Desteksiz bir anneyim 3 aylık bebekle ve 5 yaşında ki çocukla yapayalnız bir anneyim yere yığılıp kaldım bugün gücüm kalmadı öneri?

Doğum yapmadan önce doğur sana yardımcı olcaz diyenler bir hayali karakter gibi yok olup gitti artık vücudumu kaldıramıyorum elim ayağım tutmuyor yürüyecek dermanım yok ev işi yapmak içimden gelmiyor eşimde anlamıyor çoğu zaman beni dışarı çıkar diyorum bunaldım artık diyorum erteliyor anneme gidecem çok yoruldum dinleniyim biraz diyorum annen gelsin sen gitme diyor artık bunaldım sıkıldım ne yapmamı istiyor benden anlamıyorum bıktım artık usandım annem gelemiyor rahat edemiyor benim evimde zıtlaşıp duruyor annen gelsin annen gelsin ben çok yoruldum artık gücüm yok bugün tam bebeği yatmaya götürcem yığıldım kaldım bayılmamak için bilincimi açık tutmaya çalıştım sanki yüksek yerden yere çakıldım gibi oldu kulaklarıma sesler boğuk boğuk geldi çok yorgunum ne yapcam böyle eşim beni anlamıyor aileme gitmeme izin vermiyor ailem de gelmiyor zıtlaşmanın zamanı mı ölüp kalcam bir yerde kimsenin umrunda değil

Desteksiz bir anneyim 3 aylık bebekle ve 5 yaşında ki çocukla yapayalnız bir anneyim yere yığılıp kaldım bugün gücüm kalmadı öneri?