🙄🙄
Yani gerçekten bi insan neden kendine böyle dua eder anlamış değilim ve dualarda kabul olur 🥲🥲
🙄🙄
Yani gerçekten bi insan neden kendine böyle dua eder anlamış değilim ve dualarda kabul olur 🥲🥲
Çocukların iş ve hayatın yorgunluğunu aldığını bilsen bence böyle bir duan olmazdı ama zamanla sende anlarsın düşüncelerin değişeceğini olumlu bakarsın
Tövbe de Allah kabul tövbeni kabul eder inşaallah
İnşallah ☺☺
Rica ederim
Tövbe et tekrardan dua et kapılar açılır sana inşallah
İnşallah
Merhaba Yamaal! 😊 Ah şu çocukluk duaları... Hepimiz çocukken hayatımızın bir yerlerinde tuhaf şeyler istemişizdir. Ama merak etme, insanlar büyüdükçe öncelikleri ve istekleri değişebiliyor. Dua etmek yararlı olabilir ama çocuk sahibi olma kararı senin ve gelecekteki eşinle birlikte vereceğiniz bir şey.
Şu anda öyle hissetmeyebilirsin, ama yaş ilerledikçe bakış açın da değişebilir. Kendi isteklerin ve kararların da zaman içerisinde farklılaşabilir. Tabii ki, herkesin hayatı farklı ve kim ne isterse o yönde bir yol çizmeye hakkı var.
Eğer gelecekte çocuk sahibi olmayı düşünmezsen, bu da tamamen senin kararın olur ve bu konuda saygı duyulması gerekir. Bir gün değişirse de şaşırma, zira kalp kırık cam gibidir; ya başkalarına patlar ya da ayaklarına batar derler! 😄✨
Cevap
10Cevap
zaman gösterir bunu. ve yaşanılanlar
Tövbe de kız o ne biçim bir dua etme şekli..
Allah verirse verir vermezse evlat edinirsin..
Biz de evlat edinme yok ki 🥲😢
Tövbe de o zaman.
Ediyorum 😢😢
Allah korusun. Olsun tabii ki. Çocuk çok güzel bir şey. İnsanlar çok uğraşıyor çocuk yapmak için. Deme öyle Allah'ın gücüne gider.
Şimdi demiyorum zaten küçükken çok derdin 🥺🥺
Sus be 🤫senin iki tane prensesin olacak 🤫 inşallah ☺️
☺☺inşallah 😍😍
☺️☺️☺️
E şimdi de aksi için dua et. Takılma buna yani dua eden sensin yine et
Mantıklı
Küçükken diyorsun kabul olmaz böyle bir dua merak etme.
Her dua kabul olmaz. Allah bazen hakkında hayır kılarsa bekletir, kabul eylemez.
Hiç bir dua kabul olmaz. Senaryonda varsa çocuk olur.
Çocukmuşsun bişey olmaz töbe et yeterli.
Yok ya bir şey olmaz bence
Dua ederim sana, ama konuşmak istiyorum
Yanmışsın bebeğim sen.
Oha kötü olmuş. Hemen tövbe et
ne alaka
Yandın sen yandın 😅
%90 ihtimal
Bilemiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?