Aile baskısı yüzünden hayatım çok kötü ne yapmalıyım?

Lütfen yardım edin nereye gideyim kimden yardım isteyeyim kime ne sorayım vallahi hiçbir şey bilmiyorum artık ne desem bilemiyorum çok yoruldum çok yıprandım vallahi bıktım usandım. Ailem çok baskıcı birisi. Neyi nasıl yapacağıma hep onlar karar veriyor benim yerime onlar karar veriyor nasıl davranacağımı onlar belirliyor hiçbir görüşüme fikrime saygı duymuyorlar hep alaya alıyorlar adam yerine koymuyorlar ilgilenmiyorlar. Sürekli susturuyorlar durumu anlatmaya çalıştığım zaman bağırıp çağırıyorlar. Kendimi tanımıyorum nelerden hoşlanırım bilmiyorum nasıl birisiyim neleri doğru buluyorum belirli konular hakkında görüşlerim neler hiçbir fikrim yok kimse ile tartışmaya bile giremiyorum çünkü bilgim yok cümle kuramıyorum sürekli beni susturdukları için. Ailede sürekli en ufak en basit şeyden kavga çıkıyor hep bir bağırma çağırma en ufak yüksek ses duyunca gözlerim doluyor artık çok bunaldım yardım edebilecek kimsem yok. Ağlamaktan bir hâl oldum. 18 yaşımdayım yaşıtlarım kendi başına karar alıyor her şeyi kendi yapıyor oldukça özgürler her konuda bilgileri var ben aşırı aşırı sönük duruyorum. Duruşum bile ezik kambur duruyorum içime kapanık duruyorum. Salak salak çocuksu hareketler yapıyorum bazen istemsizce. Anne babam onu bunu yapamazsın dedikleri için bir şeyi deneyip başarısız olduğumda yapamam deyip çekiliyorum. Konuştuğum anlaştığım tek arkadaşım var o da bu durumumdan şikayetçi haklı olarak. Ailemin saçma sapan basma kalıp düşünceleri bana da işlediği için saçma sapan konuşuyorum istemsizce. Tüm sorunların sıkıntıların farkındayım ama hiçbir şey yapamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Buna rağmen hala çabalıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü konuda geriyim hiçbir bilgim tecrübem yok. Kendi başıma karar almaya kalktığımda doğru mu yanlış mı kim ne der sorgulayıp duruyorum. Vallahi bıktım usandım hayatımı zehir ettiler bana çok yoruldum vallahi çok yoruldum ya ne olursunuz biriniz yardım edin yalvarırım valla enerjim bitti tükendim ben yoruldum artık lütfen.
Aile baskısı yüzünden hayatım çok kötü ne yapmalıyım?