İnsanlar cinsiyet öğrenme partilerini gerçekten sevinçlerini paylaşmak için mi yapıyorlar yoksa sadece özenti sonucu ortaya çıkan furyalardan biri mi?
#reda
#reda

Bence özenti, cinsiyet partisi hayatımda duymadığım bir şey. Eskiden söyleniş farklı olurdu.
Örnek, arkadaşımla oturuyorum. Baba olacağı haberini verir, seviniriz ve cinsiyeti belli mi deriz, erkek ya da kız diye cevap verirdi. Kimse kalkıp parti yapmaz.
Bence biraz sosyal medya esareti
Hayatımda gördüğüm en saçma şey, resmen kapitalist sisteme para kazandırmak için tıpkı sevgililer günü gibi şişirilip insanların önüne sunulan bir organizasyon saçmalığıdır.
Evett
Cevap
22Cevap
Yeni nesil modaya uymak istiyor ama gereksiz gadası
özentiliktir.. Gösterişten başka bir şey değil bence
Kesinlikle gereksiz saçmalık dün otele gitmiştim toplantı gibi bşşry bardı etkinlik derneğin orada doğum günü partisi vardı ne bileyim ya çok saçma bence
Çok şaçma bu şey artık artmayada başlıyo ya valla olursa gitmem hiç sevmiyom parti felan ve bana görede özenti
Saçma sapan bir parti şeyi. Kızda olsa erkekte olsa evlada her şeyden önce bir can gözüyle bakacaksın. Buna dair bir şeyler yapmak çok gereksiz
Her zamanki gibi popüler kültür. İnsanlar sevinçlerini doğmamış çocuğa servetler harcamadan da paylaşabilir.
Of artık yıl 2024 millet ne yapıyorsa yapsın sizene nekadar herşeye burnunuzu sokar oldunuz ya siz gitmeyin
Çocuk için ufak hediyeler alınabilir kutlama açısından ama herkesin toplanıp pasta kesmesi konfetiler vs çok gereksiz masraf bildiğin
Özentilik elbette. O harcanan parayı çocukları adına bir hayır işinde kullanmak daha mantıklı gelir bana göre.
Özentilik tabi hastanede belli olmuyor mu Allahım yarabbim 😃
Bence özentilik böyle bir partiyi yapmaya ne gerek var ki?
Bence saçma sapan bir şey. Ne gerek var o kadar masraf
bir milleti çökertmek istiyorsunuz ahlakını bozun
Rezillik, kepazelik, ahmaklık ya. Ufacık bir şey için onca masraf saçma
Aynen hep böyle. saa sapan şeyler çıkardılar mahfettiler
Yani tamamen ön yargılı değilim olabilir duruma bağlı
Toplumsal yozlaşma ve kültür kaybı başka bir şey değil
Çok saçma bence. Bir de adamın ters tepki verdikleri videolar hele
Hepsi boş ya doğurup hiç ilgi göstermezler hepsi gösteriş meraklısı insanlar
gereksiz olduğunu düşünüyorum. çocuğunu sadece cinsiyetinden ibaret gören çocuk yapmasın daha iyi.
Hava atmak için ve özentilik yüzünden. Olursa birkaç altın da gelir belki.
Ozentilikten. Ben yapmazdim cok sacma. Saglikli dogsun yeter.
Gösterişten başka bir şey değil
Tamamen gösteriş ve özenti
gereksiz masraf ve tamamen gösteriş için yapılıyor bizde biri bi b. k yiyince diğerleri de yemeye başlıyor ne gerek var mq
sacmaliktan baska birsey degil artik ne yapacaklarini sasirdilar
Kim nasıl mutluysa öyle yapsın ben yapmam
Özentilik olarak algılıyorum
Bence çok güzel bisey
Bana göre saçmalığın daniskası.
Yani gereksiz gibi geliyor bana
Türk kültüründe olmadığından özentilik bence
Saçma buluyorum partiye ne gerek var ya
Bana göre saçmalık
Eski den böyle bir durum varmıydı?
Bence cok hos eğer evlenirsem yaparim
Saçmalık.