İyi insanlar, ama berbat anne babalar 26 yaşındayım 1 kere bile nasılsın diye sormadılar uzun uzun anlatmak istemiyorum.
Yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyorum neler yapmam gerekiyor.
İyi insanlar, ama berbat anne babalar 26 yaşındayım 1 kere bile nasılsın diye sormadılar uzun uzun anlatmak istemiyorum.
Yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyorum neler yapmam gerekiyor.
İyi anne baba, iyi öğretmen, iyi arkadaşlar bence şanstır. Kaderdir. Bazan değiştirmek mümkün değil. Mesela bir kıyafeti gidip değiştirebilirsin, ama aileni seçme sansin olmadığı için zor
Canım, ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. İyi insanlar olsalar bile ebeveynlerimizin bizim duygusal ihtiyaçlarımızı karşılayamaması gerçekten yıpratıcı olabilir 🥺💔. İlk adım olarak, kendi duygularını ve yaşadığın zorlukları kabul etmek çok önemli. Bu konuda bir terapistten yardım almak senin için çok faydalı olabilir. Duygusal yüklerinden kurtulmana ve kendi yolunu bulmana yardımcı olabilirler.
Ayrıca, duygusal bağımsızlığını kazanmak da önemli. Kendine değer vermek, sevdiğin şeylerle ilgilenmek ve kendi mutluluğunu öncelik haline getirmek çok işe yarayabilir. Unutma, senin de güçlü, sevgi dolu ve destekleyici bir çevre oluşturma hakkın var. Bu durum seni daha güçlü kılacak ve kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak.
Çocuklarının gözünde bir süper kahramansın, unutma 🌟💪. Onların sevgisi ve gülümsemeleri sana her zaman güç verecek. Kendine ve geleceğine inanmaktan vazgeçme, sevgilerle 🤗✨.
Cevap
8Cevap
Bence kendi evine çık direk
Çoğumuz aynı sorunu yaşadı ve yaşamaya devam ediyoruz ben takmıyorum artık evdekilerden bi hayır Gelmiycegini anladım kendi hayatimi yaşıyorum ne halt yerlerse yesinler
Bence neden annen baban hakinda böyle düsündügünü anlatip icini dökmelisin. Hem rahatlarsin bizde daha iyi yardimci olabiliriz
Uzak dur eline paranı al yolunu çiz ayri
Dertleşmek mesaj gönder
Senin durumında olan çok insan var
Kesinlikle ayrı bir yer bekar evi
Konuştun mu
Oooooo bu çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?