6 aylık hamileyim şu an 58 kiloyum. Hamilelikte istahim çok arttı. Mesela gece birden bire acıkıyorum. Hamilelikten önce akşam 7 den sonra yemek yemeyen ben gece acıkır oldum. Tabi bu gece yemek yeme olayı binde bir oluyor. Geçen gün akşam yemeğinden 1,2 saat sonra canım aşırı derece de köfte ekmek istedi. Açta değildim aslında ama garip bi his işte canım cok istedi birden bire. Aserdim sanırım. Bende yaptım yiyordum eşim bu kadar fazla değil mi bak kilo alacaksin felan dedi moralimi çok bozdu. Canım cok istedi ne yapayım yani dedim o da yediklerine dikkat edebilirsin mesela dedi. Mutfakta bıraktım daha da yemedim. Cidden moralimi çok bozdu. Sonra yanıma geldi sana da bisey denmiyor git ye dedi. Böyle demesi daha da sinir etti zaten duygusalim oturdum ağladım. Sonra da yemiyorum bisey dedim yattım istahim kapandı resmen. Kahvaltı bile doğru düzgünce yapmadım. Sanki çok kilo almisim gibi muamele yapmasi çok kırdı beni. Normalde 50 kiloydum 58 oldum normal değil mi bu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haklısın gitsin de hamilelik hakkında bilgi edinsin odun🙄
Nekadar hanzo bir insan dağ ayısı nekadar zorba. Bu adama çocuk yaparken aklına nerdeydi senin
Hamilesin ne var bundan normal. Yemen gerekiyorsa yiyeceksin
Ama eşim oyle düşünmüyor. sanki çok yiyormuşum çok kilo alacakmisim gibi bi izlenim veriyor bana. Bende ister istemez kafaya takıyorum çok mu yiyorum ya da çok mu kiloluyum felan diye..
Ya birak def olsun manyak
😔😔
Agresifliginin sebebi ne. Cinsellik yasamiyor ondan mi bu o kuzluk
Cinselligimiz oluyor. Tabi hamilelikten önce ki zamanlar gibi aktif değiliz ama şu an hamileyim sonuçta fazla aktif olmamam normal. Kendisinin kiloya karşı bi takıntısı var. Kendi kilosuna da dikkat eden biri. Benim de fazla kilo almamami istiyor ve çok kırıcı oluyor. Zaten 58 kiloyum fazla bi kilom yok. Cidden yemek yiyesim bile yok artık çok kırdı beni
Zaten zayifmissin. Dolgunlasmissin iste daha bilr s. eksi olmussundur. Neyin kafasinda bu. Hamile kadin seksiligi diye bisey var. Hosuna gidecegin yerde mallik yapmasi da tuhaf
Bana daha 3 ay var doğuma. Böyle devam edersen fazla kilo alırsın diyor normal de böyle yemek yemezdim ama hamileyken istahim açıldı. Mesela geçen gün yemek yedikten 2 saat sonra cidden canım o kadar köfte istedi ki resmen kokusu burnuma geldi biraz yiyim dedim onu da zehir etti yemeden yattım. Yarın yersin diyor ama benim canım o an istedi. şu an cidden hicbisey yiyesim yok
Iyide sen bu mali neden dinliyosun. Ne istiyosan ye. Ona mi kalmis fikri vermek
Ya Ister istemez moralim çok bozuldu iştah felan bırakmadı.
Aynisini sende ona yap madem.
Ağlama yemen lazım senin çocuk için sağlık için bu normal eşin garip davranmış
Ya bilmiyorum ister istemez moralim bozuldu fazla yemeye calisiyorum çok kırıldım
Kırılma çocuğunu düşün ona yazık istersen biraz dertleşelim başka şeylerde vardır böyle takıyorsundur sen
O günden sonra cidden yediğime dikkat eder oldum. Fazla yememeye calisiyorum. Sürekli kendime bakıyorum çok mu kiloluyum diye. Çevrem de hamile olan kişiler 70,80 kiloyu gördü ben 58 kiloyum diye çok yiyor oldu adim🥲
Verirsin çocuğum sağlığı için yemen gerekiyor ayrıca sorum olacak gizlisin nasıl yapalım
Burdan sorabilirsin
Buraya yazamam ki
Ne ile ilgili
Konu ile ilgili ve genel sorunlarınla ilgili soracaktım nick seni gizli tutuyor sorun olmaz ki
58 normal hatta çok iyi
Bencedee öylee
bence anlayıslı olmalı
Bencede..
zor gecıyormu
Bebek büyüdükçe günden güne zorlanıyorum tabi
pekı ozel olacak ama hamılelıkte lıbıdo artısı gercek mı
Yani bu değişiyor. Bazen artış oluyor bazen hiç istek olmuyor
pılates denedınmı
Ara ara spor yapıyorum ama plates denemedim
kesınlıkle denemelısın ben pılates hocasıyım
bu tarz ogrencılerım cok var
Anladımm hamilelikte tavsiye ediyorlar zaten pilatesi..
ne burcusun sen
evet ozellıkle 4-7 ay arası
Yengec burcuyum
ooo en tehlıkelı burca sahıpsın
Nedenn
dılersen anlatırım senı sana
baskın bır karaktersın
dıktator bır yapın var
Anlatmaya gerek yokta sadece tehlikeli dedin ya ne açıdan onu merak etmiştim
Evet öyleyim birsz
benımde bırkac sorum oalcak mumkunmu gzlsın
Özelden konuşmuyorum