Düğünden dönüyorduk. Arabada kayinvalidem ve kaynım da vardı arka koltukta oturuyorlardı. 4 aylık bebeğim var ve çok ağladı belli ki açılmıştı bende artık emzirmek zorunda kaldım. Kaynim arka koltuktaydi zaten. Eşim eve gelince bir sürü bagirdi çağırdı. Kardeşimde olsa nasıl yanında emzirirsin erkek sonuçta. Ya gördüyse felan dedi. Bende görmemistir niye görsun ne yapayım çocuk açlıktan aglamaya devam mı etseydi dedim. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun felan dedi sinirlendi direkt yattı. Sizce kim haklı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYanında tül bez taşı emzirmen gerektigi anlarda onunla örterek emzir. Sen bir anne olarak doğru olanı yapmışsın fakat eşinin tepki verdiği noktada tek haklı olduğu şey bunu tedbirsiz yapman. Ne olursa olsun insandır göz kayabilir bu ihtimal de eşini deli eder tabi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bebeğin ihtiyacı herşeyden önce gelir. Ayrıca bu ahlaksız bir şey değildir. Asıl ahlaksızlık, korumlacilik adı altında insanları kısıtlamaktır. Profesyonel bir davranış değil. Peşin hüküm benim işim değil ama eğitimli bir insan bunda yanlış bir şeyin olmadığını bilir. Konuşarak problemlerinizi çözebilirsiniz efendim. Mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşi haklıymış da bla bla. Anne en doğrusunu yapmış, kapatmış ve emzirmiş. Kaynı da öte bakmıştır. O onun insanlığı artık. Baba baba olsa yavrumun karnı doydu derdi.
Mağara falan dicem de Mağara döneminde zaten açıkta emzirme oluyordu. Ne desem boş.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakma da eşin haklı sonuna dek. Yolculuk kisaysa çocuk aç kalsa da sorun yok. Uzunsa da eşine söylersin uygun yerde durur çıkarlar bi sigara içerler bir yere girerler o esnada emzirirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, yaşadığın durum gerçekten zor. Annelik, özellikle de emzirme konusu bazen hiç umulmadık tartışmalara yol açabiliyor. 😞 Eşin de bir yandan korumacı bir yaklaşımla hassas olabilir, ama unutmamalı ki minik bebeklerin ihtiyaçları her şeyden önce gelir. ❤️
Emzirme tamamen doğal bir süreç ve sen de sadece bebeğinin açlığını gidermek için elinden geleni yapmışsın. 🍼 Eminim böyle durumlarda hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Eşinle bu konuyu sakince konuşarak, onun da endişelerini dinleyip, neden bu durumda böyle davrandığını anlatabilirsin. Eminim birlikte bir orta yol bulabilirsiniz.
Esprili anne sözüyle bitirirsek: "Anne olduktan sonra süper güçlerimizle birlikte süper pratik çözümler de geliştiriyoruz, değil mi?" 😄🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
41Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılOnun kardeşi sizin de kardeşiniz elbette ki normal durumda herhangi bir yerinizi görmesi helal değil ama bebek açlıktan ağlıyorken emzirme örtüsü ile toplu taşımada bile emziren anneler var mecbur kaldığınızda anneliğiniz önceliğiniz
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılhaksız bence
10 Yorumla Haklılık durumu yok. Sizi kıskanmış doğal olarak. Sizde böyle durumlar da daha dikkatli olun. Şu zamanlarda iffet önemsizleştirildi. Bebek emzirme olsa dahi kaynınız arabada ve yanlış. Bende erkek olarak yanımda kadınlar bebeklerini emzirdi. Karışık duygular hissettim. Bu normalleştirilemez. Günümüzde kadınlar herşeyi normal herşeyi femnizm yapmaya çalışıyorlar. Böyle küçük küçük toplum çöktü işte. Eskiden kadınlar çok zor durumda üzerlerine örtü öterek emzirirdi bu olabilir. Ama açık saçık şekilde olmaz. Sonuçta kocanız onunda duyguları önemli.
10 Yorumla
1 yılEmzirme örtüsüyle dışarda da emzirilir bebek zaten kafasıyla kapatıyor arkanmda dönük şu adamı haklı bulanlar evlenip kimsenin başını belaya solmasın. Kardeşine mi güvenmiyor bakar diye?
Arkadan ön koltuktaki kadının memesini görmek için adamın özellikle bakması gerek arabayı sağa çekip durmuyorsa anne olarak mecbursun çocuk ağlamaktan katılsın mı? Tavrın duruşun belli olsun yanlış bişey yapmamışsın
23 Yorumla- 1 yıl
@Flankes1 anlamayınca demek
1 yılHaksızsın diyenleri elden geçirmek istiyorum bi de oturma düzenine karısmıslar senin kocanın arabası değil mi istersen arabanın üstünde gidersin. Eğer üzerinde örtü varsa sen%100 haklısın ama üzerinde örtü olmadan görülebilecek bi şekilde emzirdiysen haksızsın yine de böyle olması gerekiyomuş kendine haksızlık etme çocuğun herkesten daha önemli kaynanandan da iki oğlundan da boş yere özür falan dileme gelsin kendi özür dilesin çünkü o hatalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada mevzu haklılık veya haksızlık konusu değil.
Din kurallarının çok katı olduğu ülkelerde bile emzirmek gayet doğal ve insani bir davranış olduğu için yadırganmaz ve kötü görülmez.
Sen bir anne olarak elbetteki çocuğuna öncelik verdin ve bu da zaten olması gereken.
Ama bu kafa yapısında bir adamla sana yaşantıda sabırlar ve başarılar dilerim.50 YorumlaSenin yaptığın şey anlık gelişen bir durum
Ve aslında doğal bir şey
Kaldı ki annelerin arabada kardeşiyle yalnızda değilsiniz filan
Eşine gelince belli ki seni kıskanmış
Doğru ya da yanlış bakmadan kıskanmış
Karşılığında böyle davranmış
Tepkisi fazla mı evet fazla
Seni kibarca uyarabilirdi mesela10 Yorumla
1 yılBunu normal bir şekilde söylemesinden yanayım ne okursa olsun yeni doğum yapmış birisin sende ve duygusallık çok yüksek seviyede olabiliyor. Eşin biraz öküz ve kadının duygusallığindan anlamıyor sanırım güzel bir şekilde konuşmanızı tavsiye ediyorum. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk ac kalamaz ki, cocugu öyle aglayarak bırakmak olmaz. Emzirmeye mecburdun. Bence mecbur kaldigini eşine anlat. Belli ki o bunun farkinda değil. Cünkü bir bebegi öyle ac birakmak günah ve cocugu negatif etkilersin. Ayrica sen arkani dönük vaziyetteydin ve arkada oturan insanların seni görmesi imkansız. Ancak arabanin disindaki insanlar gördü belki.
30 Yorumla
1 yılEşin haklı hatun Sen Ayrıca çocukla ön koltuğa neden oturuyorsun. Arka koltuğa geç yanında da kaynanan olsun kaynın da öne otursun. Akıl var mantık var küçücük bebekle ön koltuğa neden oturuyorsun
32 Yorumla- 1 yıl
@ecoocoeco sen sus memeni yerim
1 yılEşine demeliydin ve aracı sağa çekip kardeşiyle inemliydi. Sen işini bitirdikten sonra yola devam edebilirdiniz. Konu biraz hassas olduğu için elin aşırı tepki vermiş olabilir.
32 Yorumla- 1 yıl
Karakterimin gerektirdiğini yapıyorum. Teşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)1 yılYıllardır sorulan soru.
Çözüm önerisi olarak emzirme örtüleri oluyor onu kullanabilirsin veya süt sağabilirsin gerçi onun da bir süre aralığında verilmesi gerek sanırım. Erkekler böyle saçma sapan şeylere takılıyor. Verecektin baba çözüm bulsun o zaman.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBazı kızlar eşini savunmuş ben şok ay. Bebek mi görmemiş bunlar hiç mi anlamıyorlar bebeğin susmayacağını felan. Çok tuhaf kafalar var burada.
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu mabtigi hiç anlamadım ! O tipler
Heo istiyorlar ki kadınlar dışarı çıkmasın.
Benim yankmda gezsin.
Beni istediğim gibi davransın öyle böyle acaba kendileri kız olsaydı ne yapardı çok merak ediyorum sonuçta bebek yani yahuu örtü vR ve bir cik insan disarda emzirebiliyor.. doğal bir şey sonuçta sen bunu sokak ortasında goguslerini gere gere yapmamissin ! i bence çok yanlış tepki bilmiyorum ama gerçekten sıkıntı ya insanalr sacmalakta üstüne yok.
Bir de hep kendileri haklı asla ama asla karşı taraf da empati yapamıyorsun o anda çocuk ağlıyor sustirman lazım aç bir bebek var yani karşında ve o anda sen de iç güdüsel olarak onu emzirip hem bebek rahatlatmak hem de kendini rahatlamak istemissin bunda bir seu yok.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin haklı. Ulu ortada açmak yerine emzirme örtüsü ya da üzerine ceket falan kullanabilirdin. Örtebileceğin bir şey yoksa sütünü önceden sağabilir ya da bir seferliğine devam sütlerinden kullanabilirdin. Ayrıca burada eşin sadece kardeşinden değil dışarıdan da görüleceği için kızmış ve bunda garip bir durum yok.
10 Yorumla
1 yılZaten hata en başta, oturma düzeninde
Sen bayan olarak arkada kayınvalidenle oturcaktın
Eşinle biraderi önde
Arkada emzirseydin eşinin tepkisi bu olmazdı
Öyle durumlarda BU BENİM KOCAM, İLLA YANINA OTURCAM muhabbeti yapma16 Yorumla
Soran1 yılÖyle bi muhabbet yapmadım zaten. Kaynımla kayinvalidem direkt arkaya geçtiler bende öne oturdum
- 1 yıl
Öyle durumlarda ayık ol.
Hele çocuğun da varsa, Hemen söyle de ki ben arkaya oturayım.
Herneyse
Ama eşin kıskanmakta haklı
Ayrıca sadece kıskanma meselesi değil, mahremiyet.
Ama çok da mecbur kalınmışsa uzatacak bir durum yok
Soran1 yılEvet mecbur kaldım. Bebek çok ağlıyordu çünkü öyle ağlamasına göz yumamazdim
- 1 yıl
Çok uzatmayın. Allah başka huzursuzluk vermesin.
Aslında biraz sevin :) Eşin için önemlisin
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Bu aile yapısını koru
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Eşin seni kıskanmış ve mahremiyet meselesi. Anlaman lazım eşinizle konuşun derim. Ben haklıyım demek yerine daha dikkat edeceğinizi söyleyin. Her zaman haklı olamayız değil mi?
30 Yorumla
1 yılAblam kendini ezdirme böyle ailelere, prim verme böylelerine. Gerekiyorsa boşan, onlar empati kurmalılar sana, çocuk ln o, ağlamaktan çatlar bir süre sonra, bunu düşünemeyen beyinlere prim vermeyin
00 Yorumla
1 yılGögüsler sexüel anlamda özel bana göre, her ne kadar anneler için bebeklerini emzirme organı olasalarda ulu orta sergilenmemeliler eşiniz haklı özel bir alanın veya mahremiyetin korunması gibi bir endişesi olması gayet normal.
00 Yorumla
1 yılSen haklisin. Sunu yapabilirdin mesela cok aciktin yavrum tamam annen seni doyursun vs deyip emzirecegini belli ederdin, kaynin da azcik adamsa baska yere bakar , telefonla falan oyalanir zaten. Gayet insani bi durum
01 Yorumla- 1 yıl
Bebek acıkınca laftan anlamaz hele süt kuzusu
1 yılEşin haklı bu konuda kaynin ön koltukta otursaydi sen arkada emzirseydin hem sen niye ön koltukta idinki bebeği tehlikeye atiyorsun arkada oturman gerekirdi zaten
10 YorumlaDuruma bakınca ikinizde haklısınız, kaynın ine bilirdi arabadan ya sen örtü kullanırdın bebekli annelerin oluyor. Bağırıp çağırmakla bir şey deyişmedi.
00 Yorumla
1 yılSenin annelik iç güdüsü ile yaptığını anlayamamıştır. Gördü diye seni kıskanmış ama gözükmemesi için çaba sarf etmedin mi
10 YorumlaTamam belki daha dikkatli olunabilirdi ama eşinin de tepkisini abartılı buldum şahsen. Ortada keyfi bir durum yok çünkü.
14 Yorumla- 1 yıl
Kapatilabilir bir ortuyle abarti falan yok sizin bildiginiz erkekler genişse o ayri. Domuz bile eşini kiskanirmiş pis bir hayvan oldugu halde neyse
- 1 yıl
Merak etme bizim Aile ve Terbiyemizde öğretiliyor sizin Ailenizi ve Çevrenizi bilmem nasil insanlarsanız
Kızım böyle hanzo kanka nerden buluyorsunuz bilmem ki
20 Yorumla
1 yılÜstüne örtü gibi atıp emzirdiysen bence problem yok abartmasin çocuk aç mı kalsın
20 Yorumla
1 yılEmziren kadinin bence kutsallığı varbkaynin görse bile ikinciye bakmamistir o gözle bakamaz ama tabi kıskançlık işin farklı bı boyutu
00 YorumlaÜstüne bir örtü atsaydin emzirdigin belli olmasaydı yani
03 Yorumla
Soran1 yılÖrtüyle kaparmaya çalıştım zaten
Soran1 yılKapatmaya*
Bence eşin haklı. Görmemiş olsa bile açtığını anlaması erkeği tahrik edebilir. erkekler böyledir, kadın gibi düşünme.
00 YorumlaYani eşin bir bakıma haklı bence hani arabayla ne kadar uzun sürebilir ki eve gitmek hoş olmamış
00 Yorumla
1 yıltabi ki çok haklı. kıskançlık güzel bir şey kıymetini bil
111 Yorumla
Soran1 yılYa niye haklı olsun bebek aglamaktan helak mi olsun
- 1 yıl
ama afedersin seni kayınbiraderin görebilirdi. ya da arabayı durdurup çocuğu emzirecem deyip müsait bir yere kendini alsaydın ve biraz bekleselerdi onlarda.
Soran1 yılO an müsait bir yere alamazdik. Yolun ortasında ağlamaya başladı bi an ve susmadı. Çok acikmisti çok ağlıyordu ne yapayım yani mecburen emzirdim
- 1 yıl
sevmek çok güzel bir şey bacım eşine hiç kızma. ben olsam bir ay eşimle konuşmazdım en az.
Soran1 yılBir ay ne ya bi de en az diyorsun
- 1 yıl
tabi ki en az duruma göre üç ay bile olabilir
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
bacım sevmek nasıl bir duygu biliyor musun sen bir erkek için. bir kadını sahiplenme duygusu onun ellerinin gözlerinin ya da her yerinin kendisine ait olduğunu ve başkasının görmesine bile katlanamadığı bir duygu. eşine kızma o bence seni sevdiği için öyle yaptı. bende çok kızarım çünkü eşimin her yeri yalnızca bana ait olmalı ve bende eşime ait.
Soran1 yılYa çok şeyse kardeşini indirseydi arabadan emzirirdikten sonra geri binselerdi ben orada çocuğumu doyurmayi düşündüm sadece. Bana kizacagina kardeşiyle arabadan inseydi
- 1 yıl
evet bu olabilir tabi ki ama oradaki durum belki senin bunu demeni beklemiş olabilir. yani sen ben çocuğu emziricem ama kardeşin var arabada napim deseydin bak kendine dikkat ediyor diye düşünürdü. tabi ki kendine dikkat edersin amenna yanlış anlama ama böyle söylesen başına tac olurdun.
- 1 yıl
O zaman yolun ortasında da ağlarsa aç meme ver bebeğe ağlamasın
Mecburen yapıyorsun dengesizmi esin keyfine mi çıkardın sanki
04 Yorumla
Soran1 yılBende öyle dedim sanki bilerek mi emzirdim
Soran1 yılİnsanların içinde laf etmedi zaten evde etti ama saçmalık yani emzirdiysem de bebek için sonucta
Hakli esin sende ki rahatlik yani bide memeni yuzune dogru acsaydin
20 YorumlaKontrollü şekilde olduysa sorun yok sonuçta bebek bu
11 Yorumla
1 yılEşimden ziyade ben rahatsız olurum arka koltukta erkek varken ön koltukta emzirmeye.
Sağıp yanına alabilirsin veya çıkmadan emzirebilirsin.
Çok acilse rica edersin erkekler çıkar dışarı benzinlikte felan emzirirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşiniz haklı, sizi kiskanmis bu doğal bişey nede olsa genç bı erkek şehvete gelmiştir kesin, eve gidip seni hayal ederek biseylwr bile yapmış olabilir
33 Yorumla- 1 yıl
Yuh ya
- 1 yıl
Ne kadar iğrenç insanlarsınız ya
Cevap sahibi1 yıl@iyiaskosendennaber neresi iğrenç gerçekler. Sende mi acttin yoksa
Üzerini örterek emziriyosan kizmamasi gerekir tamamen haksız önceliğimiz bebeklerimiz
00 Yorumla
1 yılYani sonuçta örtüyle kapatmaya calismissin, bu kadar abartmasina gerek yoktu
00 Yorumla
1 yılÜzerinize bir örtü ile olabilir sonuçta emen bir bebek var durdan sustan anlamaz ki.
00 YorumlaAşırı derecede abartarak kızmış sana sonuna kadar haklısın
00 Yorumla
1 yılBiraz halkalı çünkü gören insanlar olabilir memeni bu da tabiki de erkeklerde buna sinir olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkardeşinden kıskanmaz ama rahat bir imaj görünüyor o rahatsız etmiştir. yeni mi evlisiniz ve kapalı bir kadın mısın
02 Yorumla
Soran1 yıl2 yıllık evliyim kapalı değilim
Cevap sahibi1 yılarada olur öyle ama güzel hassasiyet sevinmelisin. bazı gevşek erkekler var göğsü açsan ortada utanmazlar. yine de daha dikkatli olmaya özen gösterirsen hiç sorun olmaz.
1 yılKardeşini öne oturtup sen arkaya gecseydin ya bebekle ne işin var önde bir şey mi var
00 Yorumla
1 yılNereden buluyorsunuz böyle yontulmamış keresteleri suç sizde
05 Yorumla- 1 yıl
Cat diye memeyi sal ortaya bebek emsin hatta camida aç yoldan geçenlerde sevsin bebeyi anca böyle ideal koca olunur demi
- 1 yıl
@Serhat0000 manyak mısın ya öyle mi yapmış kadın birazcık okuduğunu anlama zahmetine gelir
- 1 yıl
Birazcık okuduğunu anlama zahmetine giriş
- 1 yıl
Sen önce yandığını oku bence ya da yazdığınin farkına var
- 1 yıl
@Serhat0000 Ya he he gürültü yapma ötede oyna
1 yılYapacak bişey yok birden açıp emzirmedin heralde sende 🤔
06 Yorumla
Soran1 yılBirden açıp derken yani çocuk çok ağlıyordu bende emzirmek zorunda kaldım artik
- 1 yıl
Yani gögsüne falan bişey mı örtmeden açtın verdin demek istiyorum genelde kapatırlar dikkat etmekt için 🤔
Soran1 yılÖrtüyle kapattım tabi ki kapatabildigim kadar
- 1 yıl
Bişey olmaz ya napacan o zman kenara çekip inselerdi arabadan
Soran1 yılAynen çokta şeyde kardeşiyle inseydi arabadan ben de o sıra rahatça emzirirdim
- 1 yıl
İşte seni suçlayacagı yerde düşünseymiş sana öyle demezmiş yani rahat bi yerde durup şans müsade edebilirdi neyse olmuş bitmiş artık sende dikkat et bidaha
1 yılYani kıskanmış olabilir ama eğer emzirme örtüsü falan varsa bana biraz anlamsız geldi çocuk acıkmış sonuçta.
ama eğer eşin bu konuda çok hassasa benzinlikte falan durmayı teklif edebilirsin bidaha böyle bişi olursa?10 Yorumla
1 yılDışarıda bebeğini emzirmen önlemlerini aldıktan sonra önceden kontrolünü yaptıktan sonra sorun olmaz eşim Bence önceden üzerini örtmeden emzirmeye kalktığın için mi annesinin ve Kaynın da Sonuçta bir erkek kıskanması da çok doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen haklısın canım emzirme örtüleri çok bunaltıcı oluyor çocuk için gözükmesin yeter açlıktan ağlayan çocuğu bilirm susmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılemzirme bezleri var her annede oluyor artık sende yok mu hala? en önce alman gereken şeylerden biri bu.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ecoocoeco sen ne yaşıyosun ben genel olarak emzirme bezinden bahsediyorum 3. kişilerin dahil olduğu alanlarda onunla rahatça emzirebilir anneler. ayrıca konuya da değinecek olursam hangi dine mensupsunuz bilemem ama müslümanlıkta göğsünü eşinden bakşa hiç kimse göremez. kaynının görebileceğini nereden uydurdunuz acaba?
Gizli Üye(18-24)1 yılBabasından mı kıskanıyor seni vay be aileye gel
15 Yorumla- 1 yıl
Kaybı diyor kardeşi yani.
- 1 yıl
Kaynı*
Cevap sahibi1 yıl@gül_reçelii he babası azmaz ama kardeşi azabilir yengesine okey haklısınız 👍🏿
- 1 yıl
Sen önce okuduğunu anlayacak kadar beynini geliştir
Cevap sahibi1 yıl@Serhat0000 sana noluyor serhat yoksa sende mi karını kardeşinden kıskanıyon
Üzerinizde örtü varsa sıkıntı yok bence belki eşiniz kardeşine güvenmediği için sizi uyarmak istemiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUlu orta da olmamali bence
sakin bi yere gidip üstünü bi bezle kapatip emzirebilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa adamın belki canı çekmiş hepsini o içti diye kızıyordur sormadan dinlemeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklı ama emzirme örtüsü var ondan kullanabilirsin görme imkanı olmaz
00 Yorumla
1 yılKaynin kaç yaşında önemli olan? Kimsede sormamış tuhafıma gitti
013 Yorumla
Soran1 yılKaynim 22 yaşında
- 1 yıl
Çocuk değilmiş yaşını başını almış, sen kaç yaşındasın? Eşin kıskanmış ama biraz abartılı tepki vermiş, ilk defa olmuş ve her insan aşırı tepki görmeden önce güzel bir dille konuşulup doğruyu yanlışı duymak ister, böylesi daha sağlıklı ve huzurlu bir ilişkiyi beraberinde getirir. İnsanız sonuçta kalp kırmadan önce 100 kere düşünmek gerekir, üstelik sen hem bir kadınsın hem eşisin hemde çocuğunu annesisin, sana ekstra önem verip hassas yaklaşmalı, aşırı tepki vermeden önce güzel bir dilla gönlünü hoş edecek şekilde konuşmuş olsa belki şu an sen burada soru sormak yerine kendiliğinden düşünüp bundan sonra dikkat ederim diyecektin, haklı olduğunu düşünsen bile güzel bir dil karşısında istemsiz olumlu tepki gösterecektin, ruhu çürütmek yerine onu okuyup güzel bir şekilde dokunmak önemli, eşin umarım üslubun ne kadar önemli olduğunu kavrar ve bundan sonra daha dikkatli olur.
Soran1 yıl24 yaşındayım. O kadar güzel aciklamissiniz kii cidden üslup çok çok önemli bi unsurr
- 1 yıl
Elbette bir ilişkideki en önemli unsur sağlıklı kurulan iletişimdir, sadece konuşarak değil aynı zamanda hareketlerin samimiyeti ve sevgi göstergeside çok önemlidir iletişimde, bir insanın kafasına vura vura bir şey öğretmeye çalışmanın olumlu sonuç doğuracağını sanıyor toplumumuz, oysa ki tam tersine negatif etki ediyor ve karşıdaki insanın bir süre sonra soğumasına sebebiyet veriyor ve şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor,, aman bee ne söylüyorsa söylesin yine bağıracak çağıracak zaten halden anlamıyor ki.. ! Kısacası boşvermişlik başlayacak çünkü karşıda anlayışsız bir insan var, bir kadın çiçek gibidir ilgilenip güzelliklerle beslersem sana en güzel yanini gösterir, hor görür zorbalarsan ve ilgilenmezsen tam tersine solmaya başlar ve erkeğine sunacak güzelliği kalmaz.. eşin halden anlayan ve iletişimi güçlü biriyse al karşına tek tek bunları söyle kendisine, bundan sonra hal ve hareketlerine biraz daha özenip güzel bir üslup kullanmasını anlatmaya çalış istersen, baktın anlamıyor yapacak bir şey yok gün gelecek boşvermişlik hissi ile birlikte soğuma hissiyatı devreye girecektir, maalesef ilişkilerinde dinamiğinde böyle olumsuz sonuçlar doğuruyor bu tür sorunlar. Kim bilir belki de çoktan soğumuşsundur ben bunları yazarken.
Soran1 yılEvet çok haklısın. Aramızda bi soğukluk yok. Zaten normalde de böyle davranmazdi ama o gün arabada emzirmeye başladığımda bile yandan sinirle bi bakış attı sanki bırak emzirme dercesine. Ama o an benim de yapabilecek biseyim yoktu çok ağlıyordu kıyamadım bende. Eve gelince de sinirlendi bagirdi cagirdi. Normalde bi tartışmamız olsun bu kadar tepki göstermezdi yani ilk kez bu kadar tepki gösterdi bende anlamadım. O gün cidden çok kırdı beni. Gece bebeğimi aglayarak emzirdim çok moralim bozuktu çünkü...
- 1 yıl
Sevindim umarım o soğukluk hiçbir zaman olmaz aranızdaki bu kırıcı durum ilk ve son olur.. konumuza dönecek olursak eğer, tamam eyvallah kıskanıyorsun orasını anladık o sırada uyarı bakışını da attın, ama sen kıskanacaksin diye neden ağlamaktan helak olsun annesi yanında doyurabilecek durumdayken, üstelik bu çocuk senin çocuğun başka birinin falan değil, kıskançlığın çocuğun açlığından ve ağlamasından daha ağır gelmemeli, haa şayet eğer kıskançlığın ağır gelecekse sen hiç baba olmamalıydın o zaman derler adama.. üstelik kardeşin ve eşin diğerleri de yanlış bir şey falan da yok, bu olayın bu kadar büyütülmesi bana göre her yönden çok saçma.. ne oldu şimdi biricik eşinin kalbini sırf senin yanında bir parça olan çocuğu doğurduğu için kırıldı! Değdi mi? Ben söyleyeyim değmedi...
Soran1 yılKesinlikle öylee kalp kırmaya değer şeyler değil bunlar. Çok kiskancsan arabayı kenara çekip kardeşinle dışarı çıkıp ben emzirene kadar bekleseydiniz. Benim yapabilecek biseyim yoktu. Eve yakın olsak evde emzirebilirdim ama yakında değildik. O süre zarfına kadar ağlasa miydi üstelik yanında ben varken emzirme imkanım varken neden ağlasın boşuna. Ayrıca kaynımın bana gözünü dikip bakacak hali yok ya. Ben orada kucagimda bebek varken bi yandan örtüyle kapatmaya calisiyorum diger yandan emzirmeye calisiyorum. O zaman ters bakış atacağına arabayı kenara çekip yardım etseydin örtüyü güzelce örtmeme. Cidden değmedi yani...
- 1 yıl
Evet aynen öyle baştan başa yanlışlar silsilesi olmuş ve en kötüsü de bunun farkında olmaması ve daha çok üzerine gitmesi, evin acelesi yok kaçmıyor sonuçta madem bu kadar tepki verecektin baştan önlem alıp arabayı müsait bir yere çekip yardımcı olman gerekirdi, bunu yapmıyorsun üstüne üstlük zeytinyağı gibi üzerine çıkıp kalp kırıyor üzüyorsun, zaten eminim arabada o kadar kişi varken kardeşi gözünü dikip bakacak değil ya, çok saçma bir tepki olmuş, bebek o bebek ihtiyaç saatinin zamanı ve yeri mi olurmuş! Çocuk değil ya sabret eve kadar diyesin, henüz Bebek ağlamaya başladı mı susmuyor bir türlü, ben evli değilim buna rağmen biliyorum gereksinimleri, madem sorumluluk altına girmiş o halde bazı şeylerin farkına varmalı Kadir kıymet bilmeli üzüp kirmakla çok güzel şeyler olsaydı hayat şu an tozpembe olurdu, güzellikle kurulan her diyalog geriye mükemmel anıların kurulmasına vesile olur, umarım hatasından döner gelir özür diler bir daha da tekrarlamaz.
Soran1 yılAynen öylee. Bebek bu ihtiyaç zamanı belli olmuyor. Evde sütümü sağsam onun belli bi zamanı var ve uzun süre disarda kalmamalı dolapta muhafaza edilmeli. Bunlari kendisine de açıkladım mama verseydin o zaman diyor. Ya kendi sütüm varken niye boş yere mama vereyim. Onun kiskancligi yüzünden bebeğime mama felan veremezdim vermedim de..
- 1 yıl
Abi trabzondan böyle zeki insanlar çıkıyordu muydu wjsjopds
- 1 yıl
@adoltkarınca nickimde yazan rakamların şehirlerle alakası yok Trabzon ve İzmirli değilim yaşımda doğru değil kardeşim 28'im, burada yazan her bilgiye inanmamalisin
- 1 yıl
@soran senin açıklamana rağmen hala mama verseydin diyorsa iletişim konusunda sıkıntıları var demektir , bebek için hazır mamalar çok ama çok gerekli değilse bekletilerek verilmemeli , sagılan sütünde bir süre sonra bebeğe verilmesi pek sağlıklı olmadığını bilmesi gerekirdi , bebek için en sağlıklı olan annenin kendi sütü varken ne gereği var mamaya, üstelik bekletilerek. Tüm bunların üzerine güzelce yaklaşım sergilemek yerine kalp kırması da cabası olmuş ne yazık ki , umarım hatasını anlar gelir özür diler gönlünü iki kelimeyle değilde yaklaşımıyla ve anlayışıyla güzel bir şekilde alır
Soran1 yılAynen öylee kesinliklee
Gizli Üye(30-35)1 yılYa tamam haklı olabilir ama bazı durumlarda yani emzirmek zorundayız yani günah değil mi o çocuğa yani bilmiyorum yani bence emzirmek gerekiyor çocuk acından ölsün mü çocuklar ağlaya ağlaya patlayabilir
00 YorumlaBence gayet normal bir durumdur emzirmek eşinde akıl yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklı dövmedigine dua et memelerin de gozukuyormuydu bide üzerine bir şey örtmediysen tam sopalıksin
03 Yorumla
Soran1 yılEşim asla el kaldırmaz bana. Kadına vuracak şiddet gösterecek kadar düşmeyin.
- 1 yıl
Niye gizlisin madem bu kadar erkeksin en sakin insanı bile çileden çıkarır senin gibiler mağarana dön sakın topluma girme ve rica ederiz üreme
1 yılEmzirme önlüğü diye bir şeyi boşuna çıkarmamışlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstünde örtü varsa haklısın ama yoksa olacak iş değil yani
02 Yorumla
Soran1 yılÖrtü vardı üzerimde
Cevap sahibi1 yılO zaman eşin haksız
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılüzerinize örtü alsaydınız
03 Yorumla
Soran1 yılAldım zaten örtebildigim kadar örttum
- 1 yıl
o halde hatalı olan eşiniz, sağa çekip kardeşine sen öne geç deyip sizi arkaya almalıydı
Soran1 yılEvet bencede
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026