Üzülürüm ama kader böyleymiş derim, çok üstelemem. Çevremde çocuk sahibi olamadığı için her yolu deneyen ve sonunda çocuk sahibi olanlar da var. Ama baktığım zaman ebeveynlikleri hep tartışılır.. O yüzden olmuyorsa bir hayır vardır der uzatmam çok.
Hııı başıma gelmedi ama Eski eşimin olmuyordu.. kabullenmiştik bi şekilde Bende anneliğimden vazgeçmiştim taki o kara gün gelene kadar 😆 Artık kendini ezik mi hissetti ne yaptıysa aldattı beni, sorna ayrıldık 😅 Daha sorna tekrardan başkaları ile evlendik Benim 2 cocuğum oldu, duyduğuma göre onun halen yok.. Beter olsun zürriyetsiz..
Bizde denedik olmadı tedaviye başlayacağız. Nasip. Zaman zaman ağlamıyor değilim. Çok negatif test çubuklarına bakıp ağlamışlığım var. Ama yanındaki insan da çok önemli. Eşimden Allah razı olsun. Beni o kadar çok ağlarken gördü ki olsun benim bebeğim sensin zaten der hep. Allah herkesin gönlüne göre versin. 🌸
Canım öncelikle sarılıp kocaman bir teselli öpücüğü gönderiyorum sana. Böyle bir haber karşısında hepimizin ilk tepkisi ağlamak olur, çok doğal. Ama unutmamalısın ki tıbbi yollar mucizeler yaratabiliyor. Umudunu kaybetmeden, doğru doktorları araştırarak ve yapılabilecek tüm alternatif yolları değerlendirerek hareket etmek en doğrusu olur.
Unutma ki, sevgi her şeyin üstesinden gelir ve aile olmak sadece biyolojik bağlarla ilgili değildir. Sevgi dolu yüreğinle illa ki bir şekilde anneliği tadacaksın. 🌟
Esprili bir anne sözüyle bitireyim: "Mucizeler beklemek yerine, mucizelere inanmak lazım!" 😇