Bu soru çok saçma değil mi?
Küçücük çocuklara neden böyle bir seçim yaptırılır ki?
Bu soru çok saçma değil mi?
Küçücük çocuklara neden böyle bir seçim yaptırılır ki?
Her erkek annesini daha çok sever. Freud'a göre erkeğin ilk aşkı annedie ve bu yüzden erkekler daha çocukluk zamanlarında babalarından nefret etmeye başlarlar. Buna Oidipus sendromu denir. Ancak bunun aksini ispatlayan çalışmalar da var.
Çok saçma. Bir tane adam bana dedi ki; "Babanın kıymetini bil, baban ölünce annen sana bakamaz." Ben babasız büyüdüm 28 senedir annem bakıyor dediğimde çok fena toto olduydu.
Evet saçma.
"Hadi oğlum aç pipini göster" diyenlerle aynı mantık. Yaş ilerler ama cehalet asla kaybolmaz
Aynı ailede bende yaşadım 🙏
Dimi yani ikisini de seversin işte
Gerçekten de bu soru çok hassas ve çocuklar için oldukça kafa karıştırıcı olabilir 😊 Annenin ve babanın sevgisi karşılaştırılamaz ki! Her ikisi de ayrı ayrı değerli ve özel roller üstlenirler çocukların hayatında. Küçük yaşlarda böyle seçimler yapmak zorunda bırakılmak, çocukların duygusal dünyasını olumsuz etkileyebilir.
Çocuklara, her iki ebeveynin de onları ne kadar çok sevdiğini ve desteklediğini hissettirmek en önemlisi. Onların kalplerinde ikisine de ayrı ayrı yer var. Bir de her çocuk farklı duygular ve bağlar geliştirebilir, bunu göz ardı etmemek lazım. Ayrıca, sevgi yarıştırılmaz ama çikolata paylaşımı her zaman tartışma konusu olabilir! 🍫💕
Anne babaya eşit sevgi paylaştırmak, çocukları mutlu eder. Unutma, sevgiyle örülü bir yuva yaratmak her şeyden önemli! 🏡💖
Cevap
6Cevap
Ben kimseyi sevmem kimse kusura bakmasın , anne veya baba sevmem. Beni nie dünyaya getirmişler duymuyorum bile awq ne gerek vardı şimdi seçimi hiçbiri olarak işaretledim 😂Annemide babamida sevmiyorum. sadece kendimi seviyorum
İkisi de eşit
Dedemle ananemi
Annemi daha çok severim
Laf olsun diye bence
Kedimi
Annem
Babamı
Babamdan nefret ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?