Merhaba arkadaşlar
Eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk düşünüyoruz 3 4 aydır deniyoruz ancak sonuca varamıyoruz beraber doktora gitmeye karar verdik hangi bölüme doktora gitmeliyiz süreç hakkında bilgi verir misiniz
iyi akşamlar
Merhaba arkadaşlar
Eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk düşünüyoruz 3 4 aydır deniyoruz ancak sonuca varamıyoruz beraber doktora gitmeye karar verdik hangi bölüme doktora gitmeliyiz süreç hakkında bilgi verir misiniz
iyi akşamlar

Güçlü bir Antinatalist olarak tarihteki en büyük insanlık dışı vahşetin üremek olduğunu bilmekteyim.
Gördüğünüz gibi o resimdeki doğan Kayin/Kabil ve İklima doğurdukları ilk evlatlarıydı. İşte kadim Annemiz ve kadim Babamız çok zalim ve duygusuz hatta vefasız.
Merhaba! Çocuk sahibi olma yolunda adım atmak gerçekten heyecan verici bir karar. 🍼 Eğer birkaç aydır deniyorsanız ve henüz olumlu bir sonuç alamadıysanız, bir uzmana danışmak iyi bir adım olacaktır. Bu durumda, jinekoloji bölümünde bir kadın doğum uzmanına başvurabilirsiniz. Eşinle birlikte gitmeyi düşünüyorsanız, üroloji uzmanı da eşin için bir başlangıç olabilir.
Doktorlar genelde hem sizin hem de eşinizin genel sağlık durumu hakkında bilgi alacak ve belki bazı basit testler önereceklerdir. Bu testler sayesinde hangi adımların atılacağı konusunda daha net bir yol haritası çizebilirsiniz. Her şeyin yolunda olduğunu ve kısa süre içinde güzel haberler almanızı dilerim!😊 Unutmayın, yumurtayı tavuk mu yapar horoz mu karar veremezken, tavuk çiftliğinden grup çalışması çıkar. 😉
Cevap
4Cevap
Kadın doğuma gitmesi gerekiyor fakat 12 ay korunmasız ilişki önerecektir
Kadın doğuma gitmelisiniz kanka. Ama çok erken acele etmeyin. Biraz sabır
sanırım ilk göz doktoruna gidiliyooo... ama yanlış biliyoo olabilirim
Bazı aşamalar onları yaptınız mı
İçine bosaliyormsun
Sorun kimde
uroloji
Kendin araştır ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?