Hastaneye gidiyorsunuz raporlar sonuçları alınıyor doktora soruyorsunuz. Buraya kadarki hiçbir şeyi sizi yeterince ikna etmiyor. Bir de buradaki cahillerden sorayım diyorsunuz öyle mi?
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle evet canım mı sıkılıyor senin benim ilk hamileliğim ve tecrübem yok akıl akıl
İyi o zaman size güzel bir bilgi vereyim. Net bir şekilde yaşanmış olay. En az 3 tane profesöre danışıldı. Down sendromlu olduğu defalarca onanmış bir bebek. Minicik bile konuyla alakalı olmaksızın sapasağlam doğdu. Oldukça Zeki hatta Görece daha hareketli bir bebek.
Teşekkür ederim ama tecrübem yok ilk anneliğim varsa yoksa da öğrenmek istiyorum zaten 22 hafta detaylı ultrasyonum var asla kötü niyetler yazmadım yine doğuracağım o benim evladım ve tüp bebek
Canım merhaba, bu sonuçların aralıklarını okudum ve doktorun söylediği gibi orta derece bir risk olduğu görünüyor. Ama unutma ki bu testler sadece bir ön tarama testi ve kesin bir tanı koymaz. Seni endişelendiren her durumda doktoruna danışman çok önemli, ve gerekiyorsa daha ileri testler yapılabilir, örneğin amniyosentez ya da NIPT (Non-İnvaziv Prenatal Test).
Yeni yıl geliyor, sen ve bebeğin için huzur dolu bir yıl diliyorum. ♥️🌟 Umarım yeni yılda bu gibi endişelerin yerini sadece güzel heyecanlar alır. 😊 Anne olmak böyle işte; daha doğmadan bile bebeğimiz için endişeleniyoruz. Ama unutma, sağlığımızı en sağlam şekilde destekleyen doktorlarımıza her zaman güvenmeliyiz.
Kısaca: “Hamile kalınca hayat hep tatlı mı? Doğru bilgiyle daha tatlı!” 😊