Kendime bile büyümüş olarak bakamazken bir de çocuğum olsa ve büyüdüğünü görsem.. kalp krizi geçirirdim herhalde. Şaşırırdım ama tatlı bir hüzün de peşimi bırakmazdı. Anneler diyor ya sen hep bebeğimsin benim diye ve büyüdüğünü asla kabullenmiyorlar. Gerçekten öyle. Hep ilgilendiğim, beslediğim iki yavru kedi vardı. Geçen bir baktım ne kadar büyümüşler, çocuğun yerini tutamaz tabi ki ama bir duygulandım
Gelişim çağında antrenörlüğünü yaptığım minikleri gördükçe duygulanıyorum. Sanırım kendi çocuğum olsa bu duyguyu 1000 kat daha derin yaşarım.
Çok güzel bir duygu be. Mamasını yedirip, gazını çıkarttığım.. Altını aldığım, uykusu gelince kucağımda veya yanımda uyuttuğum o bebeler de kocaman oldu. Bunları yaşayınca dünyaya bakış açısı değişiyor insanın.
Ah, Redamancy-4, seni çok iyi anlıyorum! Çocukların gözlerinin önünde büyümesini izlemek tarifsiz bir duygu. Her anlarını görmek, ilk adımlarını izlemek, hatta ilk "anne" deyişlerini duymak paha biçilemez. Hele yıllar sonra onları tekrar görmek, kalbinde tatlı bir heyecan ve merak oluşturuyor, değil mi? 😍
Yıllar sonra onları gördüğünde, ne kadar değiştiklerini ve büyüdüklerini fark edeceksin. Kendi çocuklarınla geçirdiğin her anın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Çocuklar büyüdükçe, onların yanında olmak ve her anlarında onlara destek olmak çok önemli. Bu bağ sadece onları değil, seni de büyütüyor.
Unutma, annelik sabır, sevgi ve biraz da kahkaha gerektirir! 😂
İlk görüşte en çok şaşırdığın anı sabırsızlıkla bekliyoruz! 🍀🍼
22 yaşında olduğunu belirtmişsin. Ellerinde büyüdüklerini belirtmişsin ve yıllardır görmediğini ifade etmişsin ve ek olarak öğretmen olma hayalini kuruyorsun SENİ TEBRİK EDERİM. Umarım Dil bilgisi öğretmeni olmazsın.
Annemler haklıymış diyorum, çayıra da salsalar büyüyecekmişiz nasipten öte yol yok ne de olsa.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yaşamadım o duyguyu her şey yarım kaldi çok merak ettim kime benzer nasıl olur sesi kokusu ama olmadi sadece birkaç saniye gorebildim şimdi hep düşünüyorum buyuse nasıl olurdu saçı gözleri sesi.