Senden nasıl bir anne/baba olur? İyi bir ebeveyn olacağını düşünüyor musun? 🐣

Senden nasıl bir anne/baba olur? İyi bir ebeveyn olacağını düşünüyor musun? 🐣

Şimdi bu soruya kimse benden kötü ebeveyn olur diye cevap vermez herkes kendine göre iyidir güvenir ama çocuk büyütmek çok zor aynı zamanda da dünyanın en güzel şeyi hele anne babalık Duygusu tarif bile edilemez yaşayıp öğrenilir ama sorumluluk çok büyük, sağlığı beslenmesi bakımı büyümesi vs çok emek istiyor.. cevaba gelecek olursak evet iyi anne olurum ve gerektiğinde de baba olurum.
Kötü bir anne değilim, çocuğum la her alanda koşulda ilgilenirim uyuduğu zaman ise kendime vakit ayıririm dinlenirim bazen kek yapıyorum tezgahin üzerine koyuyorum hoşuna gider bu genel anlamda mutlu ediyorum
Cevap
18Cevap
Evet olacağını düşünüyorum.. çünkü ben he3r zaman bir kızım olsun isterdim.. ona hiç baskı yapmadan hayatı zehir etmeden prensesler gibi bakardım.. ve onu korumak için de elimden ne geliyorsa yapardım
Olacağımı inanıyorum. Fakat olurum deme cesareti gelmiyor çünkü kolay değil.
Çocuklarla aram çok iyi.
Babalık konusunda zorluk çekeceğimi hiç düşünmüyorum. :D
Sanırım o günleri göremeyeceğiz o yüzden düşünmeye gerek yok kedimle mutluyum (!) 😅
Çok iyi bir anne olur benden baba da olur gerekirse.
İyi bir anne olmak için gerçekten çok çabalarım elimden gelenin en iyisini yaparım
Ama gerçekten iyi bir anne olabilirmiyim bilemiyorum
Olabileceğini inanıyorum ama asla olmayacağım. Böyle bir dünya çocuk getirerek o kötülüğü ona yapmayacağım. Sadistlik
İnşallah benden iyi bir anne eşimden de iyi bir baba olur ama sorun şu ki evli değilim 😂😂😂
Annenin yeri ayrı babanın yeri ayrı
Olur oldu bile ama ben asla evlilik çocuk kişisi değilim, evlilik bana göre hiç değildi çocuğa da gerek yokmuş benim gibi biri için ama en iyi diyebilecek bir anneyim ben
Iyi olmakla birlikte disiplinli biriside olurdu kesinlikle taviz vermekten hoşlanmayan bir yapım var
Olurdu ama anne olmak istiyor muyum orası tartışılır xlxdkdk
Evet baya iyi olur hem de. Istedigim sartlar olduktan sonra neden olmasin..
Olacağını düşünüyorum
Hemde ne güzel olurrr
Olurrr hemdeee ne olurr bee💗🥳✨️🌸🧚♀️
Benden bir b@k olmaz sürekli uykum var
Hemde ne anne olurum varya
Ben anne olacam şaka gibi 😂
Olur diye düşünüyorum
iyi bi anne olurdum bakalım zaman ne gösterecek bana
Bence olur hemde baya iyi olur ((:
Evet çok iyi baba olurum
Olma ihtimali olmama ihtimalimden daha yüksek..
Cocuklarimi köyde buyutebolirsem benden iyisi yok
Daha iyi olabilirim diye diye büyüttüm ikisini
Sus çay koy gadın
Hayır düşünmüyorum çocuk istemiyorum o yüzden
iyi bir anne olurdum
Şimdilik olmaz
Olur sanırım
Olur gibi
evet olur
Normal olurum
Benden iyi bir anne olmaz. üzgünüm
Evlenmeyi düşünmüyorum