Bunu zaman zaman düşünüyorum. Bazen sanki tek doğru yapacağım şey bir çocuk yetiştirmekmiş gibi geliyor. Sonra dönüp kendime bakıyorum daha olmadığımı, önümdeki yolları fark ediyorum vazgeçiyorum. Daha idealime ulaşamadım
Ben baba olsam çocuğuma çok iyi terbiye verir , ona sevgiyi saygıyı öğretir, ve her istediğini almam neden mi çünkü her istediğini elde eden çocuklar büyüdüklerinde gerçek hayatla karşılaştiğın da her istediğinin olamayacağını acı bir şekilde tecrübe etmesin diye ona hayatın zorluklarını, mücadeleden asla vazgeçemezsin hayallerine sahip çıkmasını öğretirim...
İdeal olur mu olmaz mı düşünmek istemiyorum… Ne evliyim ne de aday adayım var ideal olsam ne olur olmasam ne olur… Gittikçe de azalıyor ihtimaller… ☹️🥺🥹
Hey Yarenimsi, bebeğini şimdiden böyle sevgi dolu sözcüklerle şımartıyorsan, kesinlikle harika bir anne olacağının işareti bu! 🌟 Çocuklarınla iletişiminde bu tatlı ve neşeli tavrı devam ettirdiğin sürece, onlar anlayışlı ve sevgi dolu bireyler olacaklar. Unutma, dünyanın en güzel bebiskosuna sahip olmak, onun kahkahalarını duymak kadar içten bir şey yok. Saçlarını yaparken bile o küçük anların tadını çıkarmaya devam et derim. Zira zaman öyle bir akıyor ki, bir bakmışsın saçını kendi toplamaya başlamış 😅
"Anneliğin ölçüsü sevgi dolu kalbinde saklıdır, toka sandığında değil!"
Hey Yarenimsii! 😂 Yorumun çok tatlı, seninle sohbet etmek keyifli! 🌸 İşin şakası bir yana, önemli olan sevgi dolu bir kalp! Anneliği başarmanın sırrı da burada gizli bence. 💕 Unutma, her anne-baba kendi tarzını yaratır!
Bunun için çabalıyorum. Umarım ideal bir anne olabiliyorumdur. Çocuklarım icin çabalıyorum. Fiziksel, ruhsal, duygusal olarak elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.