doğurdum son çocuğumu. 20de evlendim. Ilk sene çocuk yapmadım. 21 buçuk yaşındayken ilk çocuğumu doğurdum ikinciyi 24 yaşında üçüncüyü 27 yaşında
Aralık fena değil iyi sayılır, kendini hazır hissediyo musun, evliliğinde mutlu musun?
Hemen hemen 3er sene var aralarında
Mutluyum tabi evliliğimde kocamla anlaşamıyor olsaydım dördüncü çocuk düşünmezdim
Evet aralık iyi olmuş
Ayarlamış gibi 😄
Çok sevindim senin adına, o zmn devam 😄
Ama bu site çok tehlikeli, pek kullanmanı tavsiye etmem :)
😂 şimdi eğer hamile kalırsam dogurana kadar 3 sene olacak
Hahaha aynen saat gelmiş 😄😄
Kafayı yemiceksen yap bacı 😂 inşallah kız olur
Amiiiin inşallah daha yeni başladık denemeye umarım en kısa zamanda hamile kalırım inşallah kız olur amin
O da erkek çıkarsa sizin aile " neşeli günler" filmine döner...
Bizim evi turistlere açacağız. Hayvanat bahçesi diye
Saçmalama. Allah bir kız evlat verir bin pişman olursun bakabilecek kadar çocuk doğurmak hayırlısı olsun
Ya yine erkek olursa, kız çocuk evlat da edinebilirsin
Evlât edinmeyi düşünüyorum. Ama şimdi değil belki ileride
Kız önemli bencede yapmalısın.. Erkek evlat kız evlat hikayelerini araştır anlarsın sebebini
Eğer bakımı maddi olarak ve fiziksel olarak seni zorlamayacaksa yapabilirsiniz
Bence kendinize yapacaginiz en zor en büyük kötülük maddi manevi psikolojik her açıdan büyük sorumluluk çocuk hasta iki haftadır evde ki yatılı yardımcım var durumum iyi iki çocuğum var yordu beni
Zorlama olmuyor demek ki y kromozomu yok eşinde. Yine erkek olur. Gerçi benim dayımın üç tane kizi oldu dördüncü erkek oldu ama her zaman olmaz zorlama.
Benim de dayımın 3 tane erkek çocuğu var. Son erkek çocuğunu yengem 38 de doğurdu ve artık çocuk yapmayacağına karar verdi ama ne olduysa 45 yaşında belki kız çıkar diye şansını denemeye kalktı ve 45 yaşında kızı oldu 😂
İstersen 10 tane yap ben şahsen fazla istiyorum çok çocuk iyidir.
Futbol takımı 😂😂
Kanka ondan ziyade bence ürememiz lazım ülkecek nüfus ta az Türkün soyu artsın istiyorum dşlsfksşdlfk çocuklarımda benim gibi 10 ar tane yapsa ölmeden aşiretiz :D
Benim halamin oğlu vardi4 tane kiz oldu erkek istiyordu 5. Si erkek oldu
Üç tane yapan 4. Yü de yapabilir gibi geldi bana dkdkdf beş de altı da kolay gelsin hayırlısı neyse o olsun
Aynen bence de 3 tane erkek çocuk yaptım dördüncü de erkek olursa çok da bir şey değişmez 😂 ev her türlü hayvanat bahçesine döndü bile. Şaka bir yana gerçekten dördüncü çocuk kız olursa çok sevinirim ama erkek olursa da sokağa atacak halim yok evlâdım sonuçta.
Maddi durumunuza bağlı bir durum birde sorumluluk
dua et ama ederken sağlıklı ve hayırlı bi evlat istiyorum de kız olur inşallah
Kız çocuğu hayırsız da çıkabilir. Allah'ın işine çok da karışmamak gerek. Biliyoruz ve yaşıyoruz bu durumu
Erkek çocuğu da hayırsız çıkabilir ayrıca ben yetistiriyorsam neden hayırsız çıksın?
Erkeği kızı yok. Hayırsız hayırsızdir. Bunun yetiştirme ile alakası da yoktur
Kız olana kadar devam edin, bazıları öyle yapıyor ya.
Tanrının vermediğini zorla almaya çalışan tek varlık bu insanlar afsf
Belki ileride verir nerden biliyorsun
Deneyebilirsin seni tutan yok
Ben aşırıya kaçmayı yanlış buluyorum
Ya hepsi erkek olursa
Kardeşimin eşi yani yengemde senin mantığın da onun 4 kızı var biri vefat etti o da erkek olsun bir tane mantığında gidiyordu hepsi kız oldu
Bende de 2 oğlan var kız istiyorum ama artık kızları oğlanlar getirecek
Benimde iki kızım var erkek çocuk mu yapmam lazım hayır çok şükür Rabbime canları sağolsun
Rabb'im bilir, vardır her şeyde bir hayır 2 oğlan olmuş 3 cusunu zorlamamak lazım 3 üncüsü de erkek çıkarsa hiç şaşmam.
3 erkek çocuğum var benim
Neden kız getirmek istiyorsunuz ki. Kızların derdi bitiyor mu. Bu dünyaya erkek getirin kız değil. Kız olmak sadece zarar
Hayır ne alakası var? Kızlar bu dünyanın güzelliğidir bence
Hiçte öyle değil. Kızların bir sürü sorunu var. Kendiniz kız çocuğu sevmek için zorlamayın hayatını karartmayın dünyaya gelecek kişinin. Benim gibi çoğu kız bu ülkede olmaktan mutlu değil. Türkiyede oğlunuz olmalı kızınız değil.
Of ne alaka iyice saçmaladınız ben de kızım ve turkiyede yaşıyorum gayet de mutluyum ya
Ablacım gerçeklerle sen tanışmadın herhalde git anıt sayaca bak. Hergün Kızlar çıkıyor tvye sen kız seveceksin diye zehir ediyorsunuz dünyaya gelene hayatı sor bakalım kız doğumak ister mi. Regl ağrısı bitmez lohusası bitmez kıyafetine laf atanı bitmez tacizi bitmez sen kendi zevki sefanı düşüneceksin diye kız doğumak zorunda mı saçmalayan sensin kız olana kadar doğuracakmış kafaya bak.
üçü de erkekse uğraşma sonsuza kadar xyxyxyxxy diye gider
Maddiyat vsrsa eşimde görevlerını yerıne getiriyorsa neden olmasın
Yap gülüm yap. Allah bana bir kız vermedi ki... kurbanım gülüm benim kardeşim. Gün bugündür yap gülüm yapm
Böyle böyle futbol takımı kurarsın artık
Tüp bebek tedavisi ile kız çocuğun olabilir cinsiyet belirlene bilir
Sağlıklı olsun da kız erkek ne fark eder
Olasılık olarak mantıksız istatistiksel olarak mantıklı vjxkkdk
Gen teknolojisinde ana karnındaki bebeğin cinsiyetini değiştirmek yok mu acaba vardır işlemi.
ilk çocuğum erkek çıktı ne ya sanki süpriz yumurtadan oyuncak çıkartıyo
3. Çocuğun anne mi dedi babamı
Anne demişti. Ama tam olarak anne demiyordu önce an diyordu 1-2 saniye sonra ne diyordur
Bu sefer çocuğun olursa kız olucak izle ve gör
Inşallah inşallah inşallah
İnşallah 🤍
tüp bebek yapsana cinsiyetini belirleyebiliyon
Bıde gidip para mı vercek bellı kı kadının yumurtalar hızlı calısıyo😂😂😂
göz rengini saç rengini de belirleyebiliyon
Sen komple biz yaratalım 😂😂😂 o degılde naısk oluyo o
valla yaptıran biri söylemişti göz saç rengini sormuşlar istediği
genetik hastalık varsa ayıklayabiliyorlar
Ya tamam da doğal yollarla hamile kalmak varken neden tüp bebeğe başvurayım ki. Tup bebek sürecinde alınan ilaçların ne kadar zararlı olduğunu asla bilemezsiniz kemikler için baya zararlı
zararlı olmayan ne var ki yediğin sebzede zararlı
Ama sebzenin neresi zararlı?
aşırı tarım ilacı kullanmaktan insan sağlığı için çok zararlı oldu Avrupa'dan hepsi geri çevrildi
Inan tarım ilaçiyla yediğin sebze bile diğer yiyeceklerin yanında aşırı masum kalıyor
Sebzelere karbonat sirke katıp aza ındirebilirsin zararıını hersey zararlı diye bize zarar vermelerine göz mü yumacagız ben her şeyimi tereyap süt yumurta köylerden getirtiyorum ve ilaç kullanmıyorum bitkisel şeylerle ıyılesıyorum bu gibi şeylere dikkst edebiliriz zaten dogsl yoldan kalkmak varken o kadar kımyasal neden vücuda yüklesin
Sence mantıklı mı bu devirde
Kesin kızkardeşlerine cehennemi yaşatır onlar
Aksine ya. 3 erkek oğlum var bir de gorumcemin 2 kızı 1 oğlu var. Kuzenleriyle bir araya gelince 4 erkek birbirlerini döverek oynuyorlar ama gorumcemin 2 kızı oyuna girince daha sakinlesiyorlar hatta kızlara oje surmuslerdi 😂😂 oyun falan oynattilar. Iyi abi olacaklarını düşünüyorum çünkü ben yetiştirdim onları
Hanımefendi sizin dişilik maşallah apayrı bir seviyede.
Anlamadim
İçinizden geliyor yani dogum yapmak halen daha zorlanmadan goze alabiliyorsunuz ona sasirdim
Valla hiç doğum yapasım yok aslında ama kız çocuğum olsun isterim
Kocaniz okey mi yapmaya
Kocama farketmiyor 😂 aksine o çocuk çok seviyor
Kac yasindasiniz
29 32
29’yas 3 cocuk yaptin vov
Evet 😂
Çocuklar uyutmuyor herhalde seni :D
Uf evde 3 tane maymun var öyle soylim 😂 ben yetistiremiyorum onları siteli evde oturuyoruz full sitede oynuyorlar akşam da kocam ilgileniyor. Sofrada yemek yiyislerini görsen biz ac bırakıyoruz 3 günde bir yemek veriyoruz sanırsın 🤦♀️ erkek çocuk bakmak çok zor yine de çok seviyorum hicbir şeye değişmem
Bi cocuk daha geliyor mu
Eğer maddi ve manevi gücünüz varsa
Yap bacım devam
Kocandan önce boşalırsan kızın olur.
Btanesine zor bakıyorum o psikolojiye sahipsen yap