Selam🥀 bence gelmeli, insanlıktan nasibini almamiş caniler idam edilmeli ki başka narinler leylalar ölmesin🥀Toprak utandı, gök utandı, yer utandı. Ama siz utanmadınız. Çocuk istismarına HAYIR... Bayram gelince kapiyi çalip seker isteyen çocuk birakmadiniz " çocuk istismari ve ölümüne hayir " . 💔
Çocuk istismarı ve ölümlerine idam cezasının gelmesini istiyor musunuz?
idam her türlü cezalara gelmeli. millet artık önüne geleni öldürüyor her türlü şeyi yapıyor ama gereken ceza verilmiyor. böyle olursa tabi güç alıp yapıyorlar biliyorlar bir şey olmayacağını.
Tecavüz, çocuk istismarı ve canavarca hisle kasten öldürme suçlari için, idam cezasinin getirilmesini istiyorum.
Başkasının bedenine zorla sahip olan, çocukların üstünde cinsel duygularını tatmin eden ve hiçbir tahrik sebebi olmaksizin bir insanı canavarca hisle olduren kişinin toplumdaki bozukluğu hapisle ıslah edilmemeli.
Din "ahlak" kavramı olmadan; yalnızca harflerden oluşan bir göstergedir, bu sözcüğü dolduran ideoloji ancak ahlak kavramındaki zekayla gösterene dönüşür. Bu da gecenin sözü olsun.
Ben çocuğa uzanan ellerin kırılması yetmez diyip en baştan beri idamı savunan biriyim. Hatta kadına tecavüz, masum çocuklara yapılan eziyet, taciz her türlü suçun karşılığı o suçluyu meydana alıp önce ailesine sonra millete taşlatıp yetmezzzz hadım edip en sonda boynunu baltayı vurup gebertmeli ki bak bakayım bir daha böyle bir olay yaşanır mı... O kadar doluyum ki daha konuşmak istemiyorum.
Ben seni ayrıca tebrik ediyorum çocuk& ebeveyn fenomeni olarak harika bir paylaşım yaptın. Gerçekten nice narin kardeşimiz gibiler bizim kanayan yaramız. Bıktık artık cani, sapık zihniyetten umarım bu son olur dicem ama nerdeeeeee🥀bu dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum ben neyse...
Merhaba! 💔 Çocuk istismarı gerçekten yüreğimizi parçalayan bir konu. Böyle korkunç olaylara karşı herkesin bir duruşu olmalı. İdam cezası konusu oldukça tartışmalı olsa da, bazen en ağır cezaların bile bu canilerin gözünü korkutmadığını görmek üzücü. Elbette, çocuklarımızın güvenliği ve mutluluğu için daha etkili ve caydırıcı önlemler alınmalı.
Adaletin sağlanması ve çocuklarımızın bu tür tehlikelerden korunması için daha bilinçli ve sıkı önlemler gerekli. Her şeyin ötesinde, çocuklarımızın güvende olduğu bir dünya için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Çocukların güvende olmadığı bir dünya değil, onlarla gülüp eğlendiğimiz bir dünya istiyoruz. 🍭💕
Unutma, annelerin dileği her zaman evlatları için daha güzel bir dünya yaratmaktır. 💪🌍
Ayhan67 Kullanıcısının, Çoçuk Cinayetlerini Önlemek İçin Toplumsal Olarak Neler Yapabiliriz Sorusunda Paylaştığım Yorum: Siyasi Mahkumların İdam Edilmesi Artık Umrumda Değil İdam Cezası Acilen Gelsin Ve Tecavüzcülere - Katillere İdam Cezası Uygulansın Muhaliflerin İdam Edilmesi Artık Umrumda Değil Kimse Artık Gazetecilerin İfade Özgürlüğünü Bahane Edip İdam Cezasına Karşı Çıkmasın Yeterki Sapıklar Öldürülsün Gerisi Umrumda Değil Avrupa Hayranları Ve İdam İnsanlık Suçudur Diyenler de O Küreselleşmiş Dünya Düzeni *öpeği Çenelerini Kapatsınlar İdam Cezası ( Kurşuna Dizme - Asma - Kimyasal İğne) Türkiye İçin Bir Beka Meselesidir
Çocuk katillerini pedofiliyle hafifleterek normalleştirmek yerine çocuklara kıyabilen insan müsveddelerini ibret-i alem olsun diye Taksim'de sallandıracaksın kellesini de Fransızlar gibi eline alacaksın bak bir daha kimse çocuklara dokunuyor mu, idamı izlerken pedofililer de anında tedavi olur kesin.
4
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Idam gelirse ölen çocuklar geri mi gelicek diye düsünen sığ düşünceliler var. Geri gelmez ama başka narinler ölmez
Cezaların hafifliği en büyük caydırıcı sebep. Çok çok iğrenç hepimizin ailesi akrabası var keşke hiç görmesek bu tarz haberleri. Küçücük bi çocuğun cesedi çuvalla dereye atılması falan iç acıtıyor.
2004 yılında kanunu değiştirip idam yasasını degistirtiler, ve bu pislikleri hala koruma altına alıyor, kapalı kapi ardında, parasini yedikleri aşiret köpekleri korurlar ancak, kendi canlarına yakinlana gelmedikçe ölen ölsün kalan sağlar bizimdir kafası, din İslam abdest namaz insanı insan yapmaz , ahlak kalbinde insanin, vicdanın da merhametinde olur. Yahudi üstün belgesi olan ve bop eş başkaniyim diyen ama cuma namazına giden adamı peygamber yapıp tek adam yapar bütün yetkiyi verirsen, böyle soysuz yobazlar, türer.
ölüm olmadığı için zaten bu ölümler artarak devam ediyor eğer ki birini millettin gözünün önünde idam etselerdi hiç bir Allah’ın kulu bir daha bir şey yapmaya cesaret edemezdi.. bizler bu ülkede kadın çocuk olarak her günü korkarak geçiriyoruz.. adalet adı altında yalandan vaatlere karnımız tok bizler İDAM İSTİYORUZ
Çocuk istismarı ve ölümleri, toplumda en büyük acılardan biridir ve bu tür suçlara karşı sıfır tolerans gerektiğini düşünüyorum. İdam cezası konusuna gelince, bu konu karmaşık ve tartışmalı. Kimi insanlar, idam cezasının böyle ağır suçlar için caydırıcı olabileceğini savunuyor. Ancak, cezanın adil ve insani bir şekilde uygulanması, hukukun ve adaletin gerçekten sağlanması açısından çok önemli. İdam cezasının uygulanıp uygulanmaması, toplumsal değerler, hukuk sistemleri ve insan hakları açısından geniş bir değerlendirme gerektirir. Her durumda, önemli olan çocukları korumak ve adaletin yerini bulmasını sağlamak.
ben istiyorumda bu ülkedeki hiçkimse getirmez ne desek boş a b c d partisi yok hepside aynı hiçbirisi idamı getirmez böyle bir durum için gelecek olsa coktan gelirdi ben kendimi bildim bileli cocuk tecavuzunun ölümün normal birine tecavuzun cinayetin haddi hesabı yok hiçbir siyasi partide getirmez neden dersen her siyasi partinin pis işleri var ister kabul et ister etme idam gelse bu işin bir ucu kendi yakınlarına dokunur o yuzden toplumun gazını almak için 3 5 boş laf başkada bir şey yok hiçbir siyaside uzulmuyor hikaye yalandan rol yapıyorlar ülkedeki en iyi tiyatrocular bizim siyasetçilerimizdir aksi durumda çoktan bu gibi durumlara idam gelirdi yoldaki vatandasa sorsan cocuk katilini tecavuzcuyu idam edelimmi diye yuzde 80 90 oranı bir oranda evet der bunu hersey biliyor madem demokrasi halkın kendi kendini yönetmesiyse tek tek halka sorsunlar cocuk katilini tecavuzcusunu öldurelimmi diye ama sormazlar yani bu gune kadar sormadıkları gibi
Bence gelmedi, istismar kötü bir suç kişide ciddi travmalara ölümlere gidiliyor... hayvanlara karşı edilen istismarada idam edilmesinden yanayım ABD ve Çin'de idam uygulanıyor bu ülkenin geri kalmışlığın göstermez böyle insanların aksine dünyada olmaması lazım...
İdam konusunda endişelerim var Türkiye gibi bir ülkede idam olursa çoğu kişi kılıf uydurularak idam edilir bunun yerine adalet sağlansa herkes başı boş olmaz
3
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sadece çocuklara yönelik suçlanan cezalara gelmesini istiyorum
İdam bana göre bir cezalandırma değildir. Bir insan dört duvar arasında ölene kadar mahkûm olacakken neden onu 2 dakika kadar nefessiz bırakıp cezasını çekmeden postalayalım ki? Bu cezalandırma değildir. Bu yüzden birçok medeni ülkede idam yoktur. Ayrıca adalet bazen şaşırabilir. Suçsuz insanların idam edildiği de olmuştur.
Canım benim Şu masuma Hangi insan evladı kıyabilir ki ama aşağılık Şeref Yoksunu pislikler kiyiyor işte İdam cezası Kesinlikle gelmeli devlete aşırı fazla kızıyorum ne hakla idam getirmiyorsun Bu pisklikler rahat nefes mi alsın yani ama sadece idam iyilik olur Ağır işkencelerle idam gerekiyor Allah Belanızı verecek bekleyin sadece Masum kimse ölmez kalbimiz de yaşamaya devam edeceksin güzel kalpli meleğim
Bence gelmemeli, idam yerine bu tarz kişileri hapiste güzelce besleyip herhangi bir Türk vatandaşının herhangi bir organa ihtiyacı olduğunda o hastanın da kabul etmesi üzerine o hastaya nakil edilmesidir. Bazı kişiler "bu şeref yoksunlarının organını istemem" diyebilir ama ölüm döşeğinde öyle düşünmek zor, deme ihtimali olanlar için isteğe bağlı yapılması daha mantıklı.
İdam hiçbir koşulda gelmemeli bence. Cumhuriyet boşuna kurulmadı.
2
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Çocuklar ölürlen vicdanın sızlamıyor mu? Cumhuriyet boşa kurulmadiysa hani adalet? Öldürüp ceza alıp bi dönem sonra hafifletilip çıkıp elini kolunu sallayarak gezsinler mi? O çocukların umutları, hayallerine ne olucak
Yazdığımı düzgünce okuduğuna emin misin? Ben elini kolunu sallayarak gezsin mi yazmışım? Dünyaya faydası olsun, faydası olurken acı çeksin yazmışım farkında mısın?
Cok farkindayim. Ama sen ne yazdiginin farkinda degilsin. Idam gelmemeli cumhuriyet boşa kurulmadi öyle mi? Aynı kişi senin kizin olsaydi ayni soğukkanlilikla oturdugun yerden bacak bacak ustüne atip tv izlerken bana idam gelmemeli diye yazamazdin
O öldüren, istismar eden varlığın ölmesini değil acı çekmesini istiyorum zaten. Neyi savunduğunu bilmiyorsun daha, neyse boşvergitsin ben neyi nasıl düşündüğümü biliyorum, tartışmaya gerek yok.
Bence kim kimi nasil öldürmüşse öyle idam edilmeli onun acılarını korkularının aynısını hiss etmeli ve hiss etmeden bu adaletsiz dünyadan göçmemeli, Allah rahtmet eylesin 😔
Gerçekten adalet sağlanacaksa elbette gelsin. Hepimizin içi yanıyor. Ama bu ülkenin şu an ki mevcut durumunda öyle bir kanun getirilmesi idamın yürürlüğe girmesi demek, ortadan yok etmek/kaldırmak istedikleri herkese bu yaftayı yapıştırıp üstlerindeki lekeleri temizlemeye çalışmaları demek olur. Hapishanede gerekenin yapılacağından şüphem yok.
Evet gelmeli diye düşünüyorum ztn idam etmek dinimzde var veya kısasa kısas olmalı , bilerek ve isteyerek cinayet işleyenlerin idam ettirilmesi lazım yoksa bu cinayetler asla bitmez.
İdam o kadar kolay değil suçsuz yere yatan onca insan var Türkiye'de adalet maalesef sadece duvar üstünde yazılı bu gibi adamları başka şekilde kullanılması lazım cezaevine de girince benim vergik senin vergin ile geçiniyor
İdam gelmesini tabi ki isterim ama adalet bazen garibana da uğramıyor direkt olarak o kişiye de sebep oluyor, bazen adaletin yanlış ilerlediğini görüyoruz maalesef en öncelikle bu sorunun çözülmesi gerekiyor bizim için
Sonra buna birde ekleme yaparlar vatan hainleri teroristleride idam edicez diye. Her bas kaldiran guzel insanlari Kumpasla idama surerler artik. Darbe oldu tum. kuvvet komutanlari mevki yukseltti. Ama emir eri olan erler muebbetlere maruz kaldi. Bunlarin basindakilerde kandirildik deyip siyrildi. Idam olsaydi bu ukkede darbenin asil sorumlulari rutbe atlarken. Emir erleri asilicakti. Bu ulkede idam sadece sucsuzlari keserdi. Ceza sistemi caydirici degil. Idam pislikler icin kurtulus yolu. Ben omrumu icerde curutmektense. Igne ile uyutulmayi tercih ederdim. Bu pislikleri tikacaksin iceri bir sican gibi gun yuzu gormesin. Idam gercek suclular icin kurtulus. Sucsuzlar icin haksizlik olur. Ulkede temel sorun adalet hukuk caydirici olmayan cezalar.
Aynen öyle nuluad sorun zaten adalet sisteminin işlememesi ve tamamen siyasi iktidara göre şekillenmesi böyle bir durumda padişahım çok yaşa hesabı astığım astık kestiğim kestik olur. Zaten herkesi terörist ilan ediyorlar keyifleri göre en son kılıç kaldıran tegmenlere de yüklenmeye başladılar soruşturma vs yani demem o ki bu iktidar ile bu adaletsizlikle idam gelirse memlekette insan kalmaz
@nuluad0909 dilan polat serbest kalmamalıydı zaten ama bu konuda idam istemekte bir sakınca görmüyorum ki birde köleler diye hitap ediyorsun kimsin sen?
Koleler adaletin olmadigi yerde padisaha idam yetkisini verenlerdir... dilan polat cikmamaliydi cikti dimi? Kizilay baskaninin kizi cinayet isledi serbest birakilip yurt disina kacirildi. Erdoganin oglu adam oldurdu ama kacirildi. Sen simdi parasi olanin ceza almadigi yerde idamin gelipde bunlara ugricagini dusunuyorsan kolesindir. Idam gelirse bu ulkede cok masum canlar gidecek. Gercek suclular elleri s2nde gezecek. Adaletin hukugun olmadigi bir tek adam duzenine idam gelsin diyen kisiler benim gozumde dusunme yetisini ve mantigini kullanamiyan kisilerdir... yeter aglayip durmayin surada.
@nuluad0909 ahhh ahhh belkide haklısın biliyor musun ama ne olcak bu masum canlar çocuklar ve bazı kadınlar ama söylediğin insanlara idam gelmez biliyorum
İsterim. Çocuk ve kadın cinayetlerine idam cezası gelmeli
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Burası bir hukuk devleti. Her suçun anayasada bir karşılığı vardır ve bu da hapis cezasıdır. İdam gibi cezaların caydırıcılığından bahsetmek mümkün değildir. Eğer öyle olsaydı amerikanın belli başlı eyaletlerinde uygulanan idam cezası sonrasında suç oranlarında düşüş olurdu. Cumhuriyet, Cumhuriyettir. Arap değiliz çok şükür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayır istemiyorm, bu hükümet önüne geleni çocuk istismarcısı yapar ozaman… Sorun kaynağına temeline inmek gerekir, herşeyin başı sağlıklı eğtimden gelir, 80 yıl önce olduğu gibi liyakatli akıla vicdana ve bilime dayalı köy enstitüleri yeniden hayata geçip, eğtimi sil baştan cumhuriyetçi insanlar dizayn etmediği sürece bu tarz olayları duymaya devam edeceğiz
Bizim gibi adalet terazisi kırık ülkelere idam falan gelmemeli, sonra biri çıkıp yasayı genişletir sokak röportajında aptal diyen kişileri de idam ederler.
Tecavuz, katletme gibi suclara evet idam gelmesi uygun olur. Ama bu idam olayi esnetilecek olursa iste o zaman tc'yi unutun. Ataturk bile gelse kurtaramaz.
Anladım. Maalesef idam kaldırıldı çünkü iftiraya maruz kalanlar da olabilir diye düşünüyorlar hep ama kanıtlar olduğu sürece idamın gelmesi gerektiğini düşünüyorum.