"Bu kadarı da olmaz" denilen her saçma şeyi yapıyoruz...

"Bu kadarı da olmaz" denilen her saçma şeyi yapıyoruz...

kuş için çok üzüldüm yazık hayvana... böyle şeyleri hep saçma buldum insan oğlunu kibri bitirecek şeytani bitirdiği gibi birde bana saçma gelen bir konu daha var kreşe giden çocuğa bile mezuniyet yapıyolar kep attırıyorlar bu liseye has bir şey hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı...
Hayatımda gördüğüm en saçma şey, resmen kapitalist sisteme para kazandırmak için tıpkı sevgililer günü gibi şişirilip insanların önüne sunulan bir organizasyon saçmalığıdır.
Cevap
4Cevap
Bence de gereksiz.
insanlar yillardir bu acımasızlikda :)
benim cocuklugumda bile boyali civcivler satilirdi pazarda :)
simdi janjanli kımil kimil bir isim cinsiyet ögrenme partisi :) ve buna tepki ya da destek algıları :))) insanlar samimiyetsiz olan bu.
Bence aşırı saçma bir şey. İnsanlar uğraşacak meşgale olmayınca bunlarla uğraşıyor gibi geliyor. Nasıl öğrenirlerse oğrensinler aynı sevinci yaşayacaklar zaten...
Ülkede o kadar sorun var ama demek ki bunların sorunu değil bunlar. Allah akıl fikir versin, ne deyim.
Tamam yapsınlar eğleniyorlar ona bir şey demiyorum ama daha uygun şeylerle yapsınlar kuşu boyamak nedir ya yazık ne hâle getirmişler.
Aşırı saçma ve gereksiz bir olay. Özentilik için her bebeği olacak olanlar yapıyor ve gözümde çok iticiler özellikle görseldeki gibi ileri gidenler.
Zavallı kuş Bir bu kalmıstı şükür onu da gördük
Tabi ki gereksiz
aptalca, bircok sey gibi. ben hayati siradan yasamayi seviyorum, iyi niyet temenni yeterlidir
Ben böyle şeyleri IQ turnusolu olarak kullanıyorum. Evladının cinsiyetini bu kadar önemsemek benim için saçmalıktır. Önemli olan ona iyi bir ahlak verebilmektir.
Gösteriş mi desem ne desem bilemedim. Benim gelinlik giyip düğün yapmaya bile hevesim yok.
Çok gereksiz buluyorum.
Basit balonla falan yapıldığında hoş bir anı ve heyecan olabilir ama yok uçak dumanıyla yok araba egzozuyla gibi abartılı şeyler gereksiz bence
Çiftler için güzel anı
Gereksiz ve saçma buluyorum.
Gereksiz bir gösteris
Saçma elleri kırılsın bunu yapanın
Yapanlarda bu kustaki kadar akıl yok
@ucankazmorton kesinlikle çok üzüldüm
Çok gereksiz bişey bu 🙄
Saçmalık...
Kadın şımarıklığı...
Guzellll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?