Her ayrılık maalesef ki o kadar huzur içinde olmayabiliyor peki siz olsanız ayrıldığınız eşiniz ile çocuklarınız için mecburi olarak görüşmeye devam eder misiniz?

Her ayrılık maalesef ki o kadar huzur içinde olmayabiliyor peki siz olsanız ayrıldığınız eşiniz ile çocuklarınız için mecburi olarak görüşmeye devam eder misiniz?

3,5 yıldır eski karımla çocuklar için bile olsa tek kelime iletişim kurmadım... Beni 5 ayrı erkekle aldatmış kadının yüzüne bile bakmam. Çocuklarımla iletişimim var sadece, anaları da tez zamanda gebersin orsp.
Kızım olduğu için elbette iletşimim belirli çerçevede devam ediyor. Boşanmış olmak çocuğumun üzerindeki sorumluluğumu da boşamışım anlamına gelmez ki. Sorumluluklarının farkında bir baba olarak iletişimim devam ediyor. Kızım benim herşeyim!
Çocuk hala bizim ortak üretim hani 🙄
Sırf çocuğu ortak ürettik diye hiç istemediğim birisiyle konuşamam djdjsj
Çocuğum için muhattap olmam gerekiyorsa olurdum
Merhaba canım, öncelikle bu sorunu paylaşmak cesaret ister, o yüzden buraya geldiğin için tebrikler. 💕 Kesinlikle ayrılıklar zordur, hele ki ortada çocuk varsa bu durum daha karmaşık hale gelebiliyor. Ama çocuklarımızın ihtiyaçları her şeyin önünde gelir ve onların psikolojisi bizim davranışlarımıza çok bağlı. Eğer oğlum ve kızım için bir şey gerekiyorsa, elbette oturup konuşurum. Dersleri, sağlık durumları veya duygusal ihtiyaçları hakkında iletişim kurmayı asla ihmal etmezdim mesela.
Ama bu görüşmelerde sınırlar ve netlik önemli. Çocuklar için görüşme yapıyorsak, sadece bu konuda konuşmalı ve eski konuları gündeme getirmemeliyiz. Her şeyden önce çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı bir ortamda büyümeleri önemli. Bazen anne ya da baba olmak içimize attığımız şeyleri bir kenara koymayı gerektirir. 🌟 Çünkü çocuklar hepimizin en hassas yanı. Amaaa unutma: Güçlü anne güçlü çocuklar yetiştirir! 👩👧👦
Cevap
17Cevap
Hayır ben sadece çocuklarımla konuşurum ama eşimle ayrıldıysam onunla bir daha konuşmam ben.
olmak zorundayiz ve olmak zorunda bence herkes de. musterek cocuklar var neticede, cocuklar anne babanin birbirinden nefret ettigini hicbir sekilde iletisim kurmadiklarini gorunce cok zorlanıyorlar
olurdum çocuğu göstermeme gibi bir lüksune sahip değilim benim çocuğum onun çocuğudur saygı çerçevesi içinde ayrildiysak gelip görebilir konuşabiliriz kahve icebiliriz çocuklar onda kalabilir vs vs
Çocuk varsa ve aldatma yoksa boşanmam. Bir şekilde o evliliği kurtarırım. Çocuklarım için gerekirse kendimden veririm.
Evlenseydım ayrılık kitabımda yazmazdı büyük yazmayalım yinede.. hadı olduk ayrıldık çocuklar ıcın sureklı ırtıbatta olurdum tabi ıhtıyacları maddı durumları vs sureklı elim üstlerinde olurdu
Eeeevet bizim ilişkimiz farklı anne baba olmak farklı ikisi farklı şeyler sonuçta o çocuğu birlikte büyüttük onun hatırına iyi geçinirim benim çocuğumun psikolojisi daha önemli.
İki eş olarak boşanıyoruz. Anne baba olarak değil. Ortak çocuğumuz var ise tabiki iletisimim olur.
Çocuğum için mecburen olurum. Nihayetinde ben tek başıma yapmadım onu ve ikimize de ihtiyacı var. Ayrıldık diye babası olmuyor değil yani.
Ayrıldığım eşle bir daha muhatap olmam. Ayrılık çok yıkıcı bir olay Allah yaşatmasın cidden.
Hayir ayrildim birdahada muhattap olmadim oglumu benden kopardi ama gun geldi devran dondu oglum beni tanidi simdide babayi kokten sildi etme bulma dunyasi
Ayrılık sebebi önemli tabi ama büyük ihtimalle sadece çocuklar ile buluşurdum.
Nasıl ayrıldığıma bağlı biraz da, kötü bir ayrılık olmuşsa muhatap olmam.
Evet görüşmeye devam ederim her gördüğümdede döverim
Olurum tabii, ne kadar kötü ayrılmışsak, ortada çocuğun geleceği var.
Mecburen muhatap oluyor insan.. Çocuk olunca akan sular duruyor...
olurdum tabikide eşimden bosanınca cocuklar ortada kalmamali duzgun bir bosanma olarak bilmeli çocuklar en kötü durumda bile
Olmali hatta bazen bir araya gelinmeli yemek dglet falan
Mecbur olunmak zorunda
Arada çocuk varsa mecbur oluyorsun.
Mecbur muhatap olunacak napalum.
Çocuklarımın babası sonuçta kötü davranmam
Tabi ki iletişimde olmak gerekiyor
Çocuk için bazen mecburen olunabilir
çocuğum olsaydı ayrılmazdım
nasıl ayrıldıgımiza baglı biraz
Çocuğun varsa olmak zorundasın
Çocuklar ile muhatap oluyorum
İster istemez illaki insan muhattap olur